Казіно, якія выводзяць па СБП і на карты банкаў РФ

Абмеркаванне онлайн-казіно | 6 October 2024 ад | 64 Адказу | 2,139 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Ствараю тэму, якая надзвычай актуальная ў гэты час з улікам абставінаў у рунеце, з парушэннем нармальнага ўводу і выводу грашовых сродкаў у он-лайн казіно і букмекерскіх (не цупісныя) з-за новых правілаў па рэгуляванні і ўзмацненні p2p перакладаў ЦБ РФ.

Невялікае перадмове для тых, хто не ў курсе, чаму адбыўся глабальны збой вывадаў і дэпазітаў у рунеце.

Напрыканцы мінулага месяца (25 ліпеня) 2024 года ўступіў у сілу закон, паводле якога банкі павінны прыпыняць пераклады кліентаў на рахункі, якія ўнесены ў спецыяльную базу ЦБ.Рэгулятар фармуе базу даных «Аб выпадках і спробах ажыццяўлення пераводу грашовых сродкаў без добраахвотнага згоды кліента» на аснове інфармацыі, атрыманай ад аператараў плацежных сістэм. Яна ўтрымлівае вялікую колькасць унікальных ідэнтыфікатараў: дадзеныя аб здзяйсняных аперацыях, аб плацельшчыках і атрымальніках. Гэтыя звесткі накіроўваюцца ва ўсе банкі, якія ў далейшым павінны блакіраваць транзакцыі па рахунках, што знаходзяцца ў базе.

Грамадзяне могуць сутыкнуцца з часовой блакіроўкай перакладаў, якія маюць прыкметы падазроных, не толькі на чужыя, як гэта меркавалася раней, але і на свае рахункі ў іншых банках (Me2Me). Гэта вынікае з адказу Цэнтрабанка на ліст Нацыянальнага савета фінансавага рынку (НСФР).

«Закон ясна рэгламентае выпадкі і працэдуру прыпынення або адхілення аперацый, якія адпавядаюць прыкметам махлярства. Такія прыкметы вызначаны загадам Банка Расіі. Пры выяўленні аперацыі, якая адпавядае хаця б аднаму з прыкмет, банк абавязаны на два дні прыпыніць перавод грошай або адмовіць кліенту ў здзяйсненні аперацыі»

«Калі кліент даў згоду на перавод або здзейсніў аперацыю паўторна, то банк абавязаны неадкладна выканаць распараджэнне кліента, за выключэннем выпадку, калі звесткі аб атрымальніку грошай змяшчаюцца ў базе дадзеных Банка Расіі»

Цяпер максімальна каротка як гэта паўплывала на сітуацыю з дэпазітамі і вывадамі ў нас у рунеце.

Усе сур’ёзныя і магутныя праекты (казіно) мелі сваю ўласную працэсінгавую службу і таксама партнёраў, невялікія онлайн-казіно звычайна карыстаюцца паслугамі пасярэднікаў. У тым і ў іншым выпадку неабходная вялікая колькасць дропаў, гэта значыць карт, аформленых на розных “грамадзянаў” 🤪🫢😄, а таксама выстраеная сетка плацежных шлюзаў, працэсінгавых службаў і цэлых кантор з супрацоўнікамі, хто займаецца выключна “перагонкай” грашовых сродкаў па ўсіх напрамках. Максімальна каротка пастараўся апісаць сістэму, якая, дарэчы, была выстраена гадамі, дакладней амаль як дзесяцігоддзе ў сур’ёзных праектаў, хто менавіта “заточваў” працу на прыёме дэпазітаў і вывадах спачатку з карт, а потым і па сбп.

З 25 ліпеня гэтага года ўступілі ў сілу змены ў Федэральны закон № 161-ФЗ «Аб нацыянальнай плацежнай сістэме».

І ўжо прыкладна з 7-9 верасня, як усе ведаюць, пачаліся першыя праблемы ў плацежных сэрвісаў і шлюзаў і саміх он-лайн казіно з ўводамі і вывадамі грашовых сродкаў па картках і рахунках банкаў РФ і па сістэме сбп.

Гэта тэма адчынена для публікацый он-лайн праектаў, якія пачалі наладжваць працу па дэпазітах і вывадах на карты і сбп. Паступова будзем дадаваць надзейныя казіно, якія ёсць у нас на форуме, якія стабільна выправілі сітуацыю і дакладна апрацоўваюць дэпазіты і вывады. Просьба не публікаваць тыя казіно, якія маюць праблемы з дэпазітамі і вывадамі, для гэтага ёсць раздзел скаргі.

Пішам казіно, скрын з вывадамі або дэпамі і ўсё. Каб у іншых гульцоў быў арыентыр па сітуацыі ў рунеце.

1. Старая, для кагосьці добрая, для кагосьці не вельмі, усім вядомая Плейфортуна. Граю там выключна ў Лайв, што і раю іншым, менавіта ў лайв, бо слоты працягваюць не гуляць Ніколі і Ніяк ужо які год! (навічкі, будзьце асцярожныя са слотамі ў пф!) але, тым не менш ПФ у плане вывадаў надзейная як АК -47 і лічу, што з’яўляецца топам па надзейнасці і ў першую чаргу на карты РФ і сбп, сёння вывёў 177.000 праз сбп, грошы прылеглі праз дзве гадзіны дакладна, часткамі, згодна рэгламенту казіно ў 2 гадзіны на карту мир аднаго з расійскіх банкаў.

Дэпазіты па сбп заляталі таксама імгненна, на працягу хвіліны!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Некаторыя казіно (водка) прыдумалі па-новаму старыя добрыя р2р пераклады паміж гульцамі. То бок чалавек, які дэпае, перадае грошы чалавеку, які выводзіць. І ўсё працуе, тэрміны (5-10 хвілін), залежыць ад спрытнасці чалавека на той баку. Плюс бонус ад 1 да 5% назад у казіно.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Ну за тлумачэнне сітуацыі, канешне, дзякуй, але спіс казіно напэўна бессэнсоўна складаць… Сёння добра выводзяць, а праз дзень зноў збой… 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
MercavaIV, 6 October 2024
Некаторыя казіно (водка) прыдумалі па-новаму старыя добрыя р2р пераводы паміж гульцамі. То-бок чалавек, які дэпае, перадае грошы чалавеку, які выводзіць. І ўсё працуе ў тэрміны (5-10 хвілін), залежыць ад спраўнасці чалавека на той баку. Плюс бонус ад 1 да 5% назад у казіно.

Відаў такую тэму, доўга вісела запыт і так і не атрымалася зрабіць вывад, паспрабую потым іншую суму як-небудзь.. там самае цікавае – рэальна % налічваюць, тыпу на вывад нават 5% потым дапоўна налічваюць на персанальны рахунак як я зразумеў гэта ты 10к вывёў так яшчэ і 500р зверху атрымаў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 6 October 2024
Бачыў такую тэму, доўга вісела заявка і так і не атрымалася зрабіць вывад, паспрабую потым іншую суму як-небудзь.. там самае цікавае – рэальна % налічваюць, тыпу на вывад нават 5% потым дадаткова налічваюць на персанальны рахунак, як я зразумеў, ты 10к вывёў – так яшчэ і 500р зверху атрымаў

Трэба ўказваць папулярныя сумы, якія звычайна людзі дэпаяць. 500, 1000, 2000 і г.д. Я пару раз дэпіў і выводзіў так. Найпрыемнейшае, што пераклады рэальным людзям – бяспечней, чым на дропавыя карты. Але так, калі дэпаеш умоўна 2400 або 7000 (ці выводзіш) людзей з такімі сумамі можна чакаць даўжэй.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 896
Публікацыі
8 068
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Усё гэта ўжо неактуальна, лепш людзей прывучайце да крыпты)

Там бюджэты сталі касмічныя выдзяляць на барацьбу з усім гэтым, наўрад ці будуць паслабленні і з картамі будзе толькі горш.

А ты наадварот постыш, маўляў тут усё нармальна, ідзіце з картай туды. Ну пойдзе чалавек па тваёй парадзе, у яго дэпазіт знікне або вывад потым завісне, зробіць цябе крайнім.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
Misha55, 6 October 2024
Нічога гэта ўжо не актуальна, лепш да крипты людзей прывучайце) Там бюджэты сталі касмічныя вылучаць на барацьбу з усім гэтым, наўрад ці будуць паслабленні і ўсё толькі горш з картамі стане. А ты наадварот постыш, вось тут усё норм, ідзеце з картай туды. Ну вось пойдзе чалавек па твайму [...]

Ну дарэчы, усе кажуць пераходзьце на крипту, карыстайцеся криптай. І так, добра калі ты ўжо даўно ў ёй разбіраешся.

А вось, як большасць людзей, якія депалі з карты. Заходзяць у крипту. І ім сказалі юзай usdt. А там ерц, TRC, b20 і яшчэ купа ўсяго. Трон, лайткойны. Якія-то камісіі за пераводы, табе патрэбны нейкі газ без яго не адправіш. Калі адправіш у іншую сетку твае грошы тютю.

Вось і атрымліваецца, зайдзе чел, депне ўмоўна ерц, заплаціць за пераклад мільярд і далей будзе карыстацца картай.

А простага зразумелага гайда ў 500 умоўных слоў нават у інтэрнэце няма. Каб было ўсё прапісана з камісіямі і ўсім падобным.

Плюс ладна ты завёў свае 100 даляраў. Выіграў 150. І такі думаеш, выведу дзенехі на карту. Мне ж сказалі на bestchange зайшоў і ўсё ізі вывёў. Бац. І там зноў паварот. Нармальны курс вываду толькі ў абменніках ад косара бачэй плюс. Твае 100 даляраў хрэна хто будзе выводзіць.

Думаеш ну выведу праз p2p у тэлеґрам-кашэльку. Прайдзі зноў верифікацыю. Знайдзі яшчэ чувака хто табе ўсё замутыць. Зноў гемар.

А вывады депы на карты таму і папулярныя, што нічога рабіць не трэба і камісій няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019
Некаторыя казіно (водка) прыдумалі па-новаму старыя добрыя р2р пераводы паміж гульцамі. То-бок чалавек, які дэпазіць, перакладае грошы чалавеку, які выводзіць. І ўсё працуе тэрміны (5-10 хвілін), залежыць ад спрытнасці чалавека на той баку. Плюс бонус ад 1 да 5% назад у казіно.

Гэта на аматара і як пашанцуе. Калі грошы патрэбны адразу – канешне гэта піястра, потым з яе выводзь куды хочаш. Калі нікуды не спяшаешся і настрой нармальны – чакай. Уключай апавяшчэнні ў тг і ўсё выведзеш па крыху на розныя банкі без камісіі, яшчэ і бонус дадуць 5% ад вываду на водку, прыкладна так.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Ну вось, прыклад, я чалавек з зарплатай 30к рублёў у месяц. Дэпнуў 300 рублёў у казіно, пагуляў эндорфіну па 5 рублёў. Выйграў 2к, шчаслівы аформіў вывад на карту.

У свеце крыпты. Выхадныя тыя ж самыя. Назапасіў 100 долараў за месяц не гуляючы ў казіно. З вялікай цяжкасцю купіў USDT на 100 долараў. Выйшаў у плюс на 20 долараў, і як мне іх вывесці. Захожу на бестчейнд і ў топе абменнікаў мінімалка як тры мае зарплаты. Узяў і заліў усё назад у казіно. Хепі енд.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Ну вось, прыклад, я чалавек з зарплатай 30к рублёў у месяц. Дэпнуў 300 рублёў у казіно, паіграў эндорфіну па 5 рублёў. Выгадаў 2к, шчаслівы паставіў вывод на карту. У свеце крыпты. Выходныя тыя ж самыя. Накарміў 100 долараў за месяц, не гуляючы ў казіно. З вялікай намаганнем купіў USDT на 1 [...]

Браточка якія 300р якія 2к, я тут 15-20к рублёў не вывожу а спрабую да 50к дакаціць бо вельмі не хачу замарочвацца з крыптай абменнікамі і г.д., я рэальна НАВАТ ВЫГРАВАЮЧЫ  не бачыў вывадаў (на карту менавіта) ўжо месяц, тупа даначу як у онлайн гульню – дзеля картінкі… напэўна трэба або разабрацца ў крыпце або перастаць мне займацца гэтым бредам. Самае сумнае што я ўпэўнены такіх як я ШМАТ стала, у якіх выраслі апетыты з-за таго што вывад — праблема зараз, і тыя хто пры дэпазіце 1к выводзіў раней і 3к з радасцю, зараз гэтага не зробяць! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 6 October 2024
Браточка якія 300р якія 2к, я тут 15-20к рублёў не вывожу а спрабую да 50к дабіцца бо ооооочэнь не хачу замарацца з крыптай, абменнікамі і г.д., я рэальна ДЫЖЕ ВЫЙГРЫВАЮЧЫ не бачыў выводаў (на карту менавіта) ужо месяц, проста доначу як у анлайн-гульню – дзеля карцінкі… напэўна трэба альбо раз [...]

І так, большасць гульцоў. Заліваюць грошы назад, бо крыпта яшчэ той гемарой. 

Калі ніколі не карыстаўся і не круціш вялікімі сумамі, то там і потанеш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
І так большасць гульцоў. Заліваюць грошы назад, бо крыпта – яшчэ той гемарой.  Калі ніколі не карыстаўся і не верціш вялікімі сумамі, то там і потанеш.

Я кажу, дзьму мяне гэта, нас і так гульцоў душаць за наш невялікі грах, а тут яшчэ мацней пачалі душыць!  Ці ўжо забілі б усё да канца, каб я нават і не думаў дэпаваць, ці парамантавалі б усё і вярнулі вывады да жыцця… каму лепш зрабілі? не зразумела… напэўна казіно, якім толькі на руку гэта ўсё. Нават зараз сярод знаёмых такія дыялогі

Пойду заплюню

А сэнс? не вывеесь жа

Не, ну раптам піастра запрацуе… 

а па факце, канечне ж, нават калі вывёў – залье назад, калі раней хоць паспяваў піва купіць з сухарыкамі, то цяпер нават гэтага не зробіць 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 6 October 2024
Я кажу, гэта мяне бесіць, нас гульцоў і так душаць за наш невялікі грэх, а тут яшчэ мацней душаць пачалі! Ці б ужо ўбілі ўсё з канцамі, каб я нават не думаў дэпіць, ці пачынілі ўсё і вярнулі вывады да жыцця… каму лепш зрабілі? незразумела… напэўна казіно, якім гэта толькі на руку . Нават цяпе [...]

Вось у тым і фішка раней была для гульнявых. Вывядзеш адразу на картку, і купіш нешта. Захаваеш грошы ў выглядзе прадмета.

А што крипта, гэта суцэльная замазка. Дэпнуць хутка, абналічыць не хутка, нічога на яе матэрыяльнага не купіш. Праз пяць хвілін пасля выводу заліць назад можна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Я ўжо і не кажу, што камісія за кожны перавод крыпты – гэта грабеж. (Гэта ўсё максімальна перабольшана)

Дапусцім, я дэпаю тры разы на дзень у казіно, гуляю кожны дзень. Камісія транзакцыі 1 долар. За год я на камісіях губляю адну тысячу долараў проста так.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
У тым і фішка было раней для гульняў. Вывядзеш адразу на карту, і купіш што-небудзь. Захаваеш грошы ў выглядзе прадмета. А што крыпта – гэта суцэльная замазка. Дэпнуць хутка, абналічыць не хутка, на яе нічога матэрыяльнага не купіш. Праз пяць хвілін пасля вываду можна заліць назад.

Гэта ў самую кропку… Раней хвіліна, другая і грошы на карце… Пакуль у чарзе стаіш, можна з казіка вывесці і купіць што-небудзь…. Цяпер піпец… 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.05.2019
Я ўжо не кажу, што камісія за кожны пераклад крыпты – гэта грабеж. (Гэта ўсё максімальна перабольшана) Дапусцім я дэпаю тры разы на дзень у казіно, гуляю кожны дзень. Камісія транзакцыі 1 долар. За год я на камісіях теряю  одну тысячу долараў проста так.

выводзьце на пиастрикс ён апошнія дні хутка выводзіць, а так лепш у тэлегу на крыпту і p2p, па крайняй меры там камісія менш чым на абменніках

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 896
Публікацыі
8 068
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Ну дарэчы, усе кажуць пераходзьце на крипту, карыстайцеся криптай. І так, добра, калі ты ўжо даўно ў ёй разбіраешся. А вось як большасць людзей, якія дэпалі з карты. Заходзяць у крипту. І ім сказалі юзай usdt. А там ерц, TRC, b20 і яшчэ купа ўсяго. Трон, лайткоіны. Якіясь каміссіі за перакл [...]

Калі моцна захочуць, то можна і на форуме знайсці інфу. Я не раз пісаў у некалькіх тэмах і FAQ, як і што рабіць.

Можна было б пост стварыць, ды баюся, ён проста згубіцца і не будзе на відавочным месцы. Таму гэта хутчэй да адміністрацыі, каб зрабілі, прымацавалі як тэму “новачкам абавязкова да прачытання”.

Я вось таксама калісьці не разумеў і дэпіў з карты. Мне ніхто нічога не тлумачыў, проста гугліў, чытаў і вывучаў. Потым пару раз абпёкся на практыцы і навучыўся. Так хутчэй і зразумелай вывучаць самому, чым калі табе хтосьці будзе расказваць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 619
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
sarokin116, 6 October 2024
выводите на піастрыкс ён апошнія дні хутка выводзіць, а так лепш у тэлегу на крипту і p2p, па меншай меры там камісія менш чым на абменніках

Хто хутка выводзіць? піастра на карты? табе хутчэй шанцуе бро ))) яны нават на тэлефоны грошы не скідваюць я маўчу ўжо пра вывады на карты, што па нумары тэлефона што па нумары карты што па нумары рахунку  …. у той жа тэме пра піастрыкс можаш пачытаць і паглядзець скрыншоты па 20 адмен падрад,  я не ведаю як табе выводзіць удаецца . 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
Ну вось, прыклад, я чалавек з зарплатай 30к рублёў у месяц. Дэпнуў 300 рублёў у казіно, пагуляў эндорфіну па 5 рублёў. Выіграў 2k, шчаслівы паставіў вывад на карту. У свеце крипты. Выходныя тыя ж самыя. Накупіў 100 долараў за месяц не гуляючы ў казіно. З цяжкасцю купіў USDT на 100 долараў. [...]

Можна сустрэць мінімалку для абмену і ў 500р, ад часу залежыць калі заходзіш, хтосьці ўручную працуе, а хтосьці на аўта мат.

Ну і чым менш абмен, тым менш выгадны курс. 

Мне яксьці BNB купіць трэба было для камсы, дзе-то дня 3 чакаў пакуль з’явіцца з мінімалкай у 500, для абмену

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 6 October 2024
Ствараю тэму,якая надзвычай актуальная ў гэты момант з прычыны ўскладненых абставін у рунэце,з парушэннем нармальнай аплаты ўваходу і высновы грашовых сродкаў у онлайн-казіно і букмекерскіх (не цупісныя) з-за новых правілаў па рэгуляванні і ўмацаванні p2p пераводаў ЦБ РФ. Невялічкае прадмов [...]

А пра пф так,яны выводзяць, але і ў іх магчымыя затрымкі і застряванні транзакцый, і саппорт розны, могуць трапляцца асобіны, якія будуць з табой груба пераходзіць і закроюць чат нават не сказаўшы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

2.

Правёў дэпазіт у Праект СТАРДА ПО сістэме імгненных плацяжоў.ДЭПОЗІТ дзесяць тысяч сёння,усё чотка,грошы прыйшлі праз 3  хвіліны прыкладна чотка! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
370
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
06.10.2024

Не ведаю, як там з казіно, дзе выводзяць вельмі лёгка, але на праектах роялаў тыпу Сол і т. п. выводзяць доўга. З асалодай ад безвыходнасці злівае плюс, які ўжо паспеў палічыць сваімі)

У водцы выводзяць больш-менш, а на ваваде юзаю крыпту. Вось такія справы.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
opt1ust, 7 October 2024
Не ведаю як там з казіно, дзе выводзяць вельмі лёгка, але на праектах роялаў тыпу Сол і г.д. выводзяць доўга. З асалодай ад бясвыходнасці зліваe плюс, які ўжо паспеў падлічыць сваімі)  У водке выводзяць больш-менш, а на ваваде юзаю крипту. Такія вось справы. 

Надайце, калі ласка, скрыншоты па дэпах або вывадах,калі ў Вас  у якім-небудзь он-лайн казіно будуць 💯працэнтныя вывады або дэпіты (депозиты) у адпаведнасці са створанай мною тэмай,каб і іншыя ўдзельнікі форума маглі бачыць гэта сваімі вачыма і, зыходзячы з публікуючайся інфармацыі, прымаць рашэнні пра гульню ў тым або іншым он-лайн казіно,праекце,букмекерскай або сайце.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 7 October 2024
Прадстаўце калі ласка скрыншоты па дэпах або высновах,калі будуць 💯‑працэнтныя высновы або дэпазіты адпаведна створанай мной тэме,каб і іншыя ўдзельнікі форума маглі бачыць гэта ўласнымі вачыма і зыходзячы з апублікаванай інфармацыі прымаць рашэнні аб гульні ў тым ці іншым анлайн-казіно,праек [...]

Ну гэта мне здаецца расплывістае паняцце пра высновы на карту або СБП,банкаў шмат,банкі розныя.

Калі дзесьці вывелі на адну карту канкрэтнага банка, гэта не значыць што атрымаецца зрабіць гэта і на іншыя банкі,а чалавек прачытае даверыцца і не ўглыбіцца ў сутнасць пытання.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
Andrey_777, 7 October 2024
Ну мне здаецца гэта расплывістае паняцце пра вывады на карту ці СБП, банкаў шмат, банкі розныя. Калі дзе-небудзь вывелі на адну карту пэўнага банка, гэта не азначае, што атрымаецца прарабіць гэта і з іншымі банкамі, а чалавек прачытае, паверыць і не ўнікне ў сутнасць пытання.

Калі казя выводзіць і заво́дзіць на карту банка, то павер мне, 65-70% што таксама хутка заляціць і выведзецца на іншыя – 7 з 10 Ти. Нам трэба адманіторыць што і дзе і як і на падставе гэтага прымаць рашэнні!!!!! Я гэтую тэму стварыў менавіта для гэтага перш за ўсё, ну а паабмяркоўваць – не праблема, таксама абмяркуем і параімся! Але галоўнае – гэта інфармацыя, якую мы можам сабраць у гэтай тэме з кожнага гульнявога і, аб’яднаўшы, выкарыстоўваць па прызначэнні!!!

Разам і супольна мы можам проста немагчымае і гэта павінен разумець кожны з удзельнікаў форума!!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...