Казіно, якія выводзяць па СБП і на карты банкаў РФ
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
6 October 2024
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
64 Адказу
|
2,139 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ствараю тэму, якая надзвычай актуальная ў гэты час з улікам абставінаў у рунеце, з парушэннем нармальнага ўводу і выводу грашовых сродкаў у он-лайн казіно і букмекерскіх (не цупісныя) з-за новых правілаў па рэгуляванні і ўзмацненні p2p перакладаў ЦБ РФ.
Невялікае перадмове для тых, хто не ў курсе, чаму адбыўся глабальны збой вывадаў і дэпазітаў у рунеце.
Напрыканцы мінулага месяца (25 ліпеня) 2024 года ўступіў у сілу закон, паводле якога банкі павінны прыпыняць пераклады кліентаў на рахункі, якія ўнесены ў спецыяльную базу ЦБ.Рэгулятар фармуе базу даных «Аб выпадках і спробах ажыццяўлення пераводу грашовых сродкаў без добраахвотнага згоды кліента» на аснове інфармацыі, атрыманай ад аператараў плацежных сістэм. Яна ўтрымлівае вялікую колькасць унікальных ідэнтыфікатараў: дадзеныя аб здзяйсняных аперацыях, аб плацельшчыках і атрымальніках. Гэтыя звесткі накіроўваюцца ва ўсе банкі, якія ў далейшым павінны блакіраваць транзакцыі па рахунках, што знаходзяцца ў базе.
Грамадзяне могуць сутыкнуцца з часовой блакіроўкай перакладаў, якія маюць прыкметы падазроных, не толькі на чужыя, як гэта меркавалася раней, але і на свае рахункі ў іншых банках (Me2Me). Гэта вынікае з адказу Цэнтрабанка на ліст Нацыянальнага савета фінансавага рынку (НСФР).
«Закон ясна рэгламентае выпадкі і працэдуру прыпынення або адхілення аперацый, якія адпавядаюць прыкметам махлярства. Такія прыкметы вызначаны загадам Банка Расіі. Пры выяўленні аперацыі, якая адпавядае хаця б аднаму з прыкмет, банк абавязаны на два дні прыпыніць перавод грошай або адмовіць кліенту ў здзяйсненні аперацыі»
«Калі кліент даў згоду на перавод або здзейсніў аперацыю паўторна, то банк абавязаны неадкладна выканаць распараджэнне кліента, за выключэннем выпадку, калі звесткі аб атрымальніку грошай змяшчаюцца ў базе дадзеных Банка Расіі»
Цяпер максімальна каротка як гэта паўплывала на сітуацыю з дэпазітамі і вывадамі ў нас у рунеце.
Усе сур’ёзныя і магутныя праекты (казіно) мелі сваю ўласную працэсінгавую службу і таксама партнёраў, невялікія онлайн-казіно звычайна карыстаюцца паслугамі пасярэднікаў. У тым і ў іншым выпадку неабходная вялікая колькасць дропаў, гэта значыць карт, аформленых на розных “грамадзянаў” 🤪🫢😄, а таксама выстраеная сетка плацежных шлюзаў, працэсінгавых службаў і цэлых кантор з супрацоўнікамі, хто займаецца выключна “перагонкай” грашовых сродкаў па ўсіх напрамках. Максімальна каротка пастараўся апісаць сістэму, якая, дарэчы, была выстраена гадамі, дакладней амаль як дзесяцігоддзе ў сур’ёзных праектаў, хто менавіта “заточваў” працу на прыёме дэпазітаў і вывадах спачатку з карт, а потым і па сбп.
З 25 ліпеня гэтага года ўступілі ў сілу змены ў Федэральны закон № 161-ФЗ «Аб нацыянальнай плацежнай сістэме».
І ўжо прыкладна з 7-9 верасня, як усе ведаюць, пачаліся першыя праблемы ў плацежных сэрвісаў і шлюзаў і саміх он-лайн казіно з ўводамі і вывадамі грашовых сродкаў па картках і рахунках банкаў РФ і па сістэме сбп.
Гэта тэма адчынена для публікацый он-лайн праектаў, якія пачалі наладжваць працу па дэпазітах і вывадах на карты і сбп. Паступова будзем дадаваць надзейныя казіно, якія ёсць у нас на форуме, якія стабільна выправілі сітуацыю і дакладна апрацоўваюць дэпазіты і вывады. Просьба не публікаваць тыя казіно, якія маюць праблемы з дэпазітамі і вывадамі, для гэтага ёсць раздзел скаргі.
Пішам казіно, скрын з вывадамі або дэпамі і ўсё. Каб у іншых гульцоў быў арыентыр па сітуацыі ў рунеце.
1. Старая, для кагосьці добрая, для кагосьці не вельмі, усім вядомая Плейфортуна. Граю там выключна ў Лайв, што і раю іншым, менавіта ў лайв, бо слоты працягваюць не гуляць Ніколі і Ніяк ужо які год! (навічкі, будзьце асцярожныя са слотамі ў пф!) але, тым не менш ПФ у плане вывадаў надзейная як АК -47 і лічу, што з’яўляецца топам па надзейнасці і ў першую чаргу на карты РФ і сбп, сёння вывёў 177.000 праз сбп, грошы прылеглі праз дзве гадзіны дакладна, часткамі, згодна рэгламенту казіно ў 2 гадзіны на карту мир аднаго з расійскіх банкаў.
Дэпазіты па сбп заляталі таксама імгненна, на працягу хвіліны!!
Некаторыя казіно (водка) прыдумалі па-новаму старыя добрыя р2р пераклады паміж гульцамі. То бок чалавек, які дэпае, перадае грошы чалавеку, які выводзіць. І ўсё працуе, тэрміны (5-10 хвілін), залежыць ад спрытнасці чалавека на той баку. Плюс бонус ад 1 да 5% назад у казіно.
Ну за тлумачэнне сітуацыі, канешне, дзякуй, але спіс казіно напэўна бессэнсоўна складаць… Сёння добра выводзяць, а праз дзень зноў збой…
Відаў такую тэму, доўга вісела запыт і так і не атрымалася зрабіць вывад, паспрабую потым іншую суму як-небудзь.. там самае цікавае – рэальна % налічваюць, тыпу на вывад нават 5% потым дапоўна налічваюць на персанальны рахунак як я зразумеў гэта ты 10к вывёў так яшчэ і 500р зверху атрымаў
Трэба ўказваць папулярныя сумы, якія звычайна людзі дэпаяць. 500, 1000, 2000 і г.д. Я пару раз дэпіў і выводзіў так. Найпрыемнейшае, што пераклады рэальным людзям – бяспечней, чым на дропавыя карты. Але так, калі дэпаеш умоўна 2400 або 7000 (ці выводзіш) людзей з такімі сумамі можна чакаць даўжэй.
Усё гэта ўжо неактуальна, лепш людзей прывучайце да крыпты)
Там бюджэты сталі касмічныя выдзяляць на барацьбу з усім гэтым, наўрад ці будуць паслабленні і з картамі будзе толькі горш.
А ты наадварот постыш, маўляў тут усё нармальна, ідзіце з картай туды. Ну пойдзе чалавек па тваёй парадзе, у яго дэпазіт знікне або вывад потым завісне, зробіць цябе крайнім.
Ну дарэчы, усе кажуць пераходзьце на крипту, карыстайцеся криптай. І так, добра калі ты ўжо даўно ў ёй разбіраешся.
А вось, як большасць людзей, якія депалі з карты. Заходзяць у крипту. І ім сказалі юзай usdt. А там ерц, TRC, b20 і яшчэ купа ўсяго. Трон, лайткойны. Якія-то камісіі за пераводы, табе патрэбны нейкі газ без яго не адправіш. Калі адправіш у іншую сетку твае грошы тютю.
Вось і атрымліваецца, зайдзе чел, депне ўмоўна ерц, заплаціць за пераклад мільярд і далей будзе карыстацца картай.
А простага зразумелага гайда ў 500 умоўных слоў нават у інтэрнэце няма. Каб было ўсё прапісана з камісіямі і ўсім падобным.
Плюс ладна ты завёў свае 100 даляраў. Выіграў 150. І такі думаеш, выведу дзенехі на карту. Мне ж сказалі на bestchange зайшоў і ўсё ізі вывёў. Бац. І там зноў паварот. Нармальны курс вываду толькі ў абменніках ад косара бачэй плюс. Твае 100 даляраў хрэна хто будзе выводзіць.
Думаеш ну выведу праз p2p у тэлеґрам-кашэльку. Прайдзі зноў верифікацыю. Знайдзі яшчэ чувака хто табе ўсё замутыць. Зноў гемар.
А вывады депы на карты таму і папулярныя, што нічога рабіць не трэба і камісій няма.
Гэта на аматара і як пашанцуе. Калі грошы патрэбны адразу – канешне гэта піястра, потым з яе выводзь куды хочаш. Калі нікуды не спяшаешся і настрой нармальны – чакай. Уключай апавяшчэнні ў тг і ўсё выведзеш па крыху на розныя банкі без камісіі, яшчэ і бонус дадуць 5% ад вываду на водку, прыкладна так.
Ну вось, прыклад, я чалавек з зарплатай 30к рублёў у месяц. Дэпнуў 300 рублёў у казіно, пагуляў эндорфіну па 5 рублёў. Выйграў 2к, шчаслівы аформіў вывад на карту.
У свеце крыпты. Выхадныя тыя ж самыя. Назапасіў 100 долараў за месяц не гуляючы ў казіно. З вялікай цяжкасцю купіў USDT на 100 долараў. Выйшаў у плюс на 20 долараў, і як мне іх вывесці. Захожу на бестчейнд і ў топе абменнікаў мінімалка як тры мае зарплаты. Узяў і заліў усё назад у казіно. Хепі енд.
Браточка якія 300р якія 2к, я тут 15-20к рублёў не вывожу а спрабую да 50к дакаціць бо вельмі не хачу замарочвацца з крыптай абменнікамі і г.д., я рэальна НАВАТ ВЫГРАВАЮЧЫ не бачыў вывадаў (на карту менавіта) ўжо месяц, тупа даначу як у онлайн гульню – дзеля картінкі… напэўна трэба або разабрацца ў крыпце або перастаць мне займацца гэтым бредам. Самае сумнае што я ўпэўнены такіх як я ШМАТ стала, у якіх выраслі апетыты з-за таго што вывад — праблема зараз, і тыя хто пры дэпазіце 1к выводзіў раней і 3к з радасцю, зараз гэтага не зробяць!
І так, большасць гульцоў. Заліваюць грошы назад, бо крыпта яшчэ той гемарой.
Калі ніколі не карыстаўся і не круціш вялікімі сумамі, то там і потанеш.
Я кажу, дзьму мяне гэта, нас і так гульцоў душаць за наш невялікі грах, а тут яшчэ мацней пачалі душыць! Ці ўжо забілі б усё да канца, каб я нават і не думаў дэпаваць, ці парамантавалі б усё і вярнулі вывады да жыцця… каму лепш зрабілі? не зразумела… напэўна казіно, якім толькі на руку гэта ўсё. Нават зараз сярод знаёмых такія дыялогі
Пойду заплюню
А сэнс? не вывеесь жа
Не, ну раптам піастра запрацуе…
а па факце, канечне ж, нават калі вывёў – залье назад, калі раней хоць паспяваў піва купіць з сухарыкамі, то цяпер нават гэтага не зробіць
Вось у тым і фішка раней была для гульнявых. Вывядзеш адразу на картку, і купіш нешта. Захаваеш грошы ў выглядзе прадмета.
А што крипта, гэта суцэльная замазка. Дэпнуць хутка, абналічыць не хутка, нічога на яе матэрыяльнага не купіш. Праз пяць хвілін пасля выводу заліць назад можна.
Я ўжо і не кажу, што камісія за кожны перавод крыпты – гэта грабеж. (Гэта ўсё максімальна перабольшана)
Дапусцім, я дэпаю тры разы на дзень у казіно, гуляю кожны дзень. Камісія транзакцыі 1 долар. За год я на камісіях губляю адну тысячу долараў проста так.
Гэта ў самую кропку… Раней хвіліна, другая і грошы на карце… Пакуль у чарзе стаіш, можна з казіка вывесці і купіць што-небудзь…. Цяпер піпец…
выводзьце на пиастрикс ён апошнія дні хутка выводзіць, а так лепш у тэлегу на крыпту і p2p, па крайняй меры там камісія менш чым на абменніках
Калі моцна захочуць, то можна і на форуме знайсці інфу. Я не раз пісаў у некалькіх тэмах і FAQ, як і што рабіць.
Можна было б пост стварыць, ды баюся, ён проста згубіцца і не будзе на відавочным месцы. Таму гэта хутчэй да адміністрацыі, каб зрабілі, прымацавалі як тэму “новачкам абавязкова да прачытання”.
Я вось таксама калісьці не разумеў і дэпіў з карты. Мне ніхто нічога не тлумачыў, проста гугліў, чытаў і вывучаў. Потым пару раз абпёкся на практыцы і навучыўся. Так хутчэй і зразумелай вывучаць самому, чым калі табе хтосьці будзе расказваць.
Хто хутка выводзіць? піастра на карты? табе хутчэй шанцуе бро ))) яны нават на тэлефоны грошы не скідваюць я маўчу ўжо пра вывады на карты, што па нумары тэлефона што па нумары карты што па нумары рахунку …. у той жа тэме пра піастрыкс можаш пачытаць і паглядзець скрыншоты па 20 адмен падрад, я не ведаю як табе выводзіць удаецца .
Можна сустрэць мінімалку для абмену і ў 500р, ад часу залежыць калі заходзіш, хтосьці ўручную працуе, а хтосьці на аўта мат.
Ну і чым менш абмен, тым менш выгадны курс.
Мне яксьці BNB купіць трэба было для камсы, дзе-то дня 3 чакаў пакуль з’явіцца з мінімалкай у 500, для абмену
А пра пф так,яны выводзяць, але і ў іх магчымыя затрымкі і застряванні транзакцый, і саппорт розны, могуць трапляцца асобіны, якія будуць з табой груба пераходзіць і закроюць чат нават не сказаўшы.
2.
Правёў дэпазіт у Праект СТАРДА ПО сістэме імгненных плацяжоў.ДЭПОЗІТ дзесяць тысяч сёння,усё чотка,грошы прыйшлі праз 3 хвіліны прыкладна чотка!
Не ведаю, як там з казіно, дзе выводзяць вельмі лёгка, але на праектах роялаў тыпу Сол і т. п. выводзяць доўга. З асалодай ад безвыходнасці злівае плюс, які ўжо паспеў палічыць сваімі)
У водцы выводзяць больш-менш, а на ваваде юзаю крыпту. Вось такія справы.
Надайце, калі ласка, скрыншоты па дэпах або вывадах,калі ў Вас у якім-небудзь он-лайн казіно будуць 💯працэнтныя вывады або дэпіты (депозиты) у адпаведнасці са створанай мною тэмай,каб і іншыя ўдзельнікі форума маглі бачыць гэта сваімі вачыма і, зыходзячы з публікуючайся інфармацыі, прымаць рашэнні пра гульню ў тым або іншым он-лайн казіно,праекце,букмекерскай або сайце.
Ну гэта мне здаецца расплывістае паняцце пра высновы на карту або СБП,банкаў шмат,банкі розныя.
Калі дзесьці вывелі на адну карту канкрэтнага банка, гэта не значыць што атрымаецца зрабіць гэта і на іншыя банкі,а чалавек прачытае даверыцца і не ўглыбіцца ў сутнасць пытання.
Калі казя выводзіць і заво́дзіць на карту банка, то павер мне, 65-70% што таксама хутка заляціць і выведзецца на іншыя – 7 з 10 Ти. Нам трэба адманіторыць што і дзе і як і на падставе гэтага прымаць рашэнні!!!!! Я гэтую тэму стварыў менавіта для гэтага перш за ўсё, ну а паабмяркоўваць – не праблема, таксама абмяркуем і параімся! Але галоўнае – гэта інфармацыя, якую мы можам сабраць у гэтай тэме з кожнага гульнявога і, аб’яднаўшы, выкарыстоўваць па прызначэнні!!!
Разам і супольна мы можам проста немагчымае і гэта павінен разумець кожны з удзельнікаў форума!!!!