Кошелек Алтын

Абмеркаванне плацежных сістэм казіно | 9 сакавіка 2026 г. у 16:45 ад | 350 Адказаў | 5,444 Прагляду | 5 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
708
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліс 2020 г.
SanyaGrey, tuesday, 11:31
@oktan гэта ты ў казік дэпаваў?

@sanyagrey так

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
708
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліс 2020 г.

але як я зразумеў, лепш за ўсё Алтын выкарыстоўваць як пракладку або пасрэдніка – з казіка вывёў usdt на Алтын, а з Алтына па картках разкінуў і ўсё.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
616
Публікацыі
3 967
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
Ludiator, учора, 03:32
але як я зразумеў , лепш за ўсё алтын выкарыстоўваць як – пракладку або пасярэдніка – з казіка вывеў usdt на алтын а з алтына па картках раскінуў і ўсё .

@oktan так, я так і раблю. Пару разоў атрымлівалася ў казік зняць, але не стала нават дэпамі рызыкаваць. Камісія шалёная

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
14
Публікацыі
45
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
2 ліп 2024 г.
але як я зразумеў , лепш за ўсё алтын выкарыстоўваць як – пракладку або пасрэдніка – з казіка вывёў usdt на алтын а з алтына па картках раскідаў і ўсё .

@oktan Гэта, як па мне, найлепшая стратэгія

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
6
Публікацыі
44
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 мая 2026 г.
Ludiator, учора, 03:31
@sanyagrey так

@oktan так можна ж з Алтына на Bybit, а ўжо адтуль у каз задэпнуць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
616
Публікацыі
3 967
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
SanyaGrey, учора, 12:59
@oktan так жа можна з алтына на Bybit, а ўжо адтуль у каз дэпнуць

@sanyagrey​ я з алтына спакойна ў казіно дэпаю, але з казіно на яго не рызыкую

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
але як я зразумеў, лепш за ўсё Алтын выкарыстоўваць як – пракладку або пасярэдніка – з казіно вывёў usdt на Алтын, а з Алтына па картках раскідаў і ўсё.

@oktan​ ты правільна разумееш, гэта пракладка, але я раблю не так. Спачатку з казіно на Bybit, з Bybit на Алтын, а далей на карту. Калі не хочаш, каб карты пайшлі па 115 ФЗ, давядзецца плаціць камісію.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Anyutka), 10 hours таму
я з альтына спакойна ў казіно дэпаю, але на яго з казіно не рызыкую

@anutka89​ а ў чым уласна рызыка. Наадварот, якраз для гэтага альтын і служыць, каб з казіно на яго выводзіць, а ўжо потым па сваіх раскідваць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
196
Публікацыі
910
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
3 мая 2017 г.
GoldKing, 10 hours таму
@anutka89​ а ў чым, уласна, рызыка. Наадварот, менавіта для гэтага Алтын і служыць, каб з казіно на яго выводзіць, а ўжо потым па сваіх раскідваць.

@goldking​ ну рызыка ў тым, што калі казіно выводзіць “брудную” крыпту(у душы не разумею, што гэта значыць)))) то Алтын яе проста не прымае + пагражае бан мінімум на суткі

у мяне з Джэттонам так было, так што дзялюся ўласным досведам)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
ser7217, 9 hours таму
@goldking​ ну рызыка ў тым, што калі казіно выводзіць «брудную» крыпту(у душы не разумею, што гэта значыць)))) то Алтын яе проста не прымае + пагражае бан мінімум на суткі ў мяне з Джэттанам так было,так што дзялюся ўласным досведам)

@ser7217​ так само было, Алтын хлопнуў вывад з Джэттана і адправіў яго назад на рахунак казіно, прыйшлося адкручваць x1, бо гэта новы дэпазіт…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
708
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліс 2020 г.
lemonad83, 10 hours таму
@oktan​ ты правільна разумееш, гэта пракладка, але я раблю не так. Спачатку з казіно на Bybit, з Bybit на Алтын, а далей на карту. Калі не хочаш, каб карты ўляцелі пад 115 ФЗ, давядзецца камісію плаціць.

@lemonad83 Тут цалкам згодны, лепш камісію заплаціць, чым карту страціць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
708
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліс 2020 г.

Хлопцы, калі будзе якая інфа – як лепш зрабіць дэп і вывад, дайце ведаць . Як я разумею, Алтын ужо 50/50 раз вяртаў вывад назад – вышэй чалавек пісаў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Ludiator, 9 hours таму
Хлопцы, калі будзе якая інфа – як лепш зрабіць дэп і вывад, дайце ведаць . Як я разумею, Алтын ужо 50/50 раз вяртаў вывад назад – вышэй чалавек пісаў

@oktan так, здаецца, усю інфу ты ўжо прачытаў, галоўнае не выводзь на Алтын з казіно, і ўсё будзе нармальна.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 712
Публікацыі
10 588
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
ser7217, 9 hours таму
ну рызыка ў тым, што калі казіно выводзіць «брудную» крыпту

@ser7217​ так, але я ўсё адно спачатку ўсё на Trust Wallet, а потым ужо адтуль, але нядаўна ў абменніку правяраў, усё адно па паходжанні ў казіно яна ўся брудная, і адзін абменнік мне адмовіў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
895
Публікацыі
3 506
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17 кра 2019 г.

Зарэгістравала ўчора кашалёк. З 5-га разу прайшла верыфікацыю. Па тэлефоне адразу сказала, што для гульняў у казіно. Сказалі, што ўсё добра.

Сёння напрамую вывела з Fenix. І мне замарозілі. На крыпту. Патрабавалі тлумачэнні, адкуль крыпта, ці ведаю пра паходжанне крыпты, і патрабавалі доказаў. Адправіла ім скрыншот з вывадам, са стаўкамі і скрыншот з асабістага кабінета Fenix. Ну і напісала, што казіно.

Мне зрабілі вяртанне крыпты на мой кашалёк, бо яна нейкая нячыстая была. І новы адрас кашалька USDT далі ў Altyn.

Зрабіла выснову. З казіно выводзіць на крыпту сабе на кашалёк, у мяне TotalCoin. Пераводзіць у Altyn. І з Altyn ужо па СБП сабе.

Грошы, якія замарозілі, перавялі вельмі хутка. Уся перапіска была ў чаце.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
616
Публікацыі
3 967
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
GoldKing, 10 hours таму
@anutka89​ а ў чым, уласна, рызыка. Наадварот, менавіта для гэтага алтын і служыць, каб з казіно на яго выводзіць, а ўжо потым па сваіх раскідваць.

@goldking​ тут пісалі, што блакуюць з казіно, калі выводзіць на алтын

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
616
Публікацыі
3 967
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
hgsdtv, 9 hours таму
Зарэгістравала ўчора кашалёк. Верыфікацыю прайшла з 5-й спробы. Па тэлефоне адразу сказала, што для гульні ў казіно. Сказалі, што ўсё нармальна. Сёння наўпрост вывела з Fenix. І мне замарозілі. На крыпту. Патрабавалі тлумачэнняў, адкуль крыпта, ці ведаю пра паходжанне крыпты, і патрабавалі док [...]

@hgsdtv падтрымка ў Алтыне нармальная, вось яшчэ раз і кажа пра тое, што лепш з казіно ў Алтын не выводзіць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
196
Публікацыі
910
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
3 мая 2017 г.
GoldKing, 9 hours таму
@ser7217​ дакладна, але я ўсё роўна спачатку ўсё на Траст Валлет, а потым ужо адтуль, але нядаўна ў абменніку правяраў, усё роўна па паходжанні з казіно яна ўся брудная і адзін абменнік мне адмовіў.

@goldking ну мне Алтын вывад з Джеттона прапанаваў альбо назад вярнуць,альбо на любы аўтарызаваны крыптакашалёк.

Папрасіў вярнуць на Байбит,пры гэтым спытаў ці можна адразу з Байбіта вывесці зноў на Алтын,адказалі што крыпта так і застанецца “бруднай”.

У выніку вывёў на Байбит,там канвертаваў,вывёў на Траст,з Траста на Алтын,а там ужо на картку…

У выніку з 80к рублёў страціў больш за дзясятку на ўсіх гэтых канвертацыях…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
895
Публікацыі
3 506
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17 кра 2019 г.
Anyutka), 8 hours таму
@hgsdtv падтрымка ў Алтын нармальная, вось яшчэ раз сведчыць пра тое, што лепш на Алтын з казіно не выводзіць

@anutka89​ адказваюць імгненна. Маё пытанне сёння раніцай таксама вырашылі даволі хутка. Пайшло гадзіны 3, але адыграла ролю тое, што розніца з Масквой 2 гадзіны. А фінансавы аддзел працуе з 9 раніцы па маскоўскім часе. А ў мяне ўжо ў гэты час поўны працоўны дзень.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
220
Публікацыі
708
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 ліс 2020 г.

А калі, напрыклад, у “Алтыне” на пытанне, адкуль крыпта, сказаць, што займаюся фрылансам, а заказчыкі з Еўропы і яны могуць аплаціць мае выкананыя працы толькі так. Напрыклад, працую ў After Effects, і кліент сказаў, што не магу перавесці грошы за працу ў СНД, толькі крыптай

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
895
Публікацыі
3 506
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17 кра 2019 г.
Ludiator, 8 hours таму
А калі, напрыклад, у Altyn на пытанне, адкуль крыпта, сказаць, што займаюся фрылансам, а заказчыкі з Еўропы і яны могуць аплаціць мае выкананыя працы толькі так. напрыклад працую ў After Effects, і кліент сказаў, што не магу перавесці грошы за працу ў СНД толькі крыптай

@oktan​ мне прапанавалі скрін перапіскі адправіць.

Я яшчэ скрын з падтрымкай адпраўляла, што вывад доўга

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
616
Публікацыі
3 967
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
ser7217, 8 hours таму
@goldking ну мне Алтын вывад з Джэттана прапанаваў альбо назад вярнуць, альбо на любы аўтарызаваны крыптакашалёк. Папрасіў вярнуць на Байбіт, пры гэтым спытаў, ці можна адразу з Байбіта вывеcці зноў на Алтын, адказалі, што крыпта так і застанецца «бруднай». У выніку вывёў на Байбіт, там канвер [...]

@ser7217​ лепш наступны раз адразу выводзь на Байбіт і з Байбіта на Алтын, я толькі так і раблю і губляю зусім мала

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
196
Публікацыі
910
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
3 мая 2017 г.
Anyutka), 8 hours таму
@ser7217​ лепш наступным разам адразу выводзь на Bybit і з Bybit на Алтын, я толькі так і раблю і вельмі мала губляю

@anutka89​ ну яно ў любым выпадку страты адчувальныя на ўсіх гэтых маніпуляцыях… хоць дзе…

з Piastrix, калі крыптай на Алтын выводзіш 10к, на рахунку з’яўляецца каля 8,7к

лічбы не дакладныя, на памяць напісаў, але недзе так…

у мяне пасля таго як Тинькофф грохнулі, у канцы мая і ВТБ карту зліў…

толькі розніца ў падыходзе піздзец якая адчувальная…

Тинькофф карту паўблакіраваў, г.зн. пакінуў ліміт 50к у месяц на крамы і падобнае, а ВТБ проста зрабіў карту мёртвай, фактычна украўшы грошы, што засталіся на балансе…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
616
Публікацыі
3 967
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
7 сне 2021 г.
ser7217, 7 hours таму
@anutka89​ ну яно ў любым выпадку страты адчувальныя на ўсіх гэтых маніпуляцыях… хоць дзе… з Piastrix калі крыптай на “Алтын” выводзіш 10к, на рахунку з’яўляецца прыкладна 8,7к, лічбы не дакладныя, па памяці напісаў, але недзе так… у мяне пасля таго, як Тинькофф грохнулі, у канцы мая і карту В [...]

@ser7217​ ну я з Bybit толькі на “Алтын” і я асабліва не заўважаю страты, а вось калі дэпаю з “Алтына”, то страта адчувальная

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...