Куды ўкласці 100 рублёў?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
20 October 2015
ад
Feya_Line
|
298 Адказаў
|
23,579 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Слотомикс – гэта не Азартплей, а былы Азартслотс. Не Азартплей ён.))))))
А ў Риогаме на пнеўмаце людзей няма, бо гэты чартоў пнеўмат цяпер злітае яшчэ жорстчэй, чым раней у Риобеце злітаў.
Удзень увогуле гуляць немагчыма або з раніцы – вечная таблічка на месцы пнеўмата: аднаўляецца злучэнне.
А лікі на полі выпадаюць, быццам нічога не здарылася.
Вось і падзі даведацца, паспрабуй што за лікі, калі пнеўмата там зусім не відаць.)))
У Голдфішке не гуляю. Там страшна тормозіць. У мяне нават у спампоўных кліентах так не тормозіць, як на сайце ў Голдфішке тормозіць.
Цалкам згодзен наконт Слотомикс. казіно поўнае ….. вось такія камбінацыі там не рэдкасць)
(
( Праз год з’явіўся ў новым выглядзе пад назвай Слотомикс. )Толькі не Слотомикс, а фарт онлайн, але было гэта нядоўга – практычна 3 месяцы і плаўна перайшло ў Слотомикс, а ў астатнім цалкам згодзен) у азарце я і сам здымаў і па 15к І джэкі не раз бывалі, і на турнірах заносы… а тое, што цяпер з’явілася… ЛАЖА)
Які яшчэ фартонлайн? Гэта старажытны Азартслотс. І прадстаўнік той жа. Стопіцот разоў з ім у лічцы па нагоды ўсялякай хрэні размаўляў на іншым форуме.
У Аське ў яго ўсё час позванне было – Игрософт онлайн.
А казява раней называлася Азартслотс.
Была яшчэ і падробка пад гэтую казяву – таксама игрософтонлайн называлася.
Народу там зусім няма.
Прадстаўнік ужо не хоча турніры мутыць. Раней цікавыя турніры там па Игрософту былі.
Гаворыць, што такія ідыёты як Спартак, усё час кажучы пра гульнявую этыку, адразу пачынаюць там мульцікі клепаць тысячамі. Вось із‑за гэтага і не робяць турнір. Да Новага года якісьці бездеп абяцаў.
А потым яшчэ казкі прыдумаюць тупыя, што гэта не ён мульцікі штампуе – а яго дзесяцігадовы сын, які дзень і ноч типа на слотах шпіліць і аккі без яго вядома штампуе ў казінах як пельмені на пельменнай фабрыцы.)))))
Ідзі ты ў свой гадючнік Фішэр і п…@…і там. Што табе су….ак не мнецца. Какая табе розніца хто там чаго наляпаў. Я наделаў там мульцікаў і цябе не спытаў. Пошлі адміна гэтага козява на х… і ты сам туды ж ідзі. Я не лезу да вас і ты не лезь да мяне. Ідзі ў сваё балота і сплетнічай там як ахрэнелага сваяка пакараць і дзе ровар купіць. Больш не на што вы там не здольныя, гульцы хрэновыя. Што ты пра этыку ведаеш, мудзіла метовская, хто з гульцоў не ствараў мульты? Як казявкі нам мазгі трахаюць, так і мы з імі паступаем, плацім той жа манетай. Тут на рэсурсе людзі размаўляюць, а тваё месца там у парашы.
чувак у цябе што шыло ў .апе?, табе так і хочацца паглуміцца
😁 😁 😁 якая розніца))))
нанаклепалі столькі вулканаў і азартаў – (Слова выдалена сістэмай) нагу зломіць 😁
так))) я пераблытала, мб думала, што пра Ріогам пішу, таму ліміты старыя ўказала.
я таксама сумавала 😁
адказала б яшчэ парой ласкавых там камусьці, а так – хай гэты год на форуме да чорта!)))
ооо, тут слова ч-о-р-т – дрэннае 😁
Марго не зразумела? Цябе цэлы дзень няма на рэсурсе, а як гэты дэбіл з’явіўся ты як тут, нібы ў парэ ходзіце што ці не разумею? Калі хочаш адказаць ласкава адказвай і гэты ментяра перадасць абавязкова, ён і яны там толькі ўмеюць сплетнічаць. А табе не раю ў ту балота, там можаш заразіцца нечалавечнасцю. Хоць сама знаеш, што табе трэба.
па-першае, хто табе сказаў, што мяне няма? я інвізібл гел і гэтым усё сказана
па-другое, ён пісаў у 5 раніцы і ў 13 дня, а я адказала толькі што, як убачыла вашы адказы.
па-трэцяе, мяне насмяшыў той форум і ўжо даўно, пайшла я першай ад іх, дык няхай будуць мужчынамі, а не дзяўчынамі-сплетніцамі з 7-га “Б”
па-чацвёртае, мяне там забанілі па маёй не першай просьбе. яшчэ б многа чаго сказала, але НЕ БУДЗЕМ флудзіць не па тэме))))
калі шчыра, то вы мяне насмяшліваеце))) вось і ўсё, што я хацела сказаць. сумна без вас))) ей Богу сумна)))
У яго не ў шыла ў ж..@..е, а калі ён трапіў у СІЗА то па этапе яго імілі ва ўсю, як мента ва ўсе шчыліны, цяпер у яго рот не зачыняецца і прэ адтуль гавном.
Марго мілая, не трэба смяяцца, а выганяць такіх адтуль, каб не псаваць атмасферу на форуме. Ну пра гэта я з Проніным пагавару. Я таксама не хачу ператвараць форум у балаган. Ну калі табе сумна – зайдзі да іх у балота і там развеешся, як яны там суседзяў абмяркоўваюць.
Тэма ўвогуле не пра гэта, хлопцы. Калі вы пішаце сваю думку пра казіно, то ў канцы або на пачатку напішыце адно казіно, у якім мінімальны дэпазіт ад 1 капейкі да 200 рублёў. Каб тыпу ваша меркаванне было як бы дадаткам.
Прабач, дружок, усё, больш ні слова не па тэме.
казіно слава,я ўсё ж такі дэпнуў 😁 100р
І як поспехі?
гнаў каля 2 гадзін у гаражы потым з’ела,падымаў да 170
А я дэпнуў сотку http://hitgame.club/ і гадзіну ўжо ганяю падняў да 710 рублёў думаю дагнаць да тысячы і вывесці, але с…@..а не дае падняцца. Вывесці што ці ўжо пакуль не пра…..л як падкажаш? 🙂
я вось хз як у вас там аккаунты мёдам намазаные, я з 500 нават 30 рублёў там падняць не магу
Можа ты не там гуляеш, дзе трэба? Я звычайна гуляю ў ягадкі па адной лініі множання на тры спачатку, пакуль баланс не падніму да 300 р, а потым памнажаю лінію на дзесяць і бегаю па вольных тэрміналах, там іх 32. Так што толькі адзін раз там пакінуў 50 р дэпазіту, калі яшчэ не было мінімуму. А вось джека ні разу не лавіў там. Пакуль Адмін не прыпаў пэйаут, можна гуляць. 🙂 Хочаш код золотая дурка у Goldfishka – ідзі бяры, я там выставіў свежую. На 44 р 🔗
выводзь, зліцца там спакойна можна..з іх 100500 аўтаматамі вось…)))
Знімай, пакуль не позна. Ну, ты сам ведаеш. 😏