Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
598 Адказаў
|
70,681 Прагляд
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@van.Ну і віпам на карту 2-3 гадзіны, рэдка калі за 20-30 хвілін …
Лутран, жетон, тонплей, 1вин прыблізна за 5-10 хвілін на крыпту выводзяць, на картку ніколі не вывожу, потым праз абменнікі… стейк, шафл, реинбет, рообет яшчэ. Ева мне нават хутка выводзіла, быў крыху ў шоку.
2up.io вельмі хутка выводзяць. За мін 8 прыкладна
@forvard stake выводзяць за 10 секунд. Топ
Па маёй практыцы самымі хуткімі застаюцца DBBET, іх, відаць, другі праект 1XSLOTS, BCGAME, FUGU
@ildargaliev vegabet – вельмі хутка выводзяць. новае казіно
@godweles888 ну не сказаў бы, каб прама новае, гадоў 2 таму там гуляў
@ildargaliev DBBET вывялі за 3 хвіліны. супер. не ведаў пра іх
@forvard.Ева імгненна? Колькі выводзіў адтуль? Ужо тэлефануюць, вы што, не заходзьце да нас, у нас латарэя ў Сочы – кватэру разыгрываюць. Зрабі дэпазіт (
toshibet закінуў 20 долараў-пагуляў пару гадзін і вывялі 48 за 1 хвіліну
TonPlay мне за 5 хвілін выводзяць
stake, jetton ок, праз крыпту прыйшло за гадзіну, як паспрабую яшчэ пляцоўкі – дапішу)
“Імпартныя” праекты хутка выводзяць, крыпту, аўтаматам, наколькі я зразумеў, транзакцыя адразу пачынае выконвацца. “Водка” на крыпту каля 10…15 хвілін.
Найхутчэйшыя вывады ў шафл, крыпта за хвіліну ўжо на рахунку…
@sergojojo шафл выводзіць у мяне ў сярэднім за паўгадзіны. хутчэй за ўсё стейк. і яшчэ Vave хутка выводзяць
@godweles888 кідь скрыншоты з гэтых казіно, што ты рабіў з іх выплаты,
У мяне на крыпту на любым праекце за 5-10 хвілін максімум выводзяць, нават дзіўна чытаць, што ў кагосьці па 30 хвілін бывае
@russik98 так напішы гэтыя любыя праекты
Каб іншыя таксама ведалі, дзе з вывадам справы лепш стаяць)
@kennyexo Мабыць, на крыпту, судзячы па часе
@saranman і тое, для TonPlay якось занадта хутка, звычайна яны нават на крыпту выводзяць даўжэй
playbet браў бонус на деп словіў занос х8000+ адыграў і паставіў на вывад, пачаў загружаць дакументы, а грошы прыляцелі 3000$. Прыкладна дзве хвіліны прайшло.
Скрын вываду ў доказ
@safon3 прыгожа, шкада што не зьмагу нават паспрабаваць гэтае казіно, бо:
А адкуль пра яго даведаўся? Там нейкія цікавыя бонусы ёсць?
@loveohlove тут на форуме,
Па бонусах
Пакет бонусаў
300% бонус + 300 фс да 3.000 USDT на першыя 3 дэпазіты
хутка выводзяць па маім меркаванні 1 xslots – хвілін 5 грошы вывелі
@oktan і Беларусь таксама забароненая ў 1xslots) яшчэ мб хто-небудзь параіць, акрамя стейка, дуели і бс.гейм?)