Монроказіно прапанавалі мне скрыптавы Аматик
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
5 сакавіка 2024 г.
ад
Pavel555
|
18 Адказаў
|
1,088 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ВІТАННЕ ЎСІМ НАШАЙ ГУЛЬНЯВОЙ СУПОЛКІ!
Сёння нарэшце, як і абяцаў вам, дабраўся да новага вайт лэйбла ад роялл груп нашай любімай. У сам Монро зайшоў! Як вам усім і абяцаў раней! Пачну з галоўнага! Паспрабаваў Скрыпт і гэта Жах! Монро аказваецца не Монро а…но! Відэа, зразумела, запісаў! Час знайшоўся і зайшоў, тым больш быў бонус прамо ад стрымера і з тэлегавога бота на 1000 з вагерам на 20! Ну, вы ведаеце гэты бонус! Верыфікаваўся…праўда з праблемай і стратай часу! І гэта пры тым, што я ў усёй базе рояллаў ёсць і ўсе мяне там ведаюць выдатна! Увогуле, што хачу сказаць, забягаючы наперад?! Монро гэта Скам! 100%. І зараз растлумачу коратка, чаму я так думаю і прывяду доказы. Скрыншоты і відэа далучу, зразумела! Зразумела, гэта датычыць толькі гэтага вось …сайта, але не рояллаў увогуле, бо іх субліцэнзіяй цяпер карыстаецца мноства розных новых он-лайн казіно! І ўсе, каму не лянота, заяўляюць, што ў іх ліцэнзія))) Увогуле ўсё ў відэа (выпрачайце, што забыў музыку выключыць, каму трэба – выключыце). Увогуле вось такія вось справы, гульнявыя. У сям’і, як кажуць, не без ўрода! Дарэчы «У сям’і не без ўрода, а на ўрода ўсё не ў пагодзе»
Ніжэй скрын з відэа са скрыптавым Скамам ад так званага Монро і ніжэй як прыклад скрын з сумленнага Дрыпа са Спіномінала, са Старды і Рокса не стаў заходзіць проста сабраць скрыншоты ці з іншых казіно рояллаў. Увогуле Настойліва не рэкамендую наведваць Махляроў і заліваць свае кроўныя ў адкрыты Скам і Скрыпт! І гэта яны мне, як новай рэге, прапанавалі адразу ж))) пасля верифікацыі ды яшчэ і на бонус прамо на 1000, які славуты ў лінейцы рояллаў!
гэта скрыпт ад Монро!
Вось так павінен выглядаць лыц слот. як прыклад Спіноминал ад Дрыпа
прапаную паглядзець пару старонак дыялог-чат з супрацоўнікам Монро гэтага і яго невыпраўданы адказ. Асабліва вось гэты
гэта значыць, па словах сапорту, рэгіструючыся ў іх мы бяром на сябе адказнасць за тое, што мы самі будзем вінныя ў тым, што яны нас будуць дуріць і прапаноўваць сыграць у Скам! то бок у скрыптовую падробку! Прадстаўляеце, гульнявыя!
відэа апрацую і размясчу тут жа крыху пазней!
Цяпер паспрабаваў у монро таксама паглядзець, адкуль ідзе трансляцыя слотаў. Націскаў правай кнопкай мышы па слоту, каб зайсці ў зыходны код, і чамусьці не націскалася, проста нічога не адбывалася.
Дарэчы, у гэтым казіно гуляў нямнога, але застаўся ў плюсе тысяч на 30-40 прыблізна, але ў аматик не гуляў)
замазаў 200к за тыдзень у гэтай шаразе пасля яе адкрыцця. слоты зусім не гуляюць. пасля гэтага там заблакіраваўся.
Трохі асабліва і не ўбачыў нават, куды ідуць запыты, на скрыншоце проста падгрузка скрыптоў сайта.
Я пабаяўся дэпіць яшчэ пасля першага дэпа, бо зляцела хутка і са свістом.
Роялы – любіцелі гайку закручваць – чым больш праектаў тым горш умовы, думаю пры адкрыцці 21-га казіно яны тупа кнопку вывад з сайта прыбяруць каб прасцей было
Глядзі, як рэчаіснасць насамрэч.
1) Правайдэр Аматик, у большасці слотаў замененыя малюнкі, якія адрозніваюцца ад арыгіналу, што стаіць ва ўсіх казіно. З’явілася функцыя закруткі пры выпадзенні 2 скацэраў,
што адрозніваецца ад усіх казіно, закруткі ёсць пры 2 скацэрах толькі ў новых слотах, а ў іх у старых слотах ідуць закруткі з перамаляванымі картінкамі ў слоце. Слот для параўнання Diamond Cats, адкрый яго ў любым казіно ад роялаў і адкрый увогуле гэты слот у любым казіно не ад роялаў і зразумееш, пра што я кажу
А сам правайдэр Аматик у курсе гэтага?
2) Правайдэр нетент, можна гуляць у слоты, якія забароненыя ў РФ, прынамсі ў 99% казіно, але чамусьці ў сетцы роялаў гуляй на здароўе. Jimi Hendrix, Motorhead і г.д.
Чамусьці няма слота Victorius, які ёсць ва ўсіх казіно, акрамя ж сеткі роялаў, канечне.
3) Правайдэр пнг, заўважу тое, што ў большасці казіно пры заходзе ў слоты пнг стаўка заўсёды скідаецца ў слоце прыкладна на х10-х20 ад мінімалу, у сетцы роялаў жа стаўка заўсёды захоўваецца –
перезаходзь у слот і стаўка застанецца такая ж, на якой ты гуляў у апошні раз, і не важна, зайшоў ты праз год ці праз дзень – усё гэта захоўваецца, нават пры заменe люстэрка.
Ёсць яшчэ шмат нюансаў і прыгод у тым плане, што ў іх усё па-свойму ўладкавана, і ў корані адрозніваецца ад іншых казіно. Я створу калі-небудзь на іх скаргу са скрыншотамі і відэа і мноствам пруфаў, пакуль рукі не даходзяць,
але тое, што ў іх скрыпт стаіць на большасці правайдэраў – гэта факт, таксама зроблю запыты ў гульнявыя правайдэры
з якіх гэтаў нашай любімай! смітніца, якую свет не бачыў. А што там на скрыне, распішы пліз, штосьці зусім не зразумеў.
На маю думку вось самы шчыры водгук пра гэты цуд-праект
у што гуляеш, па якіх стаўках? пакуль выглядае як дроч.
Дэпаш па 300р, кожны раз гуляеш у Endorphina па 5р у 2-3 слота, не дае, робіш выснову, што казіно шлак. Вось і ўвесь ягоны водгук.
У Endorphina ў прынцыпе нічога не выйграць, але гэта ўжо іншая гісторыя…
Ну так, калі хапае ведаў убачыць, што тое, куды ты зайшоў, гэта “левы слот”, то не гуляй і Фсе! Але ж большасць верыць, што ён асаблівы і ўсё роўна ўлівае ў гэта… свае кроўныя “бабулеты” і працягвае гэта рабіць не адзін раз.
Так што ўбачыў, зразумеў, расказаў таварышам па цэху і паслаў іх.., да “Бенінай” маці! 😎
Да пры нагодзе, чакаем разоблачальны відос! Спадзяюся аўтар тэмы папулярна раскажа пачаткоўцам (і, магчыма, бывалым будзе карысна) куды глядзець, калі гуляеш у слоты, шоб убачыць дзе і як нас спрабуюць 😣… І больш не трапляць у прас@к.
Так гэта ўсё ўжо даўно разабрана і ўсё ёсць, калі пагугліць. Як знайсці, што адкрыць, што і дзе глядзець. І на форуме, здаецца, такая тэма была.
Хто зацікавіцца або ўжо шарыць, сам знойдзе) А каму пафіг, яны дагэтуль у азино дэпаяць.
Выконваю сваю абяцанне і размяшчаю відэа скрыптавага слота Аматик ад Монро. Просьба тым, каму не падабаецца музыка, выключыць гук, бо я яе выдаляць не стаў. Раскрыццё кода старонкі і сам працэс на відэа, каму гэта сапраўды цікава, гатовы даць дадатковыя каментарыі, але на форуме зараз сапраўды ўсе вопытныя і ў тэме))) таму думаю і так усе ўсё зразумелі для сябе.
Самае цікавае, што гэта быў 1000 рублёвы промо ад стрымера з вагерам на 20 ть нязначным. Спецыяльна паставіў па 10 р! Каб было бачна, як Скрыпта з’ясьць!
Відэа размясціў толькі што як і абяцаў.на праверцы ў мадэратара
Я паглядзеў відэа. У дадатковых інструментах браўзера, у ўкладцы «Сетка» не бачу пакетаў даных, якія перадаюцца са слота, бачу толькі даныя з блока (зараз выйграюць)
Але хачу адзначыць такі момант. Калі гэта бонусныя 1000 рублёў, то такое дапускаю. Бо гэта як прома фрыспіны ў аматике. Хто браў у тых жа роялах 300 фрыспінаў у аматике за дэп 10000 руб, павінен ведаць, як яны штучна гуляюць. Лічу, у гэтым выпадку тое ж самае. Але гэта не сумленна. Скрыпт.
Заўважыў выпадкова твой пост, але не змог прайсці міма. Дзякуй, што падзяліўся і падрабязна асвятліў сваё знаёмства з Монро. Не скажу, што здзівіў, хутчэй пацвердзіў раней сфармаванае меркаванне. А за раз🦔 саппорта ў чаце прама респектую. Ім карысна перыядычна паесці 💩🥄
Відаць жа, што “яны”(лёвыя казікі) задумалі злое… Так, што “нам”(гульцам) застаецца толькі адно, не быць “данарамі” для такіх “упыроў”.