Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
593 Адказу
|
70,559 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На піастру не выводзіў, але ў тэлеграме шмат хто ўжо пісаў, што з піастрыксам таксама назіраюцца праблемы і мне не верыцца, калі я бачу такія пасты быццам ад гульца, у якога ўсё цудоўна і без праблем, калі ў мяне асабіста яны пастаянна ўзнікаюць і ў іншых гульцоў таксама.
Риобет, Комета
Так у прынцыпе ўся кашачая сетка выводзіць не больш за гадзіну….
Вы не знойдзеце казіно, якія стабільна хутка выводзяць грошы. Гэта фантастыка.
Проста ты такіх не знайшоў.
Рэбзя карыстайцеся крыптай і будзе вам шчасце, вывады на працягу гадзіны прыходзяць,я гуляю на ваваде, водке, мне заўсёды хутка прыходзіць вывад.
Як пазбегнуць камісій?
На жаль, камісій не пазбегнуць бро
Добрае казіно з хуткім вывадам king-1 Просты і зручны інтэрфейс.
Па Комеце пацвярджаю на мінулым тыдні 12к на вывадзе былі за 15 на карту прыйшлі.
Учора мне зрабілі вывад па курсе USDT (TRC20) =105,5.
Камісія сеткі TRC20 пры вывадзе=150 руб.
На крыптабіржы праз P2P прадаў 500 USDT па курсе =105.
Агульная камісія менш за 1%.
роялі таксама хутка выводзяць на крыптавалюту.
на піастру комета выводзіць за пару хвілін, на карту чакаў хвілін 15-20
У казіно гэта вельмі важна, каб вывад хутка прыходзіў. Што да кометы, я заўсёды ўпэўненая, што атрымаю ўсё ў тэрмін.
Судзячы па апошніх паведамленнях ( а іх у цэлым няшмат) вы вельмі вялікі аматар сеткі катоў, ну або на крайні выпадак проста засланец, якіх яны любяць пасылаць сюды час ад часу.
Болей такіх водгукаў, мы ж тут усе дурні сядзім і адразу бяжым дэпіць у гэтае ня-казіно .
Па-любаму так і ёсць! Як можна хваліць такі кк..л
Вывядуць хутка, а паспрабуй выйграць у гэтым так званым казіно!!!
Битстарз туды ж
Банда , Ірвін на піас за 10 хвілін, ПФ да 2 гадзін)
Цяпер толькі ў такія і гуляю. Вавада, Риобэт і Водка казіно выводзяць хутка
Пінко – вывад імгненны на піастру, але трэба часткамі да 10 тыс. выводзіць, нават старонку не паспееш абнавіць на піастры, як яны ўжо прыходзяць. На карту не раю выводзіць.
Камета – 15-20 хвілін на піастру, крыпта – 30 мін., на карту не ведаю.
Буй – гадзіна на піастру, гадзіна на карту.
Усе праекты пошэй (Х, Джой, Рамен, Бонс) – на піастру і крыпту прыкладна 30-60 хвілін, рэдка да двух гадзін.
Мостбет – пару гадзін на карту, альбо крыпту.
Драгонмані – гадзіна на любы вывад.
Усё апісана на дадзены момант. Усе стабільна выводзяць апошнія два месяцы.
Gamdom без дэпазіту і нават прозвішча не пытаюцца, 10 хвілін на крыпту. Вось гэта ўзровень.
Гэта дакладна падмечана, ноччу ў трох розных сетках мін. дэп 2 р. больш за 40 хвілін ні ў адной не вытрымалася баланс па мінімалцы….
Згодзен. Вавада хутка на пиастрикс, риобет пиастрикс юсдт хутка. Водка на пиастрикс хутка, знаёмы гуляе ў trx, суткі яму ўжо мазгі робяць, праверка чакайце, ну ўвогуле ўсё ў найлепшых традыцыях онлайн чата)
Проста некаторыя казіно нават на піастрэкс выводзяць доўга ладна карты – гэта зразумела але на піастрэк не разумею чаго так доўга