Любімая сетка: каты. Калі ў ЧС?

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 24 March 2025 ад | 85 Адказаў | 3,736 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14.12.2024

Прывітаю ўсіх)

Ваша думка, калі праекты з іх сеткі пачнуць адкрыта скаміць? З кожным днём усё болей скаргаў, старыя не вырашаюцца, быццам адміны котаў вырашылі падзабіць на рэйтынг унутры форума, ну і тут паўстае пытанне: колькі ім да чс засталося? Яшчэ маё пытанне да знаўцаў, праекты будуць па адным адлятаць ці адразу ўся сетка? Там жа па сутнасці адны адміны, якія адказваюць за вырашэнне скаргаў, але з іншага боку – неймінгі ж розныя. Як гэта адбываецца?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Ludkazlo, 24 March 2025
Увогуле там па сутнасці адны адміны, якія адказваюць за вырашэнне скаргаў, але з другога боку – неймінгі ж розныя

Я ўпэўнены, што там 1 чалавек сядзіць за ўсімі акаўнтамі з іх сеткі на форуме.

І уся ягоная праца – гэта скапіраваў – уставіў, прыбяры яго і пастаў той жа аўтапостынг/аўтаадказ скрыптовы і нічога не зьменіцца.

Зразумела, што ўсю сетку трэба адпраўляць у ЧС, уключаючы новыя лаханкі, якія яны наклюпяць за гэты год.

Ludkazlo, 24 March 2025
Ваша меркаванне, калі праекты іх сеткі пачнуць адкрыта скаміць

Так яны гэта ўжо робяць, паспрабавалі і ім спадабалася.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Так я так і не зразумеў!?)

Так Калі Ссссс)Каты уплывуць у дзірвым тазіку у ЧС?!🕳️💨⚰️🤔🤔🤔?!

І так!!!Зразумела ж, што туды трэба ўсю (с) Кот Секту адпраўляць разом!!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 215
Публікацыі
31 778
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 24 March 2025

А што “ссучыны кЭтказ”, са сваім “выплодам” да гэтага часу не там, не парадак. не парадак… 😛Давайце BL

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29.12.2024

Я таксама не люблю іх сетку цалкам. Прынцыпова перастаў там гуляць. Гамма за 600 баксаў дэпазіту – 0 выплат. Гісторый пра блакіроўку акаўнта без прычыны, толькі каб не выплаціць выйгрыш – увесь форум.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020

Лепшы ЧС , гэта тупа ігнараваць гэту сетку , кожны дзень выдаляю дзясяткі іх бонусаў на дэпы і блакіроўкі на ўсе нумары на тэлефоне амаль…..

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
469
Публікацыі
1 754
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.04.2020

Дзе-то ўжо пісаў, якась мне пазваніў іх манагер, памойму, ад кента, і кажа, маўляў, чаму ТЫ перастаў дэпіць да нас, я яму маўляў не хачу і не дэплю, ён ну ідзі на завод працуй, раз на дэп грошай няма. Пасля гэтага мяне заблочылі ва ўсёй гэтай сетцы Мороженка.

+3
-1
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 215
Публікацыі
31 778
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
lemonad83, 26 March 2025
Дзе-нідзе ўжо пісаў, як мне па-мойму іх манагер тэлефанаваў з кента, і кажа, маўляў, чаму ТЫ перастаў дэпіць да нас, я яму – маўляў не хачу і не дэпаю, ён ну пай на завод працуй, калі на дэпа грошай няма. Пасля гэтага заблакаваўся ў усёй гэтай сетцы Мороженка.

Так, шчаЗ такое адбываецца часта і густо.., жлобства квітнее 😎

Дзесяць гадоў таму ўпершыню з такой “барзотай” сустрэўся ў казіно “Крышталь”, тады яшчэ і бездэпы давалі(х10), ды і з дэпаў можна было без асаблівых высілкаў паднімаць. Ну так вось, пасля некалькіх вывадаў у межах 100 баксаў, пасля шматлікіх пытанняў да саппарту па багах у гульні… Саппорт адмарозіў, маўляў лепш бы вы больш дэпаў рабілі, чым столькі пытанняў задаваць. Так што ўсё новае – гэта добра забытае старое)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
0
Публікацыі
353
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29.12.2024
lemonad83, 26 March 2025
Дзесяць ужо пісаў, як мне некалі патэлефанаваў іх менеджар, па-мойму з кента, і кажа, маўляў, чаму ТЫ перастаў дэпіць да вас, я яму – маўляў, не хачу і не дэплю, ён – ну ідзі на завод працуй, раз на дэп грошай няма. Пасля гэтага заблакіраваўся ва ўсёй гэтай Марожэнка сетцы.

Сёння тэлефанавалі з іх сеткі, я сказаў “Калі ўсе дыспуты вырашыце на пляцоўках і вернеце 5кк жанчыне, тады і тэлефануйце. А пакуль ідзіце на**й”

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
idobrnsk123, 26 March 2025
Сёння тэлефанавалі з іх сеткі, я сказаў “Калі ўсе дыспуты вырашыце на пляцоўках і вернеце 5кк жанчыне, тады і тэлефануйце. А пакуль ідзіце на**й”

Такіх Гульцоў як ты мала, спадзяюся, прачытаўшы як ты паступіў, іншыя пойдуць па тваім прыкладзе!

Красавец адназначна!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
879
Публікацыі
3 430
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
Сёння тэлефанавалі з іх сеткі, я сказаў “Калі ўсе дыспуты вырашыце на пляцоўках і вернеце 5кк жанчыне, толькі тады і званіце. А пакуль ідзіце на**й”

А мне цяпер людзі не тэлефануюць. Толькі ў запісе жаночы голас паведамляе, каб я тэрмінова зайшла на аккаунт.

Так бы таксама казала пра вырашэнне скаргі і вяртанне сродкаў Валенціне

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020

Калі б усе так рабілі , то магчыма б казіно пачало пераглядаць сваё стаўленне да гульцоў , але большасць лудзікаў забываюць пра ўсё калі ім кінуць прянік ……….

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 215
Публікацыі
31 778
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Сёння тэлефанавалі з іх сеткі, я сказаў “Калі ўсе дыспуты вырашыце на пляцоўках і аддасце 5кк жанчыне, тады і тэлефануйце. А пакуль ідзіце на**й”

Быў бы зарэганы ў “іх” і калі б так “назойліва прыставалі”, то словы не падбіраў бы і накіраваў іх “падарожнічаць” да “Буя”😣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
50
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.12.2024

Слава богу што я ў гэтай сетцы ні ў адным казіно не зарэганы як-то абышоў міма🤗 бог ёсць значыць 😁😁 убераг.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
13
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
16.10.2024

я ў последних 3-4 іх казіно ўжо не стаў рэгістравацца😎

калі пачынаюць ляпаць казіно адно за адным само казіно становіцца ўсё горш і горш.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
666
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
03.08.2024
tudasuda12, 29 March 2025
я ў апошніх 3-4 іх казіно ўжо не стаў рэгістравацца😎 калі пачынаюць калупаць казіно адно за адным само казіно становіцца ўсё горш і горш.

Яно застаецца такім жа, як і было, і гэта яшчэ горш, мне здаецца. 

Няма развіцця, нават дызайн шаблонны, пра ўнутранку ўвогуле не кажу.

А так нуль розніцы. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Ну ўвогуле, улічваючы, як зараз вядзе справу сетка катоў – я чакаю, калі яны цалкам захлопнуцца, сказаўшы, што іх кампанія абанкруцілася, бо яны таааак шмат грошай ужо аддалі і вывелі, што жах. ( не адразу можа праз паўгода/годзік) а потым мы раптам пабачым новыя казікі пад новым брэндам і назвай.

Можа чакаюць, пакуль ліцэнзія скончыцца або яшчэ што …

ІХ зараз можна сказаць не стримяць ужо доўга (т.к не плацяць стримерам) потым перасталі плаціць і гульцам і зараз нават на сайтах усё часцей і часцей прыбіраюць катоў альбо робяць чс або вельмі нізкі рэйтынг .. адразу відаць што ім +- ужо напляваць на гэта ўвё

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14.12.2024
oopsant, 30 March 2025
Ну ўвогуле, улічваючы як цяпер вядзе працу сетка котаў – я чакаю, калі яны зачыняцца цалкам, сказаўшы што іх кампанія абанкравілася, бо яны таааак шмат грошай ужо аддалі і вывелі што жах. (не адразу можа праз паўгадзіка/годзік) а потым мы рэзка ўбачым новыя казікі пад новым брэндам і назвай. [...]

Не-не, вы ўсе няправільна зразумелі))) Цяпер яны ўсім усё выплацяць, і залежным і бабулі і лямы баксаў, і ўвогуле ўсе памылкі выправяць) Ніякага чс не будзе!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Ludkazlo, 30 March 2025
Не-не, вы ўсе няправільна зразумелі))) Зараз яны ўсім усё выплацяць, і залежным і бабулі і лямы баксаў, і ўвогуле ўсе памылкі выправяць) Ніякага чс не будзе!

Я калі шчыра на гэты зыход і разлічваў ,  аднак +- разумеў што гэта першы прыкмет таго што будзе масавы скам.

Ды і ўпэўнены што Ленін не проста за гэтыя эпізоды іх у чс кідае, больш чым упэўнены што ён ведае больш чым звычайныя карыстальнікі форуму.. так што калі Ленін уж так кажа – то дакладна варта ўцякаць адтуль ламаючы галаву.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
161
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.09.2020
Ludkazlo, 30 March 2025
Не-не, вы ўсе няправільна зразумелі))) Зараз яны ўсім усё выплацяць, і залежным і бабулі і лямы даляраў, і ўвогуле ўсе памылкі выправяць) Ніякага чс не будзе!

Аптымі́зм гэта, канечне, добра , але не да такой ступені , а вось уявіце сабе а раптам такое будзе , уявіце як у іх рэйтынг паднімецца, не за якія грошы такі не купіш…. Аддаць 10 потым зрубіць 100 і закрывацца, так кстати часта бывае……

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 215
Публікацыі
31 778
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Дык пакуль з ЧС для кЭтказ і яго “вывадка” цішыня, у аглядзе толькі адзначаны два “эпізода” – неякасны саппорт, праблемы з самаабмежаваннямі і УСЁ!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.10.2024

Гэтыя казіно не зачыняцца і вось чаму:

1. Навошта зачыняць тое, у што ўкладзеныя грошы? Нават калі з’явіцца “новая сетка”, то навошта “выдаляць” старую?

2. Заўсёды знойдуцца стрымеры і форумы, хто за кэш будзе рэкламаваць.

Латест не панацэя і не ўвесь трафік ідзе праз Латест, нават з мэтай азнаямлення з інфай. Зайшлі да стрымераў, убачылі і не бягуць правяраць інфу на Латест, а бягуць адразу рабіць дэпы.

3. Улічваючы колькасць рэкламы і трафіку, а таксама жаднасць людзей (я пра лутбоксы на 100 лямоў) ім плюваць на той жа Латест. Крыніц трафіку шмат. Нават занясенне іх у ЧС не вельмі ўдарыла па кішэні.

4. Заўсёды знойдуцца мамонты, хто там будзе круціць. Упэўнены, што нават сярод тых, хто зараз негатывіць у іх бок, ёсць тыя, хто за апошнія некалькі дзён укладаў ім дэпы)))

5. Не факт, што патрапяць у ЧС нават тут. Бо вагі, на адной талерцы якіх разуменне сітуацыі і чалавечнасць, а з другой партнёрка і пакуль не зразумела што перавесіць 🙂

Не ЧС патрэбны, а проста масавыя блокі, прычым па залежнасці, каб не здымалі і паўнае адсутнасць дэпаў там.

Я, напрыклад, не палёніўся і, патраціўшы нямнога часу, прайшоўся па ўсёй сетцы і зрабіў блокі. А паколькі саппорт неахвотна робіць блокі (звычайныя) і пачынаюцца тоны ўгавораў, то рабіў па залежнасці, якія ўсталёўваліся імгненна ў маім выпадку)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 215
Публікацыі
31 778
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Чорны Спіс для “котоФ” гэта першы крок, для чытаючых і думаючых гульцоў! А далей, кожны вольны ў сваім выбары!

P.S. Але калі чэл зайшоў на наш сайт і перад тым, як рэгіцца і ўносіць свае кроўныя ў падобных казінах – якія кідаюць гульцоў на бабкі – убачыць надпіс ЧС, то будзе думаць. Ну а тыя, хто не чытае папярэджанне і не думаючы, а ўносіць грошы і працягвае карміць іх, у народзе кажуць – «гобатого… выправіць»!

Гэты адказ быў зменены 11 месяцаў, 3 тыдня таму карыстальнікам thee4. Прычына: Ну так надо было)
+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
0
Публікацыі
1 343
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.10.2024
thee4, 29 May 2025
Чорны Спіс для “котоФ” – гэта першы крок для чытаючых і думаючых гульцоў! А далей кожны вольны ў сваім выбары! PS. Але калі чел зайшоў на наш сайт і перад тым, як рэгацца і ўносіць свае кроўныя ў падобных казіках – “кідаючых гульцоў на бабкі” ўбачыць надпіс ЧС, будзе думаць. Ну а тыя, хто не ч [...]

@thee4​ гэта зразумела.

Але калі браць глабальна (што я і зрабіў), то я патлумачыў, што гэта не моцна ўдарыла ім па кішэні і не заб’е іх сетку. А калі так, то навошта якому-небудзь форуму губляць партнёрку? Несэнсоўна.

Але зноў жа, я ні ў якім разе нічога не кажу ў адрас латеста і яго партнёраў, калі такія ўвогуле існуюць.

Я толькі раблю лагічныя высновы і не больш.

Занёс – кул.

Не занясуць – ну як ты і напісаў, кожны вольны ў праве выбару і атрымання інфы. Зноў жа, разумныя і без ЧС не пойдуць.

Вось я за сябе скажу: пры выбары новага каза я ніколі не гляджу тут іх рэйтынг, наяўнасць ЧС і г.д. Я заходжу ў скаргі і гляджу дзве рэчы:

1. % не вырашаных.

2. Тэксты не вырашаных скарг (у чым прычына і якая пазіцыя праекта).

І калі % мяне задавальняе і я бачу сумленны падыход прадстаўніка да вырашэння кейсаў, то ок, калі не – то нах.

Адзінае, што мне не зручна і, на мой погляд, зроблена не правільна ў скаргах – гэта іх фільтрацыя:

Спачатку ўсе вырашаныя, потым усе не вырашаныя, потым адхіленыя.

1. Гэта не зручна, бо перш за ўсё я хачу ўбачыць не вырашаныя, а даводзіцца лістаць.

2. Ты не разумееš (пакуль не ўвайдзеш у тэкст і не паглядзіш дату публікацыі) паслядоўнасць гэтых скарг (магчыма спачатку ўсе вырашаліся, а цяпер не, або наадварот, спачатку не вырашаліся, а цяпер праект выправіўся). Я лічу, што яны павінны паказвацца менавіта ў той паслядоўнасці, у якой публікаваліся. Хоць можа я, вядома, у фільтрах не разабраўся – не выключаю такога моманту.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 215
Публікацыі
31 778
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Max777, 29 May 2025
А калі так, дык навошта якім-небудзь форумам губляць партнёрку? Не мэтазгодна. Але зноў жа, я ні ў якім разе нічога не кажу ў адрас латеста і яго партнёра, калі такая ўвогуле існуе. Я толькі роблю лагічныя высновы і не больш.

@max777a777

Пра магчымы канфлікт інтарэсаФ. казаць не буду. Гэта пытанне не на маю сціплую зарплату!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...