Крыпта як альтэрнатыва банкаўскім картам ці няпрадуманая дурніца
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
28 October 2024
ад
Andrey_777
|
717 Адказаў
|
13,412 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я не вельмі разбіраюся і не ўглыбляўся ў вывучэнне крыпты, але з-за таго што з банкаўскімі картамі зараз на большасці праектаў праблемы, давялося выкарыстоўваць крыпту.
Усталяваў на тэлефон прыкладанне Trust Wallet, па інтэрфейсу выглядае ўсё ясна і зразумела, рабіў дэпазіты – вывады.
У працэсе эксплуатацыі так скажам, мне стала незразумела наступнае:
1) Ты робіш дэпазіт у казіно – заплаці камісу
2) Ты робіш вывад з казіно – заплаці камісу
3) Ты робіш абмен гэтай крыпты на банкаўскую карту, казіно дасць табе крыпту па адным курсе то бок максімальным, абменнік дасць курс менш, зразумела – заплаці розніцу
4) Стабільнасць ці нестабільнасць, рызыкі. Зараз курс быццам стабілізаваўся і трымаецца доўгі час на адзнацы 96-97. Але ўзгадайце мінулыя гады, калі курс скакала як на амерыканскіх горках, дзе гарантыя што ў будучыні гэта не паўторыцца?
Зразумела каб хоць як-небудзь знізіць страты пры гульні ў казіно, трэба выкарыстоўваць BEP20 з-за ўмоўна бясплатнай камісіі пры дэпазіце, але праблема ў тым што гэтай валюты проста няма ў большай частцы казіно.
Колькі казіно плацяць плацёжкам пры працы з банкаўскімі картамі 10-20%? Ты робіш ім паслугу і сам плаціш за іх камісу, а яны нават не могуць дадаць BEP20 у сваю касу.
Ты будзеш таксама губляць грошы, але ўжо ў 2 пунктах, а не ў 3. На дыстанцыі, напрыклад, за год актыўнай гульні, у суме колькі грошай будзе страчана?
Прачытваў на розных абменніках інфармацыю, я выявіў наступнае: калі абменнік палічыць вашу транзакцыю падазронай, то абмену не будзе і вам вернуць адпраўленую вамі крыпту, але ўзяўшы камісу прыблізна ў раёне 30-40%, дакладна не памятаю, але шмат.
А хто за гэта адказнасць панясе? Казіно, якое вам гэтую крыпту адправіла? А калі сума несмалятная будзе? Гэтую заўвагу можна было б і ў 5 пункт аднесці…
І што мы маем у выніку – камісацыі – тут заплаці, там заплаці, абмяняй, прадай і ўсё гэта запраўлена дадатковымі рызыкамі.
З плюсаў што? Ну так, у некаторых казіно вывад на крыпту вельмі хуткі, што зручна… Але зноў жа ёсць і праекты, дзе на крыпту выводзяць па 10-30 гадзін.
Можа ўсё ж удасца дадастацца да здаровага сэнсу ў ўладальнікаў казіно і яны дададуць для дэпазітаў і вывадаў BEP20?
Значыць мае рэкамендацыі па крыпце, Траст Валлет я выкарыстоўваю толькі калі ў мяне атрымалася зрабіць добры вывод, напрыклад 150к-да бясконцасці к, менш няма сэнсу, лепш за ўсё дробныя сумы адразу выводзіць на біржу, на біржы можна абмяняць крыпту на іншую, абмяняць на рублі, usdt, eth, trc усё што заўгодна. Бэстчендж канешне часам бывае і добрыя курсы можна ўпаяць, але на біржы ўсё роўна значна прасцей абмяняць і прадаць крыпту. Я дарэчы ў колькіх казіках не гуляў, толькі ў самых адбітых бачыў камсу за крыпту, у нармальным казіно ніхто з цябе камсы браць не будзе.
Камсу за вывад з біржы, перакідвання па кашальках, не пазбегнуць, лічы гэта аплата за перамяшчэнне сродкаў. АЛЕ, можна зрабіць мінімальнай, напрыклад LTC, XRP, DOGE, TON, BNB.
Так, калі гуляеш, то трэба перыядычна рабіць AML праверку свайго кашалька, там пры праверцы прама ёсць пункт GAMBLING, санкцыі і купля наркотыкаў, напрыклад, праз розныя пляцоўкі, не ведаю як гэта адсочваецца, але відаць ёсць нейкая база. т.е. калі ў цябе адзін з гэтых пунктаў наблізіцца да 50% – то лепш адразу мяняць кашалёк, я раблю праверку кашалька прыкладна раз у год, у мяне Gambling статыстыка больш за 30% не была, хоць у асноўным толькі дэпая ў казіно і часам кідаю бабкі па біржах, ну і вывожу адпаведна.
Я ўжо даўно адышоў ад таго каб выводзіць на асабістую карту, летам спаткаў 115 ФЗ на тинк і сбер, сбер змог аднавіць, прафанаваў усе аперацыі, а вось тиньк улётаў у бясконцы блак, хоць таксама прафанаваў усе аперацыі, і шчыра больш не хачу, з крыпты колькі табе трэба – вывёў і кінул на карту, купіў, зрабіў што трэба і ўсё, крыпта ляжыць нікому не перашкаджае, дэпай яе, плаці, можна ў наяўныя даляры, еўра вывесці праз той жа Бэстчендж, зараз вельмі шмат сэрвісаў прымае крыпту.
Ну і бычы сезон хутка, т.е. некаторая крыпта можа вырасці ў цане, напрыклад трымаць крыпту ў BNB валюце, калі біток пачне расьці, то пры добрым балансе можна трохі памножыць сваю крыпту, таксама прыемна, хоць часам эфект можа быць і процілеглы, але да гэтага трэба проста прывыкнуць.
Не засяроджвайся толькі на адной крыпце bep20, яе вельмі многа і амаль ва ўсіх ёсць плюсы і мінусы.
Па пытанні камісіі, ты не страціш у крыпце больш, чым калі б, скажам, мяняў з піастрыкса 100к на картку. Калі казаць пра BNB TRX LTC.
Піастрыкс бярэ 4%+50 р., са 100к гэта 4050 р. І яшчэ невядома колькі будзе выводзіць. Так, па карце зручна, ніякай камісы і адразу грошы ў цябе, але зараз, як ты сам разумееш, з імі праблемы.
BNB ёсць не ўсядзе, але ўсё ж ёсць у той жа Вавадзе або Водцы. Калі гэтыя казіно не падабаюцца, то для дэпазітаў можна таксама выкарыстоўваць Tron, ён усядзе ёсць (у анліме толькі чамусьці няма). Ёсць яшчэ LTC, там таксама каміса 4-5 цэнтаў, ён дакладна ўсядзе ёсць, але хуткасць дэпазіту пакідае жадаць лепшага.
Альтэрнатыву заўсёды можна знайсці, калі захочаш. Усе гэтыя касмічныя камісіі, страты па 30-40% з усіх аперацый да тваёй карты – гэта прыдумалі людзі, якія нават не разабраліся ў крыпце. Хтосьці некуды штосьці сказаў, і яны ўсядзе пра гэта пішуць. Іншыя вераць і таксама пачынаюць так думаць і ўсюды пісаць.
Па пытанні AML – гэта вялікая рэдкасць, але ўсё ж можа іншычы здарыцца. Можаш сам правяраць “чыстату”, ёсць мноства інструментаў для гэтага. Паўтаруся, з гэтым увогуле не будзе праблем, ну калі ты не бярэш яе ад грамадзян, якія любяць лазіць па лесе, а потым пасылаюць адзін аднаму каардынаты)
Тут, мабыць, трэба ставіць прыярытэты не на камісіі, а для сябе вызначыцца – ці патрэбна табе гэта ўвогуле? Калі хочацца гуляць, прыйдзецца адаптавацца пад сённяшнія ўмовы.
Можна як камень да канца карыстацца картамі, чакаць тыднямі, а потым яшчэ і банк душыць пачне, але затое ты камісю не заплаціў.
Або аддаць 1-2к за свой час і спакой, бяз праблем працягваць гуляць і выводзіць.
Я вось ужо зразумеў, што людзі прама баяцца выкарыстоўваць криптабіржы… Пры гэтым, калі і выкарыстоўваюць, то ідуць у бок абменнікаў, бо лічаць іх надзейнейшымі, хаця гэта не так, плюс камісіі там вышэй.
Але рана ці позна давядзецца ўвойсці ў гэтую сферу. Пры гэтым ужо ёсць той жа ТГ кашалёк (лічы таксама біржа, толькі з абмежаваным наборам валют), дзе парог уваходу вельмі малы
Карыстаюся Telegram Wallet і Bybit. Вывады на карту 1…1,5% камісіі ў мяне атрымлівалася. І даволі хутка выводзіў (продаж USDT) на ВТБ і Газпромбанк. Не самыя папулярныя, напэўна, банкі.
Гэта цудова, што на форуме прысутнічаюць крыпталогі-саветнікі.
Але па факце ж я правы, што выгадная крыпта для дэпазіту і выводу – гэта USDT BEP20, але чаму большасць праектаў іх не дадае ў касу? І чаму ўсе пра гэта маўчаць? Неўжо гэта такі непасільны труд дадаць?
Вазьмі, напрыклад, Крыптабосс, назва якая гучная, а адчыніш касу – там крыпты як слізь.
Таму што гэта бінансавы кантракт, не ўсе біржы прымаюць гэтую валюту, у гэтым уся складанасць.
Так, біп20 выгадная для дэпазітаў, dvk адказаў, чаму не ўсюды ёсць гэтая крыпта. Але таксама ёсць некалькі папулярных альтэрнатыў не на граш горшых і якія ёсць паўсюль. Не абавязкова чапляцца менавіта за біп20. Малая камісія толькі не ў іх адных.
Таксама юсдт у цэлым выгадны і ён таксама не ўсюды ёсць. У будучыні, думаю, усё паўсюль з’явіцца.
У сетцы кб я пісаў вышэй, што ў анліме нават трона няма. А чаму кот наплакаў для дэпазіту, відаць, проста дададзены самыя папулярныя.
У сотфсвис казіно выбар вялікі, толькі вось ураджаць, што хто яшчэ тым жа догам карыстаецца.
Андрэй,я прама цябе яшчэ больш Зауважаў!Маладзец,адназначна,выдатную тэму стварыў,граматна зайшоў канём у яе таксама.И хлопцы нашы падцягнуліся самыя здаровыя тут жа,шчука сапраўды тыя,камусьці не ўсё роўна ўсё наша,роднае,То Есть Гульня!!!!
УВАГА падтрымліваю тэму на ўсе 💯🔥😎,у мяне якраз сёння планшэт новы паваліўся,не быў на сувязі,усьго 4 месяцы праслужыў,першы раз такое,😈😈😈бачна Спецыяльна На пракляты дзень амерыканскага Хэлоўіна Знак,не інакш тут ПРЫЧОМ, гэта Знак💯,што дзе-небудзь выдадуць Джэк-Пот за гэта 💯🤣,вось толькі ўвайшоў з новага😁,іншага,я заўсёды. У запасе яшчэ адзін новы трымаю ў скрынцы,у плёнцы🤣напалоўку падрыхтаваны,але не цалкам вядома,вось пакуль наладжваю і ўсе праграмы і казі загружаю ў яго,таму пакуль не буду цалкам у гэтую тэму заносіць свае каментары,трохі пазней.Тут спраў цяпер у мяне,пакуль накачаю планшэт усім неабходным і дарэчы у першую чаргу тыя самыя крыпта-кашалькі зараз ставлю,наладжваю ,персаналізую і іншае,таму што ўсе кашалькі персаналізаваў і верыфікаваў,чаму і ўсім жадаю,а калі б я выкарыстаў звычайную прыпасадку менавіта да прылады і выпарылася б у мяне сума грошай😁💯😎 Дарэчы,твае словы ў тэме пра недапранёную глупства🤣💯 я заўсёды маю ў запасе адзін смартфон у плёнцы і планшэт,аднолькавыя з тымі,якімі кожны дзень карыстаюся,хтосьці лічыць гэта недапранёнай глупствам і марнаваннем ,а яшчэ крыпту,а я менавіта прадуманым ходам лічу,і цяпер гэта мяне выратавала💯 і мае грошы ў крыпце і ў казінах.Ну што ж Яшчэ раз,паўтаруся,адно радае,яшчэ адзін гульнявы хлопец у нас з’явіўся патрэбны,здаровы і здольны.Дарэчы ў гэтай тэме кожны з хлопцаў сказаў усё па сутнасці з бачаннем пытання па-свойму,але сур’ёзна.Увогуле цяпер будзем развіваць гэтую тэму,табою створаную на максімум,не сумнявайся!
Такі галавалом, на абмен адпраўіў TRC20 праз абменнік, па рэгламенту 3 гадзіны, прайшло 2 гадзіны грошай няма. Самога б як не кінулі.
Па водгуках топ абменнік на бесте, так яшчэ час ад часу пагляджу і бачу на некаторых адмоўныя водгукі, якія з’яўляюцца ў онлайн-рэжыме і там такая санта-барбара.
Чалавеку банк заблакаваў карту за перавод – аргументуючы гэта тым, што грошы з абмену прыйшлі скрадзеныя, як ён піша банк не разблакуе пасля гэтага, грошы адабралі і яшчэ ў ментроўку выклікалі для тлумачэнняў. Гэта нейкае вар’яцтва і хоць абменнікі таксама з водгукамі былі.
Іншы ўжо тыдзень чакае грошай, ім перавялі і іх банк замарозіў.
Прайшоўся яшчэ па пары абменнікаў, якія тыпа самыя топавыя, у саппорт пішу як лепш праводзіць абмен, можа часткамі каб ніякіх прыгод не здарылася.
Ніхто нічога не ведае, чаго сядзяць у гэтым саппорце я хз, такія ж работнікі і ў казіно пяты зад просіджваюць.
Як называецца абменнік!?
Напісаў жа на бесте – бестчендж, сам зайдзі, паглядзі ў прылавкоў з рэйтынгамі, што адбываецца.
Я на кашалёк tg выводзіў usdt (trc20), потым Р2Р на карту (СБП), праз продаж, усё нармальна, хутка.
На біржу Bybit выводзіш і любую крыпту купляй/прадавай. Р2Р на карту, усё нармальна, хутка.
Калі вывёў на кашалёк і патрэбная іншая крыпта, то на біржы купіў і перавёў у свой жа кашалёк (калі, вядома, такая крыпта падтрымліваецца).
🤣🤣🤣🤣🤣Крсаучеггг!!Бесчендж гэта не абменнік, а маніторынг абменнікаў!Які і кааперуе вакол сябе абменнікі,дзядзя!Я цябе канкрэтна пра абменнік спытаў,у які ты з Бесченджа зайшоў,яго назва?!🤣
Кароче хлопцы!!!Я ўсяго раз напішу тут а!!Хто ў лодцы і не з намі – вашыя праблемы,хто з галавой,зразумеўшы,хто турак калі ёсць жаданне навучыцца,хто разумны тым больш укуріць,астатнім калі цікава,то слухайце,верыць ці не – ваша справа,але ўсе ведаюць,я за словы адказваю і 1000 раз падумаю,перш чым скажу,да таго ж хутка пастараемся і зробім дапаможнік па абмену і крыпце – час патрэбны.
УВАГА так!!
Спакойна так заходзім на сэрвіс маніторынг пад назвай BestChange і, выбраўшы ў першы час,пакуль у вас няма вопыту,калі вы трохі турак па прыродзе ў гэтых справах і гэта нармальна😄ІТ развіваецца штогодна😀 і не ўкурваеце🤣 самы-самы абменнік з максімальнай колькасцю пражытых гадоў працы ў рунэце і сетцы і такой жа колькасцю Выдатных!!!Я падкрэсліваю!!Водгукаў!!Калі вы прасунуты тып,то першыя прапановы не для вас!!!Далей выбіраем справа ў дзвюх калонках,што будзем мяняць,напрыклад Крыпту на мір карту і г.д. і далей выбіраем з абноўленага самы-самы абменнік з водгукамі ад 5 тыс. водгукаў напрыклад!!!Не менш 3,5 к водгукаў на крайняк,пакуль вопыт набярэцеся!!!Далей Падкрэсліваю!!!!!Пераходзім выключна з Бесченджа на дадзены абменнік і ніяк інакш!!!У супрацьлеглым выпадку,калі абменнік не таго…што верагоднасць 0,1% – 0,6% і то….,могуць быць непаразуменні і то малаверагодна,у агульным заходзім на абменнік, рэгаемся абавязкова!!!!!!!і пажадана адразу верыфікуемся!!!Мяняем што патрэбна і спакойна так чакаем!!!!!!Калі будуць затрымкі – пішам у чат і стукаемся да ўпора,(калі сур’ёзныя праблемы,што малаверагодна ўвогуле💯 – то тады на самім маніторынгу ствараем скаргу ў меню абменніка і прадстаўляем адміністрацыі Бесченджа ўсебаковыя доказы) але як правіла сур’ёзныя рэсурсы ад 5-15 да 30-40 мін нууууу максімум гадзіну ўсё праводзяць!!Ёсць варыянт затрымак на тры гадзіны і нават больш – гэта праблемы ў сетцы,якія ЦБ стварыў усім і не пазбегнуць гэтага зараз,як бы вы гэтага не хацелі!!!!!!!За ўсё задавальненне камісія проста нязначная!!!ну 0,2-,0,6% напрыклад калі крыпту на карту пераганяем,пажадана ад 100 у.е – тады комса ўвогуле нязначная!!і так!!кожны здаровы абменнік вам абавязкова захоча кэшбэк у наступны раз прапаноўваць і накопительную сістэму.Увогуле ад сябе я так бачу – давядзецца людзям Дэталёвы агляд зрабіць,на днях знойду час і зроблю,так бы і быць ці канца і краю гэтаму не будзе гляджу!!
І яшчэ!!запомніце хлопцы!!Вы гульнявыя,Чэсныя людзі!!!Вы ГУЛЬНЯВЫЯ…ать вашу!✓✓✓✓✓і Вы ніякія не злачынцы ні махляры і іншы зброд!Таму не баімся ніякай міліцыі паліцыі,слідчых і ўпраўленняў розных!!!Вы гульцы і грошы вашы чыстыя і самі вы празрыстыя і Закон Паважаеце!!Ад сябе раю!!!Пісаць усё на відэа,прычым не важна з ПК ноўта ну ці нарэшце са смартфона!!!Усё!!!aml kys вам практычна ніколі не пагражае!!!!!!!!!Па-першае!!Гульнявыя грошы заўсёды чыстыя!!!Па-другое ёсць варыянт бруду толькі,калі вам загоняюць крыпту розныя Шлако месцы тыпу вашых водак,кентаў,сууукказіно,часткі котаў і скам скрыпта месцы тыпу Ріофлінтаў ну і скрыптагрузі ад якіх-небудзь там Скам авакала там,1 він і 1 ікс Бет і іншы шлак і нячыстая,як прыклад,вось тады aml могуць прапанаваць вам прайсці і тое,Крыпта не ананімная!!!!!Калі тут ёсць тыя,хто гэтага не ведаў,то кожны блокчэйн адрас спакойна так адсочваецца АД і ДА і шлях яго празрысты як бялізна кружэўная пад сукенкай прыгожай дзяўчыны ў белым,летам!!!🤣😁
Астатнія казі,усе вядомыя сеткі і іншыя іншыя,не кажучы ўжо пра вядомыя казі і праекты!!!Яны маюць практычна 💯💯💯💯чыстую крыпту,бо рызыкуюць імем,асобай і праблемамі з законам у першую чаргу чаго і баяцца моцна ў першую чаргу,таму гэта яшчэ адзін фактар гуляць у крутых магутных праектах і месцах!!!Хто-небудзь можа ўявіць,каб сам BitStarz або PlayFortuna вывелі вам тысячу баксаў у бітах або эфіры бруднымі?!🤣🤣🤣🤣🤣Такога ў прынцыпе немагчыма!!!💯💯💯💯💯💯💯💯💯У іх цэлы аддзел з пары-тройкі супрацоўнікаў гэтым займаецца,не менш!!!!!І абсталяванне і топ-прагі дасканалыя!!
Таму спакойна так карыстаемся Бесченджам заўсёды і не пішаце тут брыдотаў!!Там такія трыліёны звязаныя што ніхто не будзе займацца стварэннем праблем камусьці нават на сто тысяч.Наадварот,біржамі ніякімі ў дадзены час не карыстаемся,хто б вам тут ні спяваў і не раіў!!!Калі вы непраша́раны айцішнік або ну вельмі разумны і падрыхтаваны гульнявы чувак і выдатна вучыліся і ў школе і ў інстытуце!🤣
Не скалюй народ, Андруха!! Ніхто цябе не кіне!! Улічвай калзабаўні курсы крыпты рознай таксама ў першую чаргу, ты напэўна палез з-за нізкай камсы ў абменнік падобны, а такі рэсурс вельмі адчувальны да курсу і змен!!!! Таксама не забывай!! Што абвал плацяжоў па СПБ і картам РФ закрануў перш за ўсё абменнікі, а не ваш любімы піастрыкс гэты💩 Праблемы зараз у ўсіх!!!!! І так, на будучыню, пакуль не астынеш не пішы гэта ўсё, пакуль грошы не атрымаеш, поўнага меркавання не атрымаеш, не стварай ажыятаж і турботу на форуме. Усё гэта дурніца і не больш!! Попадаюць толькі людзі д… або адкрытыя скамэры, людзі дропы ад хакераў, драгероў, крэкераў і іншы люд шчаслівы ну і працэнт 5% недалёкіх, па прыродзе сваіх такіх, таксама гандляры рэчывамі часта ад іх дропы крычаць там, бо крыпта ў іх💯💯💯брудная! Ну і 2-3% адверта скупых 💩💩💩💩😎😎😎🙀юзераў, хто хоча на халяву памяняць з мінімальнай камсой, вось такія і лезуць у мала вядомыя абменнікі з мінімальным рэйтынгам і водгукамі трохі накручанымі! Разумныя хлопцы, якіх я назіраю ў нас на форуме, у такое багні не лезуць і спачатку веды набудуць, а потым палезуць. Да таго ж так, ёсць там працэнты свежых нікому невядомых абменнікаў, якія прымарожваюць і г.д., але!!!! Бесчендж 💯💯💯💯💯Гарантуе вам вяртанне грошай і зробіць усё магчымае, каб вам альбо абмянялі, альбо вярнулі ваша!! Таму не паддаёмся на водгукі дробных абменнікаў і таксама правакацыі ў водгуках ад канкурэнтаў там жа і не лезем туды, як я сказаў вышэй!!! Не пражаднічайце галоўнае і ўсё будзе добра.
P.s Прыйдзецца ўсё ж такі знайсці часу гадзін пяць, каб дабрацца да ПК у офісе пасля працоўнага дня і зрэзаць усё ж такі дапаможнік для Ўсіх!! Інакш гляджу ўсё не вельмі добра.
Я напісаў тое, што ўбачыў, абменніку 4 гады, галачка стаіць, рэпутацыя, водгукаў мільён і адбыліся такія справы, пра якія я напісаў, на скрыне паглядзіш потым зайдзеш у водгукі пачытаеш і сам упэўнішся.
І як я зразумеў за гэта ніхто не адкажа з перапіскі і каментароў,дзе гарантыі,што такое не здарыцца яшчэ з кім-небудзь,і абменнік прызнаў вінаватасць часткова,што грошы былі брудныя і скрадзеныя.
Павлуха – галава, два вушы, ліш вадзi столькі,што ў каго прачытае, чордак патэчыць. Кароткасць сястра таленту. Гэта толькі без крыўдаў і жарт,а то ў сур’ёз узьмеш усё зноў.
Лепш распавядзі,як здароўе ў планшэта?
Я забыў згадаць яшчэ – сёння быў адзін цікавы выпадак: калі паспрабаваў унесці дэп з карты не асабліва вялікі – 50к, мне прыходзіць блакіроўка карты і надпіс “не пераводзьце – гэта махляры”.
Прычым за 3,5 года карыстання гэтай картай у казіно дэпазіты/выводы – гэта была па ліку 2-я размарозка карты ўвогуле; я сяджу чакаю званка ад СБ, у чаце кажуць хвілін 15, праходзіць хвілін 40 і паступае званок, прычым час быў у раёне 5 раніцы па мск.
Супрацоўнік СБ кажа – патлумачце, што за перавод, я кажу, дэпазіт уносіў, ён – куды, у казіно – бк? Я кажу – так, у казіно, крыху заблытаўся, ён мне кажа – бывае, а што за казіно, яно дакладна не кінe? Я кажу – так, гэта Крыптабосс, ён кажа – так, ведаем такое; з ягоных слоў я зразумеў, што ён сам там гуляў. Праз 5 хвілін карту размарозілі, і дэпазіт зрабіў. Мне тады было не да смеху, але ўсё ж цяпер, успамінаючы, гэта смешна.
Учора зрабіў 2 абмены крыпты на рубасы, абменнік выбіраў доўга і ўважліва па многіх крытэрах і водгуках. У выніку абодва абмены правялі і цягнулі кожны да 3 гадзін.
Сёння вырашыў зноў абмяняць у тым жа месцы, адправіў крыпту, праходзіць гадзіна – мяне ігнаруюць усюды, і ў чаце, і на пошце, потым усплывае паведамленне пра тэхнічныя работы, і нават яго не было ў той момант, калі я знаходзіўся на сайце і адпраўляў крыпту.
Я падумаў, раптам гэта кідок нейкі пад выглядам гэтых работ – маю крыпту скрадуць і быццам бы не было ніякай заяўкі; як толькі напісаў, што буду пакідаць фінансавыя прэтэнзіі і што ўсё заскрыніў, так адразу адказалі, праз гадзіну прыйдзе ўсё, прабачце і г.д.
Я хз, мяне гэтая шарманка ўжо вымотала, як таргаш на рынку – купі – прадай і потым сачы, каб не кіднулі.
🤣Для тых, каму будуць тэлефанаваць вось такія бэ-э-эшнікі,ніколькі не кажам,што Вы ў казіно ўносіце!!!!!Інакш у некаторых банках,у залежнасці ад супрацоўніка бб таксама,можаце проста трапіць на закрыццё рахунку ў аднабаковым парадку!!!!Спакойна кажам,што пакупку робіце ў інтэрнэт-краме або ж купляеце крыптавалюту або купляеце нешта для кібер-гульняў!!Усё!!Ніякіх казіно!!!!І каб такога не было,больш за 20.000 адным дэпазітам не ўносім!!!Для асабліва разумных,нуў тых хто адным дэпам і 50 і 100 тыс думае ўнесці🤣🤣🤣ну. Тады адразу 300 дэпайце,чаму б і не!!Навошта так нельга рабіць я тут нават і не буду тлумачыць,бачу паехала валасьня…..чытаце інструкцыі працы банкаў і законы.
Андрэй!Перастань народ турбаваць!50к адзінкі ўносяць за раз нямногія,повер мне і тое……нават хайролеры асцярожна ўносяць па 15-20 тыс адным дэпам,а ўвогуле непасрэдна толькі з крыпты адразу сур’ёзныя сумы загружаюць!!!Уносіць нават вышэй за 25 тыс ужо трапіць пад пільную ўвагу бб банка.І нават твая альфа,як я меркаю,рана ці позна цябе адправіць у групу асоб з высокарызыкоўнымі аперацыямі калі будзеш так працягваць выконваць!Званок з банка ад бб не проста пра пацвярджзенне аперацыі,з допытамі куды і навошта і каму гэта ўжо званочак,Запомніце гэта!І галачка па вас у банка!
Скажы, а калі табе ўсміхнулася ўдача і ты падняў скажам 100 000, ты будзеш выводзіць разбіваючы па 30 000 ці як?… І яшчэ, ці табе тэлефануюць па прычыне вываду ці з такіх сум плацёж праходзіць без асаблівых праблем?…
Мабыць кепска выбіраў, раз такое здарылася)
Увогуле першы раз такое чую.
Праў ўжо сотні, калі не тысячы абменаў і заўсёды максімум гадзіна. Купля 5-15 мін, а то і хутчэй. Праданне 10-20 хвілін у сярэднім.
Калі цікава, потым магу скласці спіс якімі карыстаўся, хто заўсёды хутка праводзіў, без праверак і іншых праблем. так бы мовіць асабісты топ.
Крыпты мяняў цэлую кучу, карыстаўся дзясяткамі абменнікаў, ні разу праблем не было, раней праўда хутчэй прыходзілі, цяпер бывае чакаеш
Калі каму гэта можа быць цікава, магу напісаць пост пра куплю і продаж крыпты (Слова выдалена сістэмай) ТГ-ботаў і кашалька. Боты правераныя з вялікай аўдыторыяй.
Туды можна як выводзіць, так і рабіць дэпазіты.
Колькі сябе памятаю, у мяне доўга атрымаць крипту атрымліваўся толькі калі біткоін купляў, а гэта было ў 19-20 гадах, там рэальна часам даводзілася чакаць па 1-2 гадзіны, бо транзакцыя доўга пацвярджалася. З біржы зараз хвіліны 3-4, пра абменнік з бэстчэнджа магу карыстацца, толькі калі біржа тупіць, а такое бывае рэдка, і то, напэўна, не больш за 15-20 хвілін зойме.
Не ведаю, Андрэй, чаму табе так не шанцуе з криптай, можа варта паспрабаваць з біржамі? Чытаючы твае паведамленні, мне здаецца, што выкарыстоўваць крипту ў цябе – гэта як выклік у шахту або батрачыць пару гадзін.
Прывітанне! Глядзі якая сітуацыя! Калі прыкладна пра банк, як я разумею ты пытаешся, то нармальнае казіно само разбівае па частках і, хутчэй за ўсё, па 47-49 тысяч напрыклад двойчы і астатак трэці пераклад на цябе. Мне так заўсёды прыходзіць. Ніякіх праблем не будзе да прыкладна сотні нават у Сбере і да 200-300 у іншых банках РФ, нууу гэта па асабістым вопыце кажучы, пакуль так. Але ад сябе я ўсё ж раю пры выйгрышы ў 500 тыс напрыклад не выводзіць усе 500 сёння і не хацелацца і ўзяць сябе ў рукі, вывесці 250 тыс сёння, заўтра 150 і паслязаўтра яшчэ 100. Так будзе ідэальна і правільна з пункта гледжання не стварэння сабе галавной болі і далейшай дружбы з банкам.
Таксама, мне ніхто ніколі не тэлефанаваў у прынцыпе па падобнай лухце, ды і па рэгламенту супрацоўнікі банка не абавязаны гэтага рабіць, калі прыход грошай падазрона пахне брудом яны тупа блакуюць табе доступ да анлайн-банку і карткі і чакаюць твайго прыходу да іх! Элементарна жа!?)) І практычна! Не трэба табе ні траціць час на званок кліенту, які яшчэ можа і не на сувязі або яшчэ агрызацца і пашле куды далей на эмоцыях, чакаючы гэтыя грошайкі, у агульным эканомія сродкаў і псіхікі супрацоўнікаў і часу іх жа ні на віду!