Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
591 Адказ
|
70,519 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Zooma,jetton і Stake
Riobet нібыта па выплатах яшчэ не адстае)
учора джеттон вывeў нза 50 секунд
@sett.Джетон зараз па ўсіх параметрах лепш)Вось яшчэ з Фреспінаў як-небудзь занесці )то дакладна трэба іх у топ занесці )
@sett
Уначы паставіў на вывад USDT TRC20, вывялі толькі раніцай, у тоне вывад хуткі))
@vrodezdes там я заўважыў уначы не выводзяць , удзень вельмі хутка яны выводзяць на крыпту
@akop591 твай нумар адзін будзе ))) джетон лепшы )
bc game
але не вельмі раіў бы, часта просяць вэрыф і па прычыне, і без
@vrodezdesУначы ўсе казіно павольна выводзяць..Днём крыху хутчэй )
@akop591
Не, брат, ёсць аўтаматычныя вывады, у whale, напрыклад, у мяне вывады ўначы, пад раніцу, усё прыходзіць за пару хвілін, калі ж ручная мадэрацыя – тады даўжэй)
@akop591
Галоўнае – выводзяць, удзень ці ўначы не мае значэння(
У каго дзень, у каго ноч, ім жа не іхны часавы пояс.
Плацяць.
Для гульцоў з Беларусі гэта betera. У большасці выпадкаў, да 15 хвілін.
@evgenere той жа марафон, фонбет, макслайн – таксама хутка выводзяць
з 11 да апошняй старонкі прачытаў і не ўбачыў Бітстарз. Стабільней па хуткасці не бачыў, і ні адной затрымкі за некалькі гадоў, вось гэта жалезабетоннае ў плане выплатаў казіно. Калі яшчэ працавалі Вебмані і Юмані, выплаты былі за хвіліну або і таго менш. Крыпта прыходзіць за дзесьці 10 хвілін. Шкада, што гульцам з Беларусі заблакавалі доступ. Вавада выводзіла на крыпту каля 12 гадзін, мне такое не цікава. Вышэй пра Бетэру пішуць, згаджуся, выплаты за пару хвілін, але варта было б ім дадаць некалькі папулярных правайдэраў.
@superskiy Бітстарз старое казіно,але там заўсёды вывады былі хуткія,хаця мала людзей гуляе там цяпер,таму ў згадках мала. Мне раней пошы за хвіліну выводзілі на крыпту,цяпер сапсаваліся,стэйк таксама выводзіць за 1 хвіліну топ цяпер.
@robingood каго стрымаюць,там і гуляюць. Стрымае Мотор (прабач, гаспадзі),рэгаюцца ў Моторе і яму падобных. Вышэй Лакі бір хвалiлi,а ў скаргах яго маса. Пошы раней норм былі,выводзілі добра,а потым камісію на дэпы і вывады зрабілі,прабіў карт у эндорфіне прыбралі і я сышоў. Пра Стейк не ведаю,у РБ недаступны. Магчыма Водку паспрабую замест Битстарза. Да першага касяка )
@superskiy
У Пошах няма ніякіх камісій на папаўненне/вывад, ёсць толькі на вывад Піастраў і ўсё.
@artem2801 Riobet раней выводзіў увогуле за лічаныя секунды , цяпер таксама бываюць затрымкі 🤦♀️….
@superskiy стрімяць мотор, розныя сумнеўныя казіно гэтыя стрымеры. Ім толькі б рэфералаў, а на іншае ім напляваць. Шкада, што вам не даступны Стейк, выдатнае казіно – выплаты без верыфікацыі і хуткія.
@robingood у тг Латеста скідвалі скрын,як Стейк прасіў у гульца квіток аплаты за камуналку ) Але я не аспрэчваю,што казіно вартае,але ляпы ў ўсіх здараюцца. І гэта “без верыфа” таксама справа неадназначная. Як даходзіць да больш менш буйных сум да вываду ў,то адразу пакажы ім трусы бабулі дваюраднага дзядзькі. Не ў адносінах да Стейка,а да менш вядомых казіно. Па‑чыста было б або прымаць вэрыф адразу або не патрабаваць яго потым. Але дзе ў нашым свеце сумленнасць з ліцэнзіямі Кюрасао і Комор?
Казіно Банда,казіно Мафія.я нават упэўнены,што за назвамі стаяць дакладна такія ж па роду дзейнасці ўладальнікі )
@akop591 у Расіі толькі 11 часовых паясоў, улічваючы UTC час, калі гульня праходзіць на замежным сайце, казіно, і калі выплаты настроены аўтаматычна, наогул час вываду не мае значэння – днём ці ўначы аформіў выплату.
@sett у мяне вывад ідзе ў сярэднім 3-4 гадзіны,табe проста пашанцавала
plgv вывад 2-9 хвілін
@slawabebroy а дзе знайсці на яго спасылку ?
@daniil707
паставіў вывад калі і іншыя пацвярджалі, ніколі за хвіліну жэтон не выводзіў.