Кошелек Алтын
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
9 March, 16:45
ад
lk78lk
|
256 Адказаў
|
3,418 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lemonad83 у голден пальм было нібыта п2п алтyn, вось я папоўніў, так яны пару дзён таму пачалі пытаць, хто такая Елізавета)) Для чаго я карыстаюся кашальком, крыніца сродкаў – адкуль у мяне) як банк па 115 пытае. Сэнс у тым, што лепш не перасылаць трэцяй асобе ўнутры алтына і каму не ведаеш.
@sarokin116пастаянна папаўняю казі з алтына, наогул праблем не было, а вось калі выводзіў на яго, крыпта не прайшла праверку AML, у выніку вярнулі назад на адрас крыпты казі.
@anutka89 цалкам згаджаюся, каб вывесці крыпту зараз бяспечней толькі прадаваць за наяўку, мабыць, і ўсё, але калі няма надзейнага пакупніка за наяўку, то застаецца толькі алтын)
Пра алтын нядаўна даведаўся, што за аперацыі праз яго банкаўскія карты таксама блакуюць па распараджэнні цэнтральнага банка
@caddet хутчэй за ўсё кашалёк перайменавалі ў plus )))
@petrovich
Так год ці менш таму было. Казахстан там валодае паходу ці не?
@petrovich дзе вы пра такое даведаліся?
прабаваў вывесці з алтына на карту памылка 400 – проста грошы не выводзіць і ўсё , а за папаўненне камісія прабаваў для тэсту з Telegram-кашалька на алтын скінуць , справа пераклад долар камісія долар
@oktan ты менавіта прабаваў па нумары карты ці спб?
@petrovich А дзе такая інфа праскочыла? Проста ўсюды, дзе маніторыў інфу па алтыне перш чым там карту завесці, не было такой інфы
@chorko1 таксама цікава, колькі карыстаюся ўжо Алтын, пакуль ні адна карта не адляцела
@ingibordadapkuna абодва варыянты
@oktan вельмі дзіўна, у мяне па спб бывае такая памылка, па нумары карты заўсёды нармальна. Што падтрымка кажа?
@oktan у мяне метад спб увогуле не працуе, толькі карта.
@chorko1 Пруфаў у яго няма і, па ўсім, не будзе, проста ўкінуў
@anutka89 вось памылка пры выплатзе, зараз напісаў у падтрымку, каб даведацца
@oktan вельмі дзіўна, канешне.
@anutka89 зараз падтрымка адкажа, магчыма я нешта не так зрабіў – хаця гэта ж звычайны вывад, адкуль памылка
@anutka89 аналагічна, выводжу толькі на нумар карты.
вы ўжо рабілі вывад на карту? не было ніякіх памылак і наогул як хутка прыходзіць
@oktanа раней выводзіў на карту?
@oktan праз 10 хвілін прыходзяць, бываюць адмены, ставіш нанова і норм.
@lemonad83 не, проста кінуў, каб паглядзець і праверыць вывад, не, вывад хачу зрабіць упершыню, проста правяраю .
@lemonad83 ну ўвогуле класна, калі так усё крута, што выводзяць за 10 хвілін.
@oktan хмм, дзіўна, што ў цябе такая праблема… Для мяне цяпер гэты кашалёк стаў топ, не баюся, што карту прыціснуць па 115фз.