Ківі кашалёк крадзе грошы
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
10 чэрвеня 2021 г.
ад
alexey03
|
11 Адказаў
|
801 Прагляд
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім!!!!!Нядаўна гуляў у казіно ў голдвин і там аплочваў праз ківі кашалёк банкаўскай карткай потым пасля гульні гляджу пайшлі лівыя спісыванні з левай кампаніі “WHOOSH” што за спісыванне стаў даведвацца ў падтрымкі ківі сказалі што гэта арэнда самаката я знайшоў адрас гэтай канцторы самакатнай і напісаў ім на што яны далі адказ каб я ім выслалі маску карты і скрыншоты спісыванняў і пасля чаго перасталі адказваць зусім.
Ківі, канечне, па ходзе вяртаць не збіраецца грошы ды і ўвогуле далі адказ тыпу вы самі можа падпісаліся вы і вырашаеце ўсе скрыншоты прадастаўляю.грошай да гэтага часу няма ды і нармальнага адказу таксама што рабіць нават і не ведаю…….
Можа ты па п’яне купіў)
не, канешне, нічога не купляў, да і піць я не піў даўно гадоў дзесяць…….
ну табе смешна а ў мяне грошы скралі і не маленькую суму 3.500 прыкладна.смешнага тут мала……..
Ну так і пры чым тут Ківі то?
Правільна яны табе адказалі, каб звяртаўся ў кантору, якая здымае з цябе бабло.
У цябе калі з кішэні партманэ скрадуць, ты ж не будзеш заяву на кішэню пісаць?😏
Шкада
так і атрымліваецца з кішэні таму што гэта банк-кашалёк а кашалёк дзе звычайна ляжыць – правільна ў кішэні!
у банка павінна быць добрая бяспека каб не маглі красьці грошы ў іх кліентаў!
Так ты канкрэтна чаго ад іх хочаш? Каб,напрыклад,пры куплі хлеба картай Ківі ты адправіў некалькі смс,пацвердзіў гэты плацёж кодам з ліста і дадаткова разгадаў капчу для здзяйснення пакупкі. Пры гэтым паказаў бы касіру пашпарт,дагавор з банкам,што карта твая і прадставіў поручніцтва працадаўцы😀
Або ты хочаш, каб яны жорстка кантралявалі якіясьці канкрэтныя аперацыі? Але як ім даведацца якія менавіта?
Я да таго, што адкуль у Ківі ведаць, на чым ты перамяшчаешся, можа ты сапраўды фанатэеш ад самакатаў😊
На мільярды ў год ідзе скрадзеных ашуканцамі грошай у насельніцтва і ўпэўняю цябе Ківі ў гэтай статыстыцы далёка не на першых пазіцыях.
У наладах бяспекі трэба было паадключаць лухту ўсю:
а дзе гэтыя налады знаходзяцца можаш паказаць калі ласка я нешта шукаў і так і не змог знайсці
у верхнім правым вугле націскаеш на свой нумар,выбіраеш пункт профіль,у ім крайняя правая ўкладка-бяспека