Marathonbet - цупісныя памыі
Агляды анлайн букмекераў
|
учора, 23:12
ад
Andrey_777
|
6 Адказаў
|
67 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Убачыў рэкламу ад цупіса ў БК Марафон – marathonbet, 100% да 25к з вагерам х5, але па факце х10 і вырашыў дэпнуць пад бонус 25к.
Не заўважыў умоваў, што максімальная сума выйгрышу х1, такое звычайна пішуць у самым пачатку ў апісанні, а не хаваюць у канцы, але не сутнасць.
Апісанне ў цэлым складзена так, каб сярэднестатыстычны лудаман – селянін дэпнуў не задумваючыся і пасля сюрпрыз усплыў у канцы.
Вагер атрымаўся 250к – х10, х5 дэп і х5 бонус, падобнай хітрасцю карыстаюцца шарагі з апісаннямі бонусаў, калі паказваюць маленькі вагер і ён кідаецца ў вочы, але вагер ідзе як на дэп, так і на бонус.
Накруціў на баскеце за ноч прыкладна 140к у плюс і адкруціў вагер, пасля баланс наогул абнуліўся і бонус знік, звярнуўся ў падтрымку, на што мне сказалі – налічэнне выйгрышу з бонусу адбудзецца на працягу 48 гадзін.
Я падумаў, добра, ідзі яно, дэпну яшчэ, бо матчаў у лайве было шмат, падняў яшчэ прыкладна 50к з маленькага дэпу, паставіў грошы на вывад у кашалёк цупіса, яны спісаліся з балансу, але на рахунак у цупіс не паступілі.
Звяртаюся ў падтрымку з пытаннем, дзе грошы? На што мне адказваюць – вывад з іх боку адбываецца на працягу 48 гадзін, але пры гэтым у гісторыі транзакцый сам вывад можна скасаваць, тып з падтрымкі ўкінуў яшчэ пару шаблонных дурнотаў і закрыў чат.
Калі браць у прыклад Winline, Fonbet, вывад у цупіс адбываецца прыкладна за пару секунд, націснуў на вывад – увёў код, калі запатрабавала, і грошы ўжо на рахунку.
Вывад па выніку ў іх заняў каля 5 гадзін, на наступны дзень я вярнуўся ў гэтую БК, каб атрымаць той бонус, які я адкруціў, спісалі ў мяне 140к – налічылі 25к, то бок х1, як і было схавана ў апісанні, ну тут сам вінаваты, не прачытаў дашчэнту ўсё – пафіг.
Хачу паставіць гэтыя 25к з адкручанага бонусу на вывад, мне не дае ў касе вывесці іх, звяртаюся ў падтрымку, растлумачце, як так? Мне кажуць, адкруціце новы вагер х3, ужо з адкручанага і налічанага бонусу, дзе я адкручваў х10.
Мяне гэта шчыра зае… падумаў, добра, адкручу, выведу і забуду пра гэтую шарагу, іду ставіць на вячэрнія матчы па баскеце, выбар быў велізарны, зрабіў па выніку з гэтых 25к – 100к.
Адкрываю касу, каб паставіць на вывад, і тут бах, уводжу суму 100к, а мне піша сума да вываду 87к, то бок 13к гэта 13% падатак, але пра падатак ні слова, быццам гэта нейкі данат або камісія з паветра.
Зноў звяртаюся ў чат, што гэта за прыколы? Колькі кручу ў БК з цупісам, нідзе падобнага не бачыў і, маўляў, чалавек сам вольны лічыць свае даходы, выдаткі і падатак і, вядома, аплачваць яго.
На што тып з чата зноў кідае нейкую скрыптавую лухту, якая да сутнасці майго пытання не датычылася, і таксама я дадаў, у вас нідзе не напісана, што гэта аплата падатку, а калі вы, дапусцім, забераце гэтыя сродкі пад выглядам падатку сабе ў кішэню,
і пасля падасце паўторна на гульца ў падатковую, і яму прыйдзе той жа самы рахунак на аплату, ужо нібыта аплачаны. Або, калі чалавек робіць першы вывад, а пасля ўносіць з дзясятак дэпазітаў, прайграваючы іх, то хто верне яму той падатак за першы вывад?
Ды і разумна лічыць плюс і мінус па выніку года і прыкінуць да носа, якая выніковая сума выйдзе. Я пагадзіўся аплаціць ім той міфічны падатак (данат) і паставіў на вывад, і дадаў, што калі здарыцца падман, то падам на іх у суд.
Вядома, мне ніхто нічога не адказаў у чаце, тым часам прайшло прыкладна гадзіну, на пошту прыходзіць апавяшчэнне – вывад скасаваны, і следам прыходзіць ліст – у вас запатрабавана верыфікацыя, дашліце стос дакументаў і папер.
Звяртаюся зноў у падтрымку, жартуюць яны ці не? І таксама дадаю, што ў мяне цупіс максімальнай верыфікацыі і калі я ў іх рэгістраваўся, у маім акаўнце свяцілася зялёная галачка – паспяховая верыфікацыя.
На што мне кажуць – вы не перажывайце, гэта стандартная працэдура і яе ўсе праходзяць, адправіў ім стос гэтых папер, на пытанне, якія тэрміны і рэгламент на праверку? – Як толькі чарга да вас дойдзе, я кажу, то бок у тэорыі месяцы або гады?
На што зноў мароз і чат закрылі, такога нават у канчоных казіно-шарагах без ліцэнзіі няма, я ўяўляю, як яны драюць у афшорным марафоне з казіно працоўных, калі, вядома, ён мае да іх дачыненне, і як будуць драць, калі анлайн-лаханкі легалізуюць і ўбудаюць у гэтыя самыя цупісы.
І ліміты на стаўкі гэта асобная тэма, я думаў, што самыя паганыя ліміты на максімальныя стаўкі ў баскеце гэта ў казіно БК, але не, яны і тут прабілі дно, знаходзіў матчы з лімітамі ў 800-900р, у казіно БК звычайна на такія закручвалі 2-3к. У Winline на тое ж самае давалі 40-60к.
І самі ліміты, ёсць такі прыкол, у Winline, дапусцім, даюць ліміт на матч на тотал, ты ўставіў максбет адной стаўкай або некалькімі, але ўперся ў гэты ліміт, табе ўжо пры наступнай стаўцы піша – максімальная стаўка – 0 і не дае больш паставіць.
У казіно БК шарагах, як і тут у Марафоне, стаў хоць з дзясятак такіх аднатыпных ставак і іх прапусціць, а потым аказваецца, што, прабач, браце, гэта парушэнне – перавышаны ліміт і баланс пад спісанне, бачыў падобныя скаргі.
І я сам ставіў у такіх шарагах падобныя стаўкі і перавышаў ліміт, калі максбет давалі ў 100 баксаў, рабіў 3-4 стаўкі разом, мне нічога не спісвалі, але камусьці са скаргаў абнулялі балансы, відаць, адыгрывала ролю велічыня самога балансу, адсюль і выбарачнае стаўленне.
Якім будзе канчатковы вынік з гэтым Марафонам я не ведаю, можа будуць прасіць новыя фота раз у пару месяцаў і цягнуць час, з разлікам на зліў балансу або проста зойдуць у акаўнт і самі яго зальюць, як па-старому рабілі ва ўсякіх 1xBet.
@andrey_777наконт падатку 13%, у Лізе ставак у мяне яго спісвалі, гэта было 2-3 тыдні таму, больш там не гуляю. У Вінлайне пакуль няма, але, хутчэй за ўсё, таксама зробяць.
@lemonad83 так, справа часу, абавяжуць усіх зрабіць
@lemonad83 у Леоне спісваюць яшчэ і betboom. “Плаці падатак”, дабраліся ўжо да БК.
Гуляю ў марафоне з іншай краіны, дзе цупіс не руліць і пакуль усё нармальна.
Па праўдзе скажу, на бонусы не вядуся, гуляю на свае, фота ніхто не патрабуе). Дэп і вывад праз ВМ(крыпта) хуткі.