Кіроўца-дастаўшчык піцы выйграў у латарэі 500 тысяч фунтаў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
16 сакавіка 2024 г.
ад
thee4
|
6 Адказаў
|
339 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можна з упэўненасцю сказаць, што кіроўца дастаўкі піцы Марыус Прэда ніколі больш не застанецца без грошай пасля выйгрышу ў латарэю.
28-гадовы Прэда, які жыве са сваёй жонкай і дзіцем у Тамвортэ, Стафардшыр, гадамі зарабляў каля 12 фунтаў у гадзіну, працуючы ў Papa John’s.
Цяпер, пасля перамогі ў разыгрышы прызоў Best of the Best (BOTB) у мінулым месяцы, ён зарабіў 500 000 фунтаў стэрлінгаў – прыблізна ў 200 разоў больш, чым Марыус зарабіў бы за год.
«Мне спатрэбіцца нейкі час, каб пра гэта падумаць, але мы б хацелі купіць новы дом і паехаць у адпачынак», – сказаў ён, надаючы спадзяванне паехаць у Румынію, адкуль ён з’ехаў у 2019 годзе, каб прыехаць у Вялікабрытанію.
Тым не менш Марыус не плануе кідаць працу па дастаўцы, якая прыносіць яму каля 480 фунтаў на тыдзень і 24 960 фунтаў у год, нягледзячы на тое, што яму пашанцавала. На наступны дзень ён нават выйшаў на працу.
«Я вельмі рады перамозе і поўны эмоцый», – дадаў ён.
Паўмільёна фунтаў, якія цяпер ляжаць на банкаўскім рахунку Марыуса, былі найбуйнейшым грашовым прызам, калі-небудзь прапанаваным BOTB, дзе гульцы павінны правільна адказаць на адно пытанне, каб прыняць удзел у спаборніцтве.
Прадстаўнік BOTB сказаў: «Марыус, які каля чатырох гадоў працаваў кіроўцам дастаўкі піцы, вярнуўся на працу на наступны дзень».
Нармальна падымаў бабло і правільна, што не звольніўся з працы !!!Калі ж нам так пашанцуе, а?Усім дабра і фарту па жыцці!!!
У нас, на жаль, няма такога тэлебачання, якое б разыгрывала такі “жырны” КУШ. Але будзем пачакаць свайго дыямантовага дня😉
“ён зарабіў 500 000 фунтаў стэрлінгаў – прыкладна ў 200 разоў больш, чым Марыус зарабіў бы за год” Тут апячатка? Ці ён рэальна б зарабіў 2500 фунтаў за год?
28-гадовы Прэда, які жыве са сваёй жонкай і дзіцем у Тамворце, Стафардшыр, гадамі зарабляў каля 12 фунтаў у гадзіну, працуючы ў Papa John’s. І як кажа вядучы BOTB Крыстан Уільямс, Прэда атрымлівае 480 фунтаў у тыдзень і ў год атрымліваецца 24960, паходу ўсё правільна). На жаль такая “жыццё” развозчыка піцы з Румыніі, на туманеўшым Альбіяне.
Так, значыць апечатка, у цябе напісана ў 200 разоў) 25к фунтаў гэта ў 20 разоў, а не 200. Так так, вось такі я зануда)
Я яшчэ здзівіўся, што ў Прэды 20к рублёў зп)