Microgaming прыпыняе працу на тэрыторыі РФ і РБ
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
7 красавіка 2022 г.
ад
Misha55
|
24 Адказу
|
2,629 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хутка ў адзін Ігрософт будзем гуляць)
раней (каля 3 гадоў таму) было б шкада, зараз як бы і ўсё роўна.
Толькі хацеў пра гэта спытаць. Любіў там пакруціць Agent James Blonde… Цяпер усё(((
Я правільна разумею, што Голдфішка ўсё? Заруйнавалі цэлае казіно.
Прашчавай Імортал, прашчавай Плэйбой. Ах, якая боль!
Вось так палітыка спрыяе выміранню “кітаў”… А гульцоў у Расіі ох як многа. изменился климат гЭблы и наступае начало конца)
гэта 9-лінейны слот, дзе ў фрыспінах проста х3 множанне? і што ў ім такога?
Вось гэта рэальна па кую , елк жальчэ. Мікры сваё аджылі…
Чаго-то я нідзе гэтай інфы, апроч ліста ад Леона, не бачыў
У аффгэмблера ўбачыў
У голдфишки сказалі ўсё ок. Ррпрацюем.
Misha55, можаш мне ў асабістку скінуць спасылку на афгемблера?
Скінуў у асабістку. Як ён напісаў у пасте, інфу ўдакладнілі ў мэнэджараў. А наконт адказу з боку Голдфішкі, альбо яны не ў курсе, альбо запусцяць фэйк-софт. Іншых шляхоў не бачу.
Голдфішка ў курсе ўсіх спраў. Яны да гэтых падзей працавалі ў абыход блакіровак. Калі яны адмовяцца ад расійскіх гульцоў, то панясуць страты.
Згодзен, голдфішка не захоча губляць столькі бабла ад страты ру гульцоў, па-любому падстрахуюцца і за гэта справу. Ім працаваць у абыход – не ў першы раз)
Ананімнасць у іх галоўная фішка, таму і называюцца голдфішка :).
Гэта так – гуляў у іх гадоў дзевяць і ніхто ніколі не настойваў прайсці верифікацыю. Выводзілі без праблем, часам раней, часам пазней, але заўсёды затрымкі былі не больш за тыдзень.)
то бок ГФ і Вегас аўтаматы адлятаюць?
Я проста вам нагадаю, што калі ў казіно будзе мікра і ў яе будзе дазволена гуляць гульцам з РФ і РБ, тады казіно будзе парушаць правілы ліцэнзіята. Таму ліцэнзію могуць адклікаць.
А калі няма ліцэнзіі, на казіно няма ціску. А няма ціску, скаргі будзе амаль немагчыма вырашыць.
І хутчэй за ўсё сама мікра не будзе рызыкаваць і даваць доступ гульцам з РФ і РБ, бо могуць быць накладзены штрафы на саму кантору.
Прадстаўце сабе проста сітуацыю, што Джэкпот у мікра выйграў гульц з РФ або РБ. Джэкпот плаціць сама мікра. І як гэта будзе выглядаць на вышэйшым узроўні?
Ну па ідэі так, але ГФ, судзячы па адказе, будуць працягваць. Хз якім чынам.
Вось я пра гэта таксама падумаў, бо гэта і сапраўды парушэнне, таму і дапусціў, што пяройдуць на фэйк софт.
Нават хызы. бо ў самой Мікрагеймінгу ёсць дзве ліцухі – гэта ЮК і Мальта. Нават калі само казіно будзе працаваць без уласнай ліцэнзіі. Яно не можа парушаць правілы ліцэнзіі, выдадзенай Мікрагеймінгу.
Спосабы нейкія знойдуць мейбі. кажуць жа, што будуць працаваць. але якія?
На скрыптярку за 300 баксаў наўрад ці перайдуць.
У любым выпадку, Микра – адна з самых старых і надзейных кантор. Страта для яе – гэта дрэнна. Лепш уж нейкі шлак кшталту ноліміта страціць, чым такога гіганта.
Не забывайце, што ў микры атк же ёсць яшчэ іншыя падраздзяленні. Якія атк же цесна звязаныя з самай мікрай. Зыход Микры – гэта таксама зыход і іншых кантор.
Ну і зямля ёй пухам гэтай Мікры і скатэрця Дарожка!))))))))))Як толькі дзірлавая гейевр..ОПА пачне прыкмярзаць да пачатку ацяпляльнага сезона, то хутенька ўсе гэтыя паразіты вернуцца назад…………пачакайма пакуль!Глядзiш потым і гуляць у слоты будзе весялей, а пакуль нашы грошы будуць у бяспецы, хлопцы!Прапаную пакуль пераключыцца замест штодзённага зліву на нешта іншае, больш вартае.Надзеюся, дарэчы, што каго-небудзь уся гэтая абстаноўка яшчэ і падлячыць ад залежнасці.))))НУУУ 1-2 ПРАЦЭНТЫ МОЖА.))))))і ТО ДЗЕЛА!
За што ты так пра “легенду”, старушка зрабіла што магла, напэўна цяпер пара і на спачынак)
Апошнім часам у МІКРЫ аддача была “амаль” нулявая, не тое што раней “КАПЛІ”, ПлейБой і рулетка з дыілерамі былі не дрэнныя… Гэта былі слоты і з аддачай усё было ў парадку, не тое што зараз…😎
Вось у тым і прыкол, што за апошнія гады 3 яны скатыліся ў шлак, слоты штампуюць па 10 штук у месяц і ўсе жруць, да, я заносіў добрыя бабкі на старой МИКРЫ, але для мяне яна і так ужо даўно мёртвая…