Мне выпала 5 скаттэраў! Вашы скрыны
Заносы ў казіно
|
5 лістапада 2015 г.
ад
Feya_Line
|
674 Адказу
|
99,501 Прагляд
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115 Гэта той слот, які яны рэкламавалі пры ўваходзе ў іх слот?
хот модзік, які даў 600х (
@amernmes ты маеш на ўвазе, калі ў любую гульню Belatra заходзіш і рэклама гэтага слота? Так, менавіта. Качка намаляваная з х100. Яны звычайна ўсе новыя слоты так рэкламуюць.
х500) на першым аўтаспіне
@safon3 рэдка ў гэтай гульні такое бывае 👍
@rahat
Я на гэтых аналагах, Le Bandit, Le King, нават звычайныя 3 FS выбіць не магу, а тут адразу 5, адразу зразумела, што павінна быць добрая іксовка
@vrodezdes мне насупраць даюць са спіна бонуску, а вось з шансам жрэ, нядаўна са спіна злавіў фры-спіны, дало 720х, шкада што спіны па 10 руб былі.
@robingood
У мяне там па дробязях жрэ як не ў сябе, канечне павялічваю стаўку часам, але ўсё роўна, закруты ёсць і многа, а бонуску не выбіць, аднойчы да канца больш за 10 к дэпнуў, там 10 і пакінуў
@vrodezdes увогуле не паказчык! Вельмі часта дзе ў хаксаве лавіў па 5 скэттэраў і гэта зусім нічога не значыць! Адзінае што скажу, пяць лепш за чатыры як правіла:))
Вось у бембойсе 6 колькі разоў лавіў! А толку мала, ну так, там 40 гульняў замест пяці. Першы раз злавіў, лумаў усё, х12500, там гэта макс. Ці ў 8-bit, пяць штук, даюць 20 гульняў, дурніцу далі.
Не ведаю пра пяць скатэраў, але вось чатыры ўдалося нядаўна ў ПФ адлавіць у вуду
![]()
Медыя ад удзельніка@rahat нядаўна ў ле фараоне ўзяў хот мод таксама 600х+- даў
@rahat скрыпт на нястачу
@robingood шанc гэта ўвогуле нейкі скам, як мінімум у хаксав, стаіць шмат і толькі зумы дае
@rahat Ваў, а мне нічога не дае. Ні ў звычайных, ні ў купленых. Максімум х300 было з пакупкі топавай.
@lynoleym1 таксама так думаю, гэта беспатрэбная функцыя са шансам.
@lynoleym1 ў дорк бніт паспрабуйце з шансам і без! Адчуеце розніцу. Толькі не 5-10 хвілін, а нармальна, пару гадзін паседзець, ну каб бонусак 15-20 хаця б злавіць. На доўгай дистанцыі, канечне, розніцы не будзе па суме выйгрышу ці прайгрышу, але гуляць больш цікава.
@lynoleym1Ход мод у гэтым правайдары нічога не значыць. У ле фараоне даваў x40, а ў rip sity x4)
@gans2115
У мяне ў wild wes megaways , такая фігня была, што 3 скатара, гэта 7 спінаў, ўпала 5, але 7 спінаў так і выдало, я ўжо думаў што 12-15 будзе, 7, то бок хоць усё поле будзе, але будзе 7, нейкі бред
Казіно Bitsler, стаўка капейкавая, але паставіў прыгожа
@lynoleym1
Віншую! Надзвычай рэдкі выпадак, такое выпадзенне і асабліва на “фінальным” спіне… А колькі хоць насіпала на пяці “лапах”?)
@thee4
@gans2115
Як такую іксовку лавяць, нідзе ні ў якім слоце не лавіў больш за 2 к іксаў і то па мінімальнай стаўцы.
@vrodezdes у ноу-ліміце звычайна лавяць такія іксы
@vrodezdes Часцей зазірні ў dead or alive 2, або як у простага люду называюць проста «ДОА 2». Ну і ў Zeus VS Hades ад Pragmatic. Наогул па Pragmatic можна прайсціся шмат дзе! Толькі рыбалкі ўсе міма:))))) не раю!