Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
298 Адказаў
|
4,137 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oktan дык у выніку то разблакавалі?
@anutka89 ды наогул сітуацыя – зараз хацеў зрабіць перавод usdt ton праз алтын, проста перавод зноў заблакаваны, я напісаў у падтрымку – зараз напісалі, каму рабіў перавод, сказаў “іншай асобе”
праз суткі можна рабіць пераводы
У каго-небудзь былі праблемы з папаўненнем казіка? Якое ўвогуле да гэтага стаўленне?
@lariska78 праблем не было, усё хутка папаўняецца па СПБ.
У мяне чамусьці Алтын перастаў адкрывацца ў тэлегу без V@N, хоць уся астатняя тэлега працуе без яго. Хаця там стаіць проксі, можа, з-за яго збойвае
@chorko1 дык заходзьце праз сайт)
@chorko1 хутчэй за ўсё справа якраз у проксі, сайт жа без праблем адкрываецца
@anutka89 прыкладанне скаціце, увогуле нарм, ніякіх праблем!
@lemonad83 я нават не ведала, што ёсць прыкладанне, дзякуй ☺️
@anutka89 прывітанне, я адразу спампаваў дадатак, толькі праз яго і карыстаюся Алтын. Ніякіх праблем ніколі не было.
@lemonad83 я на iPhone не знайшла((
@anutka89 у мяне андроід, усё роўна)
@anutka89 ёсьць, чаму ж!
@oktan Вось і тут пачалі блакаваць! Шкада, нядоўга радаваліся:)))
@amernmesз чаго ты гэта ўзяў? Проста, каб нешта напісаць?
@lemonad83 Давай без абраз, добра. Уся соль у тым, што адрас, на які ён адпраўляў, у іх у сістэме ў чорным спісе, як і ён сам цяпер у ІІ. Калі не пастаянны, то яшчэ ладна. Ды і ІІ таксама ўзяла сістэма на заметку, што шмат пераводаў робіць. Там жа напісана, што ў далейшым пераводы на гэты крыптаадрас будуць блакавацца!
@amernmes менавіта так, але блакі кошалька не было, перавод не прайшоў праверку AML, і гэта стандартная сітуацыя, на дадзены момант гэты кашалёк з’яўляецца найлепшым рашэннем для дэпаў з крыпты.
Трымаю ўсіх у курсе па Алтыну – мінулы раз я зрабіў 5 дэпазітаў запар у казіно Плей фортуна – 6-ы дэпазіт не прайшоў, перавод быў заблакіраваны, пасля звярнуўся ў падтрымку, сказалі пачакаць суткі, пасля сутак зноў дэпазіт быў заблакіраваны, дакладней перавод. Звярнуўся ў падтрымку, задалі пытанне, куды і навошта перавод, адказаў, што не ў казік (адказ быў свой), сказалі чакайце суткі, пасля чаго ўсё будзе даступна
Новага пераводу яшчэ не рабіў – не магу сказаць што і як .
Зайшоў праз Telegram з проксі. Увесь функцыянал кашалька даступны і працуе ў мяне.