Казіно з хуткімі выплатамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
30 May 2015
ад
SlslI
|
601 Адказ
|
70,801 Прагляд
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav у ltc доўга апрацоўка ў сетцы. Не ведаю, як можна гэты метад лічыць лепшым.
З крыпты, самыя лепшыя гэта юсдт, тіх, догі. Усё.
@olga0807 тут ад гэтага паведамлення зараз увесь форум, як мне падаецца, у шоку :)))
@max777a777
А як жа ton? Здаецца таксама хутка і комса не кусае
@olvlav магчыма. Не карыстаўся, не ведаю. Не люблю чамусьці гэтую манету. Магчыма паспрабую.
@max777a777
У ltc апрацоўка 5-15 хвілін, ну 20,25 максімум што я бачыў пры гэтым камісія капейкавая.
@nicolas0821
А ты на якім кашальку/біржы сядзіш?
Самая маленькая комса ў ton
@nicolas0821 ну так я не казаў што яна пару гадзін можа быць як у бітку. Але ўсё ж 30 сек – 2 хвіліны у ТРЦ не параўнальныя з 15-25 у лтс, згаджаешся?:)
@olvlav ў Бінанс. 1$ камсы мяне ў цэлым задавальняе. Так як гэта крохі ў параўнанні, напрыклад, з камісіяй 4-7 у трасте або 3.5 у тг.
@max777a777
Згодзен.
Але 15 хвілін – добры паказчык, не доўга.
@olvlav
Bybit
@max777a777 сам даўно карыстаюся Binance, USDT BEP20, камісія 0. І можна канвертаваць у любую крыпту без камісіі. І выносіць/адсылаць з мінімальнай камісіяй, напрыклад, TON камісія 0.06$. Усё працуе хутка.
Tg wallet увогуле не раю выкарыстоўваць. Камісія на USDT вышэй у два разы, чым у іншых месцах, ton так увогуле ў мяне з 20 папаўненняў стабільна 6-7 разоў блакуюць, так, на працягу каля 15 гадзін звычайна вяртаюць назад або перакладаюць туды, куды хацеў, але гэта напружвае.
У топе па хуткасці Вавада проста безумоўна на першым у мяне месцы. Риобет далей. Потым ідуць роялы. Ну і водка. Падкрэслю, што тычыцца ўсяго вываду на піастрикс.
Гледзячы на якую сістэму выводзіць.
Калі пиастрикс- то рио, водка, вавада. Практычна імгненна.
Кар ы зараз як руская рулетка, то 5 хвілін, то 5 дзён, не адгадаеш . крыпта самая стабільная, у сярэднім на нармальных пляцоўках паўгадзіны, гадзіну
Па мне топ два казіно водка і вавада. У залежнасці куды выводзіць піастрыкс – вельмі хутка на карту, па сбп трошкі даўжэй. Нравіцца на водке метад вываду сбп, дзе трэба самому пацвярджаць пераклад – даволі хутка атрымліваецца, яшчэ даюць 2% ад вываду, бонусы не шмат але прыемна
Выводзіў з марціна, вывяла за 3-4 хвіліны на карту па сбп. Прычым гэта быў першы вывад, здзівіўся нават
У апошнія дні гуляў на водке , усё чыста , вывады праз іх плацёжку хуткія , толькі вось даводзіцца пакусцямі выводзіць , чамусьці вялікія сумы рэдка бяруць заяўку , часам бяруць і адмаўляюцца, потым даводзіцца чакаць хвілін 10-15 каб заяўка абнавілася. Яшчэ хуткія вывады ў плейфортуне , там таксама такая плацёжка ў іх з’явілася , але вывады да 5к , а вось у пф сітуацыя ўжо іншая , адобрываюць доўга , але заяўку адразу аплачваюць цягам хвіліны
у риобете зараз мгненныя выплаты адключылі што ці? раней выводзілі за 10сек на крыпту а зараз ужо гадзіну вісіць
казіно ікс хутка выводзяць
Для мяне топ 1 па хуткасці вываду гэта стейк і бц гейм – імгненныя вывады на крыпту.
Далей у маім спісе (з тых, дзе гуляю) ідзе сетка пошэй, у сярэднім 5-20 хвілін
Раней роялы выводзілі за некалькі хвілін, але гэтыя часы, на жаль, згубіліся ў мінулым. Цяпер калі вывожу з іх, заўсёды даводзіцца чакаць не менш за 3 гадзіны
Бс забудзь, поўнасцю згодны. Бс кідае і вельмі далёка.
Самыя хуткія выводы на стейке – 1 сек на крыпту. На ваваде таксама хутка выводзяць, па маім досведзе. Усё астатняе, дзе гуляў, – мінімум па некалькі гадзін чакаць
@senatt сёння чытаў, асабліва стейк тут на форуме нібыта не ў пашане
@vandec323 Хз, не паспеў яшчэ тут пра стэйк пачытаць. А што не падабаецца людзям? Я, вядома, мільёны яшчэ не паднімала, можа пры якіх-небудзь вялізных сумах пачынаюцца праблемы – не магу ручацца. Але сумы да 100к рублёў вывожу заўсёды за секунду, акцыі пастаянна розныя шлюць кайфовыя, тыпу зрабіце за 3 дні ставак на 900 долараў, атрымаеце 250$ на баланс і г.д. Кароч, нічога дрэннага пра яго пакуль не магу сказаць. Адзіны мінус – ліміты ў спорце хутка абрэзалі, капейкі магу толькі ставіць, альбо на кэф 1.001 вялікія сумы. Але для ўдзелу ў акцыях на атрыманне бонуса хопіць, а так я больш слоты кручу, так што не перашкаджае)
Ды там будзе доўгі спіс. Яны цяпер усе за гэтым гоняюцца. Інакш не ўтрымаць народ