Мелстрой разыграў для сваіх донатараў свой Майбах
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
18 December 2022
ад
PavelFredooc
|
72 Адказу
|
4,702 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Стрымер онлайн-казіно MELLSTROY, на сваім стрыме разыграў свой аўтамабіль Mercedes-Benz Maybach S-клас (кузав X222) куплены за 12 млн рублёў
Пераможцам аказаўся той жа чалавек, хто яму яго і прадаў 🤡
Віншуем!
Наедальшчык яшчэ той!Супадзенні адны толькі чаго вартуюць)))
Шчасця маладым! А гэта што атрымліваецца – прадавец донатамі спрабаваў выкупіць свой Бентлі?)
Гэта падкрутка!
Вось гэтааа… Якіх толькі супадзенняў не бывае ў стримераў, але меллстрой сваім розыгрышам, паходу пераплюнуў Фсех)
ён увогуле стриміць дзе-небудзь ?проста ну год напэўна ўжо не бачыў яго нідзе.
Ён жа вось нядаўна ныліў, што ў яго даўгоў мільярды?
ды прыкаплюць яго хутка, прычым у прамым эфіры на якім-небудзь стрыме.. Витька Вантус на яго порчу наклаў, калі яны на фантыкі кінулі адзін аднаго..😁
А ты верыш стрымерам? грошы любяць цішыню. А яшчэ лепш – ныць перад аўдыторыяй, што доўгаў і грошай няма. Тут і донаты пойдуць, і сардэчныя памочнікі аб’явяцца.
вось-вось дзе яны ўсе стрімяць і для каго не зразумела)))
як жа гэта смешна )))))))для школьнікаў з шкАлкі )
Я ўдзельнічаў) шкада не выйграў
даўно не глядзеў з ім стрымы,прам захацелася якіх то эмоцый паімець,куража. зараз бы паглядзеў які то варты ўвагі стрымчык.
Да яны з гэтага зробяць стрим , каб ухапіць бабла , а потым цудоўнае ажыўленне …..
Ахах. Супадзенне ці выпадковасць ? Я так не думаю. Хаця можа насамрэч з той шматлікай аўдыторыі пашанцавала менавіта прадаўцу🤣
І выйграў яго карэшок)))Ведаем мы гэтыя розыгрышы
А я проста не гляджу гэта тыпу, не цікава
А свежыя навіны будуць?
@technosamuraj Не будзе пакуль , пакуль руху няма
@sergej29 да і зараз ён раздае прома на розныя сайты , праўда паспець складана
Я якось сто рублёў разыгрываў, хаця б хто тэму стварыў, крыўдна((
@sharik02 не тое каб я сачыў за ім, але хацелася б ведаць, што там з ролсам Тамаева і як абстаюць справы на паўднёвым Кіпры 😀
Лудка яго да дабра не давядзе
@karasik а каго яна давяла да добра?