Lotoru - фрыспіны без вэйджара!
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2017
ад
sveta82
|
119 Адказаў
|
7,148 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Назва ўстановы: Назва ўстановы: 🔗
тып бонуса: фрыспіны ў гульні Eastern Delights
вагер: няма
Рэгіструемся, пацвярджаем пошту, заходзім у слот і гуляем)
Дазволеныя краіны: усе
для выводу патрэбны мін дэпазіт і яго 3х кратны абарот!
мін дэпазіт усяго 50р
Дзякуй атрымаў 5 фрыспінаў ! 7 рублёў насыпала зліў =)
Хтосьці ўжо паставіў на вывад.
ну што да краін Украіна як заўсёды ў пралёце
Светлана, давно марыў два рублі з казіно зняць 🙂 Што-то не зразумеў насыпаў з пяці фры спінаў сем рублёў, а на балансе аказаліся два. Увогуле гэта ж лото ру, я там зарэганы з 2000 года і пастаянна з імі ругаўся 🙂
Мне асабіста насыпала 38р.Есть такія ужо ждут и выплату.тут як пашанцуе
Светлана, я нічога супраць не маю, таму што каму то з пяці фры-спінаў па 21 рублю натуральна нешта насыпле. Я пішу пра сябе і пра тое што казіно са сваімі мінусамі і косякамі. Пра везенне можаш мне не расказваць і табе фарту 🙂.
з 2-га акка насыпала 1650р, ай-пі не выдаў не хвалюйцеся) паспрабую вывесці
замазаўся ў кніжкі 😵 🤪 😁
Як пашанцуе-выплацяць ці не? 😁
Паглядзім чат адказвае на ўсе пытанні хутка.И казіно ўжо даволі даўно існуе.
Казіно існуе з 1999, але вельмі хітрыя. Перастаў гуляць, бо даволі многа заліў. Нават прыслалі асабістага менеджара да мяне, які названьваў і прапаноўваў бездэпы. Урэшце не вытрываў і нагрубіў яму. Цяпер перастаў названьваць. Увогуле ў іх добрая абарона ад розных бонус-хантэраў і іншых халявшчыкаў. Думаю, вылічваюць па нумары кампутара. Хоць паглядзім, бо яны шмат разоў мянялі сайт, памятаю, нават гублялі дадзеныя маіх дэпазітаў. Магчыма нехта з розумам зможа іх абвесці. Удачы.
няма такога сайта, які па жалезе можа вызначыць, не гонь, макс калі сэрвак магутны, то па версіі браўзэра можна вылічыць
Нават у пуканоў ёсць хоравая абарона. Я не сцвярджаю, што могуць пачухаць. Я толькі за тое, каб цябе вывелі, зараз крыху заняты, а потым з розных кампаў паспрабую, як раз і ты праясніш сітуацыю. Удачы.
Плацяць 2 або 3 разы на тыдзень..па чарзе))..Апошні раз выводзіў адтуль пару гадоў таму..амаль месяц))..выдатнае казіно ..забіць час (хаця фільм паглядзець..будзе больш выгадна)))
Насыпала 300р, пакаталіся гляджу яшчэ фрыспінаў накінулі🙂
грошы вывялі прыкладна за 3 гадзіны
Можа гаспадары памяняліся.. Тут на форуме былі тэмкі.. пра іх чэснасць..
Ужо людзям і выводзіць пачалі!Страху нагналі тут 🙂
фрыспіны ў гонзо насыпалі 900+
чакаю выплату ўжо каля 5 гадзін, пакуль цішыня. заказаў 508 на Яндэкс, насіпала ў Гонзо і Кніжках і яшчэ дзе-небудзь, у цэлым з 3-х падарункаў
Блін не магу зайсці да іх правайдэр блокуе, можа хто ведае нейкае люстэрка ці ???
выплацілі яшчэ касар дзесьці за гадзіну
Блін, а ў мяне з 7 раніцы заяўка вісіць на Яндэкс.
у якіх там хоць гульнях шанцуе і па якіх стаўках ?
у цябе там усё пацверджана?нумар тэлефона?
Па ходу дакладна ў козявкі памяняліся хазяіны. Такіх хуткіх выплат у іх ніколі не было 🙂.