Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
600 Адказаў
|
70,758 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рио, гарэлка
Пінко яшчэ! На піастрыкс
У мяне яшчэ Эльдорадо казіно, але толькі маленькія сумы, не ведаю да колькі, да 5к напэўна. А больш і не ўдаецца падняць у іх. Але апошнім часам у іх амаль не гуляю, таму не ведаю, можа што зьмянілася! Я ўжо пісаў, у гэтым казіно я гуляю толькі з-за адной гульні! Giants
Гарэлка з вавадай і стэйк з апошніх. Гарэлка сбп, вавада ў крипту
Увесь дзень нешта з інтэрнэтам, у мяне практычна ўсе сайты казіно ляжаць, у каго-небудзь ёсць такая праблема? што ўвогуле адбываецца?
jetton, winwin, irwin
Апублікавана: 16 April 2025 #206
Калі вы пішыце, што Ірвін – гэта казіно з хуткім вывадам, пішыце і астатнія з іх сеткі: рокс, сол, фрэш, джэт, іззі, волна, лёгка, старда, Монро, 1go, дрып, гибзо, лекс і форвард.
Але я скажу так: усе гэтыя казіно яны хутка выводзяць, але могуць і гадзіну-дзве цягнуць. У нашы гады сюды тады можна 80% запісаць. І зноў жа – глядзячы на што выводзяць!
Хто рэальна выводзіць імгненна: водка, пінко і зноў жа гэта на піастрыкс!!!
А таксама залежыць ад статусу, напрыклад эльдоказіно скрыптовае, калі вы там на пастаянцы, таксама будзе вам імгненна выводзіць, на піастрыкс дакладна!
Сыкаа казіно мне выводзілі разоў 10 і заўсёды не больш за 5 хвілін, зноў жа на піастрыкс, а на крыпту суткі выводзілі.
Пакуль я гуляў пастаянна ў бооі, яны мне на піастрыкс таксама выводзілі да 5 хвілін, а з дэ ПФ да 2 гадзін на той жа кашалёк!
Эх, было б што выводзіць, канешне)
Ну а ў цэлым магу сказаць, што водка выводзіць вельмі хутка па ўсіх напрамках.
Пиастрикс – 5-15 м
Крыпта 10-20 хвілін
Карта таксама 10-20 хвілін (але я толькі пра спосаб, дзе ЛЮБЫЯ БАНКІ і даюць 2% за вывад ) калі ж проста выбраць СПБ, то ізі можа суткі вісцець выплата.
Апублікавана: 16 April 2025 #208
з пінко б паспарэчыў, сеткі роялаў дакладна хутчэй выводзяць
Апублікавана: 16 April 2025 #209
водка так хутка выводзіць
Апублікавана: 16 April 2025 #210
пінко нават на крыпту мне доўга выводзіць, заўсёды амаль да максімальнага тэрміну. камусьці яны выводзяць імгненна, а камусьці цягнуць па 15-20 гадзін
Раменбет вывеў за 15 хвілін, 30 с з камісіяй у 1500рублёў….
Апублікавана: 16 April 2025 #212
а чаму на крыпту не вывёў там без камісіі
да ўжо звычка сфармавалася адкуль дэп , туды і трэба выводзіць….
Яшчэ, дарэчы, 1хслотс хутка выводзіць! Але выключна піастрыкс – і крыпта.
А з картамі там могуць быць вялізныя праблемы, таму калі ў асноўным выводзіце на карты – туды не лезьце)
А ўвогуле, па-мойму, я гэта пісаў (не памятаю), ну да добра, асвяжу памяць для тых, хто не будзе фул тэму чытаць.
Гарэлка мне на піастрыкс выводзіць 2 хвіліны. Крута.
Апублікавана: 16 April 2025 #216
ну ў іх нават калі дэпал з piastrix спакойна можна вывесці на крыпту
Апублікавана: 16 April 2025 #217
Гэта шмат дзе ёсць, тут нічога эксклюзіўнага няма! Паспрабуй падняць што-небудзь у гэтай «круці» прама зараз! 3000 руб з тысячы:))) максімум на што можна разлічваць…
Гэта опцыя працуе зараз не ў 100 працэнтах выпадкаў. Часам падтрымка і тыя, хто выводзіць, упадаюць у ступар і могуць тры разы запар адмяніць вывад на іншую плацёжку. Нядаўна спрабаваў вывесці на крыпту калі депал з карты, у выніку не стаў бясконца спрачацца з падтрымкай і вывёў на карту.
Апублікавана: 16 April 2025 #219
я ў Пінко не гуляю, яны мне доўга выводзяць
Самы хуткі вывад сродкаў які я калі-небудзь бачыў гэта stake , на другім месцы vavada , на 3-м месцы гэта vodka
Marathonbet, аўтаматам на піястру і бінанс. Zenit аўтаматам на піястру.
Вось колькі я гуляю ў казіно, а гэта больш за 50 розных праектаў, лепшага вываду чым у Бітстарз ніколі не бачыў, стабільна да 15 хвілін.
Апублікавана: 16 April 2025 #223
На пиастрикс зараз шмат дзе імгненна і без якіх-небудзь праблем.
Апублікавана: 16 April 2025 #224
stake так там 1 хвіліна выплаты
Апублікавана: 16 April 2025 #225
ну заўсёды хутчэй выводзяць гэта на крыпту