Метады ставак, гуляем у рулетку
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
22 December 2015
ад
noorion
|
57 Адказаў
|
8,132 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Параўняй са скрыншотам з Бетвояжера, дзе казіно падбірае вынік па ўласным меркаванні. З дзевяці спінаў шэсць у адным сікс-лайне, з іх тры паўторы, а ў цябе ў жывой рулетцы, дзе вынік нібыта выпадковы, з васьмі спінаў пяць у адным сікс-лайне і таксама тры паўторы. Гэта стандартныя камбінацыі для намаляванай рулеткі і асабіста я пасля такога супадзення засумняваўся б у выпадковасці выпадзенняў у жывой рулетцы. Можа, канечне, гэта фантастычнае супадзенне, але, як мінімум, варта звяртаць увагу на частату такіх вынікаў і рабіць высновы.
Каму-то падабаецца руль з дылерамі, каму-то – рисовашка тыпу БВ або Профита з КЧ. Як кажуць, вольнаму воля, выратаванаму… Асабіста мне з дылерамі (у якіх на дзесяць чалавек можа сустрэцца адзін але “путэвый”) у якіх “стабільны почырк”, вось тады і стаўлю. Сказаць, што жыву за кошт рулеткі, як Шпілёвая, пакуль не магу…
PS. На мой погляд, гулец можа бачыць заканамернасці выпадзення лікаў і выкарыстоўваць іх у гульні, а можа і наадварот… па націху. Адным атрымліваецца, дарэчы аднаго такога ведаў (на жаль ён пакінуў форум). У іншых не атрымліваецца, як у бародача. Ну а тое, што ў онлайн-казіно сустракаюцца розныя “чыўдзы” і часцей не на карысць гульца, – так, сапраўды…
І такое бывае. 😎
Та ну…. такія цуды калі бачыш усё гэта , то зусім не верыцца, што гэта ўсё проста супадзенне ў галаву лезе зусім іншае, і тады ўжо не тэорыя верагоднасцяў у дзеянні, а нешта іншае.
Думаецца мне што ТВ да рулеткі мала мае адносін… Асабліва ў БВ, з іх калізіямі.. Калі бачу “недарэчныя” паўторы лікаў стараюся іх выкарыстоўваць ці па колу ці міні камплітам, а бывае тупа стаўлю на лік). Казіно з КЧ пралічвае гульца і падсоўвае гэта ў гісторыі выпаўшых нумароў)
заўважыў дзіўную заканамернасць, ды і не толькі я напэўна) калі паўтараюцца лічбы, то ў бліжэйшы час можна чакаць 11, 22, 33
таксама наадварот, калі выпадае 11, 22, 33 то наступная выпалая лічба можа ўпасці зноў
Парныя лікі: 11, 22, 33
смела можна ставіць на 1, 2, 3, ( 1,20,33- 2,25,21-3,26,35)
Перавярткі: 6-9, 16-19. 26-29
усяго 6 лікаў, можна пачаць ставіць пасля таго, як выпала лічба з вышэй названых, 6 спінаў.
калі стаўка не зайшла, то чакаем зноў адну з шасці перавярткаў і пачынаем ставіць у памнажэнні…