Куды ўкласці 100 рублёў?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
20 October 2015
ад
Feya_Line
|
298 Адказаў
|
23,579 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да якасці дакументаў дык дапікаюцца, мне так і не далі, у іншых месцах якасць таксама праходзіць, а ў іх яе няма. Не бачаць – быццам на акуляры не зарабілі ці нешта! Хоць народ пісаў, што атрымлівалі.
У леонбетс сёння звярнуў увагу слоты Betsoft ад 1коп на лінію,можна па дробязі пакруціць(Нетент і мікра т
ам ад 50к на лінію)можа камусьці спатрэбіцца інфа так мін деп там ад10р
спасылку кінь поўную ,ні разу не рэгістраваўся ў тым казіно
я на гэтым сайце ўвогуле казіно не бачу
у верхняй радку глядзі там,гульні на сайце і гульні NetEnt
Так , там пакуль не зарэгіструешся ўсёй карціны сайта не ўбачыш , саромеюцца напэўна🙂 А казіно там добрае , было па меншай меры год таму , выплаты адразу . Не як у многіх адразу – адразу як з’явіцца жаданне ў іх , у працягу сутак , а ў тую ж хвіліну .. LeonBets проста ў пошукавіку …. будзе першы , а то тут хрэн ведае якія спасылкі накідалі .. усё каб заблытаць а не дапамагчы яго знайсці)
Ну так раю !!!!
што-то прама вось нават у сямёркі ці што дэпнуць, можа адмажа за пятніцу ))
ну так то спасылка на люстэрка, у РФ іх блакуюць амаль усе правайдэры
так у Победу і дэпай сёння, там конкурс скончыўся, грошай у казіно шмат уліта можа пулы поўныя і дасць нешта 🙂
та не, там няма, ент абманвае з бонусамі заўсёды…
Vulkan Stars я там часта здымаю.
Rfpbyj pobeda – pobeda.io – ТУДА МАКСІМУМ 100 рублёў можна дэпаць.
У Олігарх казіно пару-тройку тыдняў таму ўляпаўся на бездеп, падусцеў яго адыгрываць, задэпнуў каля 70 рубасоў. Мінімалка на вывад там 600 р. Каля 700 р. сабраў і паставіў на вывад. Вывялі без пацверджання докаў, на наступны дзень. Прыкладна суткі прайшло.
Мне здаецца для такога дэпа лепш за ўсё Бетинхилл шмат раз там з 200 рублёў паднімаў 2000к)
Гэты час ужо даўно прайшоў чувак🙂 зараз яно выключна есць
У Play amo тыдзень таму можна было закінуць сотку,зараз 200 быццам зрабілі мінімалку.
Я учора ноччу круціў яго,200 рублёў там мінімальны дэпазіт.
Не ў ўсіх 🙂
У ПокерДоме зараз мінімальны ДЭПОЗІТ 400 рублёў. Раней было 100, потым 150 зрабілі. Цяпер 400. Увогуле пафігававалі. Румы звычайна робяць наадварот, т.е. робяць мін дэпазіт 10 баксаў, потым 5, потым яшчэ менш, а ў іх Усё наадварот.
і як поспехі? ў мяне ў сямёрках пустэча
Зажраліся гады.
та я б іх ніколі не назваў супер-пупер
з іх правіламі таксама муткі адбываюцца. Па правілах Украінцам гуляць нельга. У іх нават гэта ў правілах напісана, не толькі з-за таго, што блакуе сайты іх. А яны пішуць, што можна і г.д. таксама пішуць, што з Приват24 можна дэпаіць, а ў прыватэ кажуць, што нельга. Саппорт дзіўны і незразумелы.
Ну яны свае памылкі прызнаюць і часта даюць добрыя кампенсацыі. Мне як‑то далі 2 білеты па 250 р. за тое, што ў мяне па іх прычыны на 1/2 рубля залагаў іх софт, я з фулам на бордзе 575 (у мяне 77) быў і залагаў софт, максімум, што я мог бы выйграць – гэта рублёў 200. Але далі 2 білеты па 250 рублёў, штось каля таго. Таксама часта кампенсацыю даюць. Кожны год даюць халявы па 50-100 баксаў за статус, а ў мяне статус палціна, амаль самы высокі. Эліт толькі вышэй)
ты на гэты статус надэпіў туды кучу