Казіно Водка ашуквае людзей

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 19 August 2024 ад | 127 Адказаў | 2,933 Прагляду | 4 Рэакцыі
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Сёння казіно Водка ўвялі новую фічу, перад заходам у слот паказваецца ртп. І о цуд, у правайдэра ПНГ яны паказваюць ртп вышэй, чым яно ёсць на самой справе.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Я ў цэлым бачу, як водка катзіцца вельмі моцна, тут прычын супер шмат, таму і тое, што ртп там ніжэй, мяне не дзіўна… дарэчы ў тым оф маднесе в1хслотс 96.59% ртп, у водкі 94. з капейкамі) і там амаль ва ўсіх слотах. Ну што скажу, дачакаюцца яны – буду дэпаць чыста раз у тыдзень 2500 каб з латеста 2000 потым яшчэ ў краме браць, і як толькі што-небудзь змагу выводзіць буду выводзіць, нават х1.5 ад дэпа

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Няясна, чаму яны менавіта ў пнг так зрабілі.

Глядаў іншыя – у іх іншыя правайдэры, там РТП падняты вышэй, чым КБ і вавады. У сабаках Pragmatic, напрыклад, 96.5, у PG Soft пад 97%. NoLimit таксама 96%.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Misha55, 19 August 2024
Няпэўна чаму яны менавіта ў пнг так зрабілі. Глядзеў іншыя – у іх іншыя правайдары, там РТП падняты вышэй, КБ і вавады. У сабаках прагмата, напрыклад, 96.5, у пг софт пад 97%. Нолимит таксама 96%.

Не паспеў яшчэ напэўна запыт на заніжэнне ртп зрабіць) як то трэба топ-стрымераў адкупляць тыпу данлудана ж, яны нават вось спрабавалі зрабіць спіны ад узроўню (хаця па факце зрабілі) і там на 4 узроўні спіны ўвогуле то ці па 8р то ці па 12 былі 😀   але відаць скаргаў занадта шмат…

У цэлым бонусная палітыка ў водке крутая – як на ваваде, яе тупа няма можна сказаць) хоць у ваваде можна спіны з адмываннем на свае наруліць, у водке нават такога няма.  Там калі не памыляюся ўвогуле раздзела прамокода не існуе.  Самая смешная рэч – як яны абышліся са старымі гульцамі і новымі. новым далі прикольны перводэп з адмываннем на свае і дзе можна забіраць у любы момант суму адмывання і патроху гуляць,   старым гульцам жа не далі НІЧОГА  

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 19 August 2024
Не паспеў яшчэ напэўна запыт на зніжэнне ртп зрабіць) як то трэба топ стрымероў акупляць тыпа данлудана жа, яны нават вон спрабавалі зрабіць спіны ад узроўню (хаця па факце зрабілі) і там на 4 узроўні спіны ўвогуле то ці па 8р то ці па 12 былі 😀 але відаць скаргаў занадта шмат… У цэлым б [...]

Пра кошт спіна ад узроўню, то ў іх проста дэпазіты паменшалі вось і ўсё. Раней людзі дзеля бяздепных спінаў дэпалілі, а навошта дэпаліць нармальную суму для 50 спінаў па 8 рублёў. У выніку панеслі страты і вярнулі як было.

У цэлым ідэі нармальныя ў іх, з купай кэшбэкаў, але ўсё працуе па пятачку.

Што датычыць бонуса на першы дэп, яны сказалі, што можаце зарэгіць новы акк – гэта дазволена. Але зноў круціць мільён рублёў вагера для атрымання кэшбэка нармальнага памеру ідэя такая сабе.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
219
Публікацыі
1 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18.09.2018

ртп – гэта дробязь, гэта ты выйграеш 96 тыс. у бонусе, замест 94 тыс. (прыклад).

Колькі месяцаў водка не давала, потым з 300 рублёў слоты плэйнго давалі шмат бонусаў, падняўся да 19 000.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23.06.2023

Ужо бачыў – там склалі скаргу з запытам вяртання грошай у сувязі з гэтым ртп. Але мне здаецца, нічога не выйдзе, у мінулы раз тэма была ў даўнія часы з вавадай, там заяўлялі пра максімальны ртп, а стаяў мінімальны. Тут жа разбежка ўсяго на пару адсоткаў, а там разбежка была прыкладна 10-15%. Сітуацыі розныя, спасуюцца на памылку ў апісанні. У мяне з гэтым правайдэрам сітуацыя двоякая атрымалася, хацеў у гэтым годзе слот saxon на максімалку раскруціць, каля 600к спінаў зрабіў за паўгода, максімалка там усяго х10к, я нават палову х5к не змог занесці, максімум х2к за бонуску/проста спін паляну. Але па гэтых 600к спінаў застаўся ў плюсе, бо граў і ўліваў бонусныя сродкі акрамя сваіх.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
Andrey_777, 20 August 2024
Відаў там ужо скаргу стварылі з запытам вяртання грошай у сувязі з гэтым ртп. Але мне здаецца нічога не атрымаецца, у мінулы раз тэма была ў барадатыя часы з вавадай, там заяўлялі аб максімальным ртп, а стаяў мінімальны. Тут жа разбежка ўсяго ў пару працэнтаў, а там разбежка была прыкладна 10- [...]

У png максвіны напэўна толькі ў кніжных дае. Я ні разу не бачыў максімалку ў іншых png.

Слухаў у нейкім мерліне ў іх заяўлены максвін пад х300к, але ўсе мы разумеем, што гэта выдумка, як максвін у пекінг лак ці х21к у бананзе старой.

Ды і слот ты абраў, увогуле рэдка каму што-небудзь дае.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Misha55, 21 August 2024
В пнг максвины наверно только в книжных даёт. Я ни разу не видел максималку в других пнг. Слышал в каком то мерлине у них заявлен максвин под х300к, но все мы понимаем, что это выдумка, как максвин в пекинг лак или х21к в бананзе старой.  Да и слот ты выбрал, вообще редко кому то что то даёт.

Нават па адносінах да кніжных слотаў у плейнго – там так і не зразумела якая максвіна, не х5к жа, бо пасля лавлі 5 мужыкоў бонус не заканчваецца і не з’яўляецца таблічка з максвінам, і можна злавіць ўмоўных х5030 і г.д., у пекинг лак экстра джуси і іншыя старыя слоты ад прагмата таксама прыдуманыя з такімі ж максвінамі, якіх ніхто не бачыў і няма доказаў іх існавання) можа калі-небудзь убачым слоты ад пнг з максвінам, ну а пакуль я нават не ведаю, як тая таблічка выглядае і ці існуе яна .

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
oopsant, 21 August 2024
Нават наконт кніжных слотаў у Play’n GO – там так і не зразумела, якая максвін, не ж x5k жа, бо пасля лавлі 5 мужыкаў бонус не сканчаецца і не выходзіць таблічка з максвін, і можна спаймаць умоўных x5030 і г.д., у Peking Luck Extra Juicy і іншых старых слотаў ад Pragmatic Play таксама прыдуман [...]

У Endorphina або Gamomat у кніжных таксама не заканчваецца гульня, лавіў там і там x5000 і бонус працягваўся.

Мабыць ёсць нейкі скрыпт даграўваць бонус з мінімальнымі супадзеннямі. У Book of Oil і Temple Cats па 1 лініі лавіў топы праз скатэры, давала x5000 + бонус, але ў бонусе заўсёды нічога не давала. На якіх-небудзь валетах або дамах, якіх ад сілы пару раз па 3 шт. ставіў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Яшчэ адно пацверджанне таго, што без агалоскі казіно нічога рабіць не будзе. Водка не толькі пачала выпраўляць памылку з ртп у апісанні. Але і паднялі ртп у саміх слотах. (Было 93 стала 95).

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
MercavaIV, 27 August 2024
Яшчэ адно пацверджаньне таго, што без агалошваньня казіно нічога рабіць не будзе. Водка не толькі пачала выпраўляць памылку з RTP у апісаньні. Але і паднялі RTP у саміх слотах. (Было 93 стала 95).

Мне часам здаецца, што ў водцы працуюць 2 каманды з графікам 2 праз 2, адныя жорстка касяцяць, а другія выпраўляюць, а тыя зноў касяцяць) то бонусы жорстка абрэзалі па ўзроўнях, а потым вярнулі, то нейкія незразумелыя іншыя муўы ад іх) нават бонус заказваеш – то прыходзіць у той жа дзень, то праз 2-3 дні (відаць, зьмена касячнікаў у той момант) 😀

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 27 August 2024
Мне часам здаецца, што ў водке працуюць 2 каманды з графікам 2 праз 2, адны жорстка касяцяць, а другія выпраўляюць, а тыя зноў касяцяць) то бонусы жорстка зрэзалі па ўзроўнях, а потым вярнулі, то нейкія незразумелыя іншыя мувы ад іх) нават бонус замаўляеш – то прыходзіць дзень у дзень, то праз [...]

Ахаххааха альбо сядзіць адзін чувак з біпаляркай. Ну рэальна, гэтыя перапады ў іх ужо становяцца рэгулярнымі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
24.08.2024
MercavaIV, 27 August 2024
Ахахаха альбо сядзіць адзін чувак з біпаляркай. Ну рэальна, гэтыя перапады ў іх становяцца ўжо рэгулярнымі.

oopsant, 27 August 2024
Часам мне здаецца, што ў водке працуюць 2 каманды з графікам 2 праз 2, адны жорстка касяцяць, а другія выпраўляюць, а тыя зноў касяцяць) то бонусы зрэзалі жорстка па ўзроўнях, а потым вярнулі, то нейкія незразумелыя іншыя мувы ад іх) нават бонус замаўляеш – то прыходзіць у той жа дзень, то пра [...]

Вось-вось))) Тое ж самае, такія адчуванні 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
92
Публікацыі
175
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2024
Appolo, 19 August 2024
ртп – гэта дробязь, гэта ты выйграеш 96 тысяч у бонусе, замест 94 тысяч (прыклад).  Пару месяцаў водка не давала, потым з 300 рублёў слоты плэйнго давалі шмат бонусак, падняўся да 19 000.  

такі сабе прыклад, розніца паміж 94 і 96 велізарная, у сярэднім на дыстанцыі пры 94% выйгрышы ў паўтара раза меншыя або ў паўтара раза радзей, чым пры 96%.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
alex7zz, 27 August 2024
такі сабе прыклад, розніца паміж 94 і 96 велізарная, у сярэднім на дыстанцыі пры 94% выйгрышы ў паўтары разы меншыя або ў паўтары разы радзей, чым пры 96%.

Ён не разумее як працуе ртп. Я яму яксьці ўжо тлумачыў – не дапамагло. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022

Кароч, чым усё ж вырашылася сітуацыя. 

Я і яшчэ адзін чалавек пісалі скаргу. Усё RTP паправілі, некаторым слотам дадалі яшчэ і RTP.

Выдалі бонус кэшам з ваджэрам х3. (Далі 15к, змог адкруціць толькі 39к ваджэра, у выніку нічога не вывёў). Кампенсацыі іншым гульцам, якія не пісалі скаргу , як разумею, нічога.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 087
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Хлопцы😉🤠😁!У наступную казю пад назвай Віскі ці Віна будзеце депаць?!Вы мне скажыце абавязкова,я буду цікавіцца яшчэ адной галаўной боллю,якую Вы сабе на пустым месцы створыце,замест таго,каб у больш-менш надзейным месцы гуляць,якія мы супольна даўно выявілі і ў нас іх аж увесь топ-спіс на форуме ёсць.Але любоў да адрэналіну і незнаёмага ў большасці гульцоў на першым месцы😄і з гэтым нічога не параіш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
MercavaIV, 28 August 2024
Кароткая версія, чым усё ж вырашылася сітуацыя.  Я і яшчэ адзін чалавек пісалі скаргу. Усё rtp паправілі, некаторым слотам дадалі яшчэ і rtp. Выдалі бонус кешам з вэйджарам х3. (Далі 15к, змог адвярцець толькі 39к вэйджара, у выніку нічога не вывёў). Кампенсацыі іншым гульцам, якія не піс [...]

Напісаў ім на пошту пра гэта, што таксама патрэбна кампенсацыя і я яе заслужыў бо актыўны гулец і мяне ўвялі ў зман – паглядзім, што адкажуць, калі адмахнуцца таксама буду ствараць скаргу бо ў свой час вавада зрабіла кампенсацыю і яны АБАВЯЗАНЫ бо ўвялі гульцоў у зман, паглядзім, можа па пошце адразу вырашаць – калі вырашаць, напішу што сказалі, але ёсць адчуванне, што мяне пашлюць бо звычайна казіно без скаргаў не асабліва хочуць рухацца. Ёсць яшчэ пытанне, не памятаеце які rtp быў у madness пазначаны і па факце? зараз там 96 з капейкамі, але, здаецца, быў менш, у мяне 90% спінаў у ім зроблена было. У любым выпадку тым, хто падымаў гэтую тэму, вялікі респект і маладцы, што не застаецеся ўбаку пры такой несправядлівасці! Паўтару яшчэ раз – МЫ ГУЛЬЦЫ і так у любым выпадку ў мінусе і ў ЛЮБЫМ раскладзе дзелім грошы казіно, але казіно АБАВЯЗАНА хаця б даваць адэкватны і добры сэрвіс сваім гульцам. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 28 August 2024
Адпісваў ім на пошту па гэтым пытанні, што таксама патрэбная кампенсацыя і я яе заслужыў бо актыўны гульцоў і мяне ўвялі ў зман – паглядзім што адкажуць, калі адмахнуцца таксама буду ствараць скаргу бо ў свой час вавада зрабіла кампенсацыю і яны АБАВЯЗАНЫ бо яны ўвялі гульцоў у зман, паглядзім [...]

На конт маднеса дакладна сказаць не магу. Але колькі глядзеў, калі з’явілася гэтая сітуацыя, супадаў ртп толькі ў новых слотах ад пнг, якім спачатку паставілі нармальны ртп. У ўсіх старых быў ртп паказаны вышэй, чым ёсць на самой справе.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021
Што датычыць маднеса, дакладна сказаць не магу. Але колькі глядзела, калі з’явілася гэтая сітуацыя, ртп супадаў толькі ў новых слотах ад пнг, якім па-першае паставілі нармальны ртп. У ўсіх старых ртп быў паказаны вышэй, чым ёсць на самай справе.

Ну як я памятаю, у маднэсе было штосьці каля 94%, цяпер жа 96 з капейкамі, шкода, не зрабіў скрыншот – але спадзяюся, водка стане на маю бок, у любым выпадку чакаю адказ на пошту, а там ужо скардзіцца буду, бо лічу, што кампенсацыю заслугоўваю, дэпаў усё ж не на 50 баксаў, а больш за год у гэтым казі кручу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24.02.2022
oopsant, 28 August 2024
Ну як я памятаю ў маднесе было што колькі каля 94% зараз жа 96 з капейкамі, шкада не скрыніў – але спадзяюся водка стане на маю бок, у любым выпадку чакаю адказ на пошту а там ужо скаргу буду рабіць, бо я лічу што кампенсацыю я заслужыў, депав усё ж не на 50 баксаў а больш за год у гэтым казе кручу

Можна паспрабаваць, хоць какую-мі суму могуць з “барскага пляча” даць. Таму што я ўвогуле не чакаў, што хоць нешта дадуць. А тут расшчадзіліся (шкада што казіно не гуляла).

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 618
Публікацыі
4 729
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
01.04.2021

Як і меркавалася  па пошце адказалі нявнятным скрыптом што тыпу *мы з’яўляемся ліцэнзіяй і не можам паўплываць на аддачу і бла-бла-бла* у цэлым стварыў скаргу, паглядзім вынік.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
68
Публікацыі
235
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.05.2024
oopsant, 27 August 2024
Часам мне здаецца, што ў водке працуюць 2 каманды па графіку 2 на 2, адны жорстка касяцяць, а другія выпраўляюць, а тыя зноў касяцяць) то бонусы жорстка абразалі па ўзроўнях, а потым вярнулі, то розныя незразумелыя іншыя мувы ад іх) нават бонус замаўляеш – то прыходзіць у той жа дзень, то праз [...]

Як дрэнныя і добрыя паліцэйскія😅 у мяне ў іншым казіку персанальны менеджар быццам адзін, а заўсёды з розным настроем

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
43
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.09.2024
Кароч, як усё ж вырашылася сітуацыя.  Я і яшчэ адзін чалавек пісалі скаргу. Усё ртп паправілі, некаторым слотам дадалі яшчэ і ртп. Выдалі бонус кешам з вэйджарам х3. (Далі 15к, змог адкруціць толькі 39к вэйджару, у выніку нічога не вывёў). Кампенсацыі іншым гульцам, якія не пісалі скаргу [...]

з 15к адкруціў 39к, ну гэта ртп дакладна паднялі😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...