Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
601 Адказ
|
70,811 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@daniil707 не ведаю што ў цябе там,но ў мяне таксама выводзяць за хвіліну,ці нават менш за хвіліну,выводзіў шмат разоў.
@robingood так ты віп карыстальнік,а ён не)
@walentina А хто вам сказаў, што я віп? Я сам толькі нядаўна дэпаліў свой першы дэп) ніякі не віп.
Проста трэба быць зарэгістраваным праз тг, тады з’явяцца такія апавяшчэнні.
@loud.Ужо другі )не першы .
джэтон да на крыпту хутка выводзяць, вось на карты і або па сбп не заўсёды і не важна віп ты ці не, тут справа хутчэй у дроперах у плацяжцы і часта вяртанне па сбп, учора ноччу стаўіў па сбп раніцай зайшоў вяртанне і о прыемна здзівіўся, убачыўшы ў выплатах метад піастрыкса хз як даўно ён з’явіўся спадзяюся надоўга, а то раней толькі деп можна было з яго ўносіць, у выніку аформіў на піастрыкс пару мінут і выплата прылецела.
Калі вэрыф, то ніхто не будзе цягнуць з вывадам, ці то каты пошлі і г.д.
@zalupesku памыляешся, яшчэ як будуць цягнуць, я ў пошах гуляю больш за 7-8 гадоў, ніколі не было праблем, але ў мінулым годзе хацеў вывесці дробязь каля 4-6к, так запатрабавалі дадатковую праверку, адсылаў – то ім гэта не падабаецца, то гэта, і так 2 дні мозг морочылі. Так што любое казіно можа цягнуць, толькі б гулец зліў. Я прынцыпова не здаваўся, хацеў да канца давесці і свае бабкі вывесці, у выніку вывёў праз 2 дні. Так што цяпер вэрыфікацыя нічога не вырашае.
@akop591
тонплей няблага пачаў таксама развівацца, усе бонусы як і ў жеттона.
@kalendula ага засталіся аналагічныя бонусы, тавар завезці ) у мясцовы магазін)
@zalupesku правільна кажаш калі вериф ак то і вывады хуткія , але вось джэтон асабліва не робіць упор на верифікацыю ))) шмат знаёмых якія там гуляюць даўно , сталі віпамі і ў іх не просяць прайсці яе
@kalendula чакаем завозу бонусаў у краму )))
@loud думаю не будзе,але гэта не дакладна)
@robingood ну хто яго ведае ) яны яго добра рэкламуюць , вон і ў групе ў тг пастаянна што -то разыгрываюць ))) я ў шоку быў на мінулым тыдні, ехаў на цягніку далёка )) ну і навпроти сядзела маладая мама з сыном )) і ён у мяне ўбачыў, што я ў тэлеграме сяджу і ў многіх казіношных групах ))) і такі мне кажа дядзька !!!))))) а ведаеш што цяпер тонплей новае казіно ёсць ))) я ну да, ведаю , я пытаюся а ты адкуль ведаеш ? а яны шмат падарункаў у тг разыгрываюць , там тыпа кольцы і г.д. , тгшная тэма ) вось так і заманваюць у казіно , потым гэтыя падарункі дзе-небудзь прадаюць , а там школьнік 2-3 клас
@loud ахах школяры) яны перайшлі на крыпта-казіно😀 трэба заглянуць, якія там падарункі)
@robingood зайдзі паглядзі ) там розныя кольцы , свечкі і г.д.
@pokerface.Ну нешта пакуль цішыня з фрыспінамі (((
Мне здаецца ўсе зараз з вывадамі галаву морочуць
,не зараз хуткіх, як па-мойму
раней мне Пін Ап падабаўся – за сек выплочвалі
А зараз не зразумела дзе хутка выводзяць,усюды паходу з затрымкай
@artem2801 джеттон выводзіць некалькі хвілін на крыпту
@lemonad83
толькі крыпта?
@artem2801 на карту ад 1 да 10 гадзін, у мяне так.
@lemonad83
мяне за 4 гадзіны выводзілі, бывала і за 24 гадзіны,1 гадзіна ні разу не была(
У ўсіх доўгія выплаты з Джой,икс , рамен ? Што з імі стала не так ?(
@rustem777102.Раней хвілін 20 і выводзілі я ў іх заблакіраваўся зараз не ведаю доўга ці не .