Мужчына выпадкова купіў два аднолькавыя білеты Powerball і выйграў 2 мільёны долараў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
10 красавіка 2024 г.
ад
thee4
|
3 Адказу
|
279 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Жыхар Аннаполіса расказаў прадстаўнікам латарэі Мэрыленд, што наведаў крамах 7-Eleven на Бестгейт-роуд у Аннаполісе і скарыстаўся функцыяй прайгравання латарэйнага тэрмінала, якая скануе старыя білеты на прадмет пераможцаў і друкуе новыя білеты з тымі ж нумарамі.
Мужчына сказаў, што не ўлічыў, што ў стосе білетаў для сканавання былі некаторыя з аднолькавымі наборамі нумароў, таму ў выніку ў яго апынулася некалькі дублікатаў. Гулец прынёс свае білеты назад, каб адсканаваць іх, даведаўшыся, што 7-Eleven прадаў два выйгрышныя білеты на 1 мільён долараў. Ён сказаў, што зразумеў, што ў яго ёсць дублікаты, калі чатыры яго білеты выйгралі па 4 даляры кожны.
Мужчына сказаў, што быў шокаваны, калі адсканаваў білет, у якім супадалі першыя пяць лічбаў розыгрышу, і атрымаў прыз у 1 мільён долараў. Гулец патэлефанаваў жонцы, перш чым прасканаваць астатнюю частку стоса.
«У нас быў момант плачу», – успамінаў ён. «Праз дваццаць хвілін, адклаўшы білет, я вярнуўся да астатніх білетаў».
Жонка мужчыны сказала, што ён прадказаў, што здарыцца далей.
«Ён сказаў: «У мяне яшчэ ёсць білеты. Што, калі ў мяне будзе другі білет на мільён долараў?» – успамінае яна.
Мужчына выявіў, што ў яго сапраўды ёсць другі білет на 1 мільён долараў.
«Гэта было дзівосна», – сказаў ён. «Я зусім не меў уяўлення, што падвоіў гэта».
Супружнікі заявілі, што плануюць інвеставаць свой выйгрыш.
Пара заявіла, што плануе інвесціраваць свой выйгрыш.
У іх быў план і яны яго прытрымліваліся)
А мяне здзіўляе тое, што ў іх там у Амерыцы ёсць магчымасць даць “другое жыццё” старым латарэйным білетам… Ну само сабой, што так “жырна” выйграць