Lotoru Club - Бездапазітны бонус 375 рублёў
Форум казіно без дэпазіту
|
10 красавіка 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
34 Адказу
|
5,305 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дану ( так сабе а не казіно
Сайт ужо не працуе*(( У ўсіх так ? Піша няма доступу
Не, норм усё даступна – мож якія-небудзь тэхнічныя работы былі …..
Калі бездепы ..ужо будуць)) ..Гатовы заплаціць за код))..толькі ў асабістку,..
На ЛОтору бездэпаў ужо дакладна не будзе. Казіно вельмі нізка канвертуе – ім проста няма сэнсу яго яшчэ бездэпамі нагружаць….
Даўно чакаеце Дзеда Мароза? Хочаце, каб Новы год нарэшце наступіў? У клубе LotoRu няма нічога немагчымага!
Атрымайце 500 бочанкаў у падарунак ад Дзеда Мароза ўжо сёння за пацверджанне асабістых дадзеных.
+ 50 бочанкаў за пацверджанне пошты
+ 150 бочанкаў за пацверджанне тэлефона
+ 200 бочанкаў за дасланыя дакументы
+ 100 бочанкаў за пацверджанне акаўнта ў сацыяльнай сетцы
Акцыя працягнецца з 18 па 30 лістапада.
Калі ў вас ёсць непацверджаныя дадзеныя, паспяшайцеся атрымаць падарункі ад Дзеда Мароза. Бочанкі будуць налічаныя на працягу 3 рабочых дзён з моманту падачы заяўкі.
🔗
Ці я нешта не так раблю, ці адрас ня той, але ў мяне выходзіць старонка 404
спасылка не паламаная. паспрабуй у іншым браўзеры..і адключы эдблок або нейкую рэжучую хрэнатню
Якая менавіта спасылка ? І пры чым тут adblock ? Ён увогуле за іншыя рэчы адказвае.
Навошта паднялі старую тэму, якой ужо 1090000 гадоў? + да ўсяго стваралася асобная тэма па гэтых 500-ах бочанкам.
Скажам так, паведамленне апублікавана ў патрэбнай галіне… Ведь так! Навошта ствараць новую тэму, калі яна, бездепы, ужо існуе! Я не абавязаны праглядаць кожную тэму, а публікую там, дзе яна павінна быць! Па-другое… Вельмі хачу купіць табе ўзнагароду… Але пакуль збіраю, на справу трэба! Ужо занадта ты яе заслугоўваеш) Сам жа памятаю, калісьці прасіў… Я яе табе падару)
Карацей, з дапамогай hola усё ж удалося зайсці. З Расіі. Украіна напалову ў пралёце. Але зарэгіцца атрымалася так, бо там яна ёсць у форме рэгістрацыі.
на лепшага троля?)))
па-мойму тут усім відаць)))
Ну што ВЫ, ёпст…..
Гэта тэма створана зусім пра іншы бяздеп і не трэба ў яе сунуць ўсе бяздепы ад гэтай казі…
Не трэба ўсё ў адну кучу ператвараць!
Тады трэба было стварыць зусім асобную тэму, якая б называлася ” Lotoru Акцыі і Бонусы”
1) Гэта прэтэнзія не да мяне, а да таго чалавека, які стварыў асобную тэму
2) Давай купляй. Я таксама хачу ўзнагароду флудэра.
3) Зноў негатыў у мой бок =(
што за злосць такая???
сам сказаў, што ў цябе яна не працуе. у ўсіх працуе – у цябе няма.
відаць, праблема ў праграмах або ў правайдары.
эдблок перыядычна спасылкі блакуе і не дае адкрываць..калі ты не ведаў.
да тэмы:
лол
вось “заманушнікі”)))) бедолагі
Хтосьці ..ужо атрымаў бонус за бочанкі ?
неа)))на працягу 3 дзён)да Новага года будуць пералічваць)
пашкадуй людзей, дэпні пару сотак )
сляза пракацілася па шчочцы..праўда ў маёй коткі))))))))
поўная лохошляпа, аддачу зусім забралі, акцыя была заманухай на дэпазіт, цікава, колькі лохаў знайшлося, якія сюды дэпалі.
Я думаю, не шмат)
Раз пачалі бочанкі раздаваць, для заманкі)
так там і не
было гульцоў яны тым самым заманваюць