Казіно Водка ашуквае людзей
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 August 2024
ад
MercavaIV
|
127 Адказаў
|
2,933 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння казіно Водка ўвялі новую фічу, перад заходам у слот паказваецца ртп. І о цуд, у правайдэра ПНГ яны паказваюць ртп вышэй, чым яно ёсць на самой справе.
Я ў цэлым бачу, як водка катзіцца вельмі моцна, тут прычын супер шмат, таму і тое, што ртп там ніжэй, мяне не дзіўна… дарэчы ў тым оф маднесе в1хслотс 96.59% ртп, у водкі 94. з капейкамі) і там амаль ва ўсіх слотах. Ну што скажу, дачакаюцца яны – буду дэпаць чыста раз у тыдзень 2500 каб з латеста 2000 потым яшчэ ў краме браць, і як толькі што-небудзь змагу выводзіць буду выводзіць, нават х1.5 ад дэпа
Няясна, чаму яны менавіта ў пнг так зрабілі.
Глядаў іншыя – у іх іншыя правайдэры, там РТП падняты вышэй, чым КБ і вавады. У сабаках Pragmatic, напрыклад, 96.5, у PG Soft пад 97%. NoLimit таксама 96%.
Не паспеў яшчэ напэўна запыт на заніжэнне ртп зрабіць) як то трэба топ-стрымераў адкупляць тыпу данлудана ж, яны нават вось спрабавалі зрабіць спіны ад узроўню (хаця па факце зрабілі) і там на 4 узроўні спіны ўвогуле то ці па 8р то ці па 12 былі 😀 але відаць скаргаў занадта шмат…
У цэлым бонусная палітыка ў водке крутая – як на ваваде, яе тупа няма можна сказаць) хоць у ваваде можна спіны з адмываннем на свае наруліць, у водке нават такога няма. Там калі не памыляюся ўвогуле раздзела прамокода не існуе. Самая смешная рэч – як яны абышліся са старымі гульцамі і новымі. новым далі прикольны перводэп з адмываннем на свае і дзе можна забіраць у любы момант суму адмывання і патроху гуляць, старым гульцам жа не далі НІЧОГА
Пра кошт спіна ад узроўню, то ў іх проста дэпазіты паменшалі вось і ўсё. Раней людзі дзеля бяздепных спінаў дэпалілі, а навошта дэпаліць нармальную суму для 50 спінаў па 8 рублёў. У выніку панеслі страты і вярнулі як было.
У цэлым ідэі нармальныя ў іх, з купай кэшбэкаў, але ўсё працуе па пятачку.
Што датычыць бонуса на першы дэп, яны сказалі, што можаце зарэгіць новы акк – гэта дазволена. Але зноў круціць мільён рублёў вагера для атрымання кэшбэка нармальнага памеру ідэя такая сабе.
ртп – гэта дробязь, гэта ты выйграеш 96 тыс. у бонусе, замест 94 тыс. (прыклад).
Колькі месяцаў водка не давала, потым з 300 рублёў слоты плэйнго давалі шмат бонусаў, падняўся да 19 000.
Ужо бачыў – там склалі скаргу з запытам вяртання грошай у сувязі з гэтым ртп. Але мне здаецца, нічога не выйдзе, у мінулы раз тэма была ў даўнія часы з вавадай, там заяўлялі пра максімальны ртп, а стаяў мінімальны. Тут жа разбежка ўсяго на пару адсоткаў, а там разбежка была прыкладна 10-15%. Сітуацыі розныя, спасуюцца на памылку ў апісанні. У мяне з гэтым правайдэрам сітуацыя двоякая атрымалася, хацеў у гэтым годзе слот saxon на максімалку раскруціць, каля 600к спінаў зрабіў за паўгода, максімалка там усяго х10к, я нават палову х5к не змог занесці, максімум х2к за бонуску/проста спін паляну. Але па гэтых 600к спінаў застаўся ў плюсе, бо граў і ўліваў бонусныя сродкі акрамя сваіх.
У png максвіны напэўна толькі ў кніжных дае. Я ні разу не бачыў максімалку ў іншых png.
Слухаў у нейкім мерліне ў іх заяўлены максвін пад х300к, але ўсе мы разумеем, што гэта выдумка, як максвін у пекінг лак ці х21к у бананзе старой.
Ды і слот ты абраў, увогуле рэдка каму што-небудзь дае.
Нават па адносінах да кніжных слотаў у плейнго – там так і не зразумела якая максвіна, не х5к жа, бо пасля лавлі 5 мужыкоў бонус не заканчваецца і не з’яўляецца таблічка з максвінам, і можна злавіць ўмоўных х5030 і г.д., у пекинг лак экстра джуси і іншыя старыя слоты ад прагмата таксама прыдуманыя з такімі ж максвінамі, якіх ніхто не бачыў і няма доказаў іх існавання) можа калі-небудзь убачым слоты ад пнг з максвінам, ну а пакуль я нават не ведаю, як тая таблічка выглядае і ці існуе яна .
У Endorphina або Gamomat у кніжных таксама не заканчваецца гульня, лавіў там і там x5000 і бонус працягваўся.
Мабыць ёсць нейкі скрыпт даграўваць бонус з мінімальнымі супадзеннямі. У Book of Oil і Temple Cats па 1 лініі лавіў топы праз скатэры, давала x5000 + бонус, але ў бонусе заўсёды нічога не давала. На якіх-небудзь валетах або дамах, якіх ад сілы пару раз па 3 шт. ставіў.
Яшчэ адно пацверджанне таго, што без агалоскі казіно нічога рабіць не будзе. Водка не толькі пачала выпраўляць памылку з ртп у апісанні. Але і паднялі ртп у саміх слотах. (Было 93 стала 95).
Мне часам здаецца, што ў водцы працуюць 2 каманды з графікам 2 праз 2, адныя жорстка касяцяць, а другія выпраўляюць, а тыя зноў касяцяць) то бонусы жорстка абрэзалі па ўзроўнях, а потым вярнулі, то нейкія незразумелыя іншыя муўы ад іх) нават бонус заказваеш – то прыходзіць у той жа дзень, то праз 2-3 дні (відаць, зьмена касячнікаў у той момант) 😀
Ахаххааха альбо сядзіць адзін чувак з біпаляркай. Ну рэальна, гэтыя перапады ў іх ужо становяцца рэгулярнымі.
Вось-вось))) Тое ж самае, такія адчуванні 😁
такі сабе прыклад, розніца паміж 94 і 96 велізарная, у сярэднім на дыстанцыі пры 94% выйгрышы ў паўтара раза меншыя або ў паўтара раза радзей, чым пры 96%.
Ён не разумее як працуе ртп. Я яму яксьці ўжо тлумачыў – не дапамагло.
Кароч, чым усё ж вырашылася сітуацыя.
Я і яшчэ адзін чалавек пісалі скаргу. Усё RTP паправілі, некаторым слотам дадалі яшчэ і RTP.
Выдалі бонус кэшам з ваджэрам х3. (Далі 15к, змог адкруціць толькі 39к ваджэра, у выніку нічога не вывёў). Кампенсацыі іншым гульцам, якія не пісалі скаргу , як разумею, нічога.
Хлопцы😉🤠😁!У наступную казю пад назвай Віскі ці Віна будзеце депаць?!Вы мне скажыце абавязкова,я буду цікавіцца яшчэ адной галаўной боллю,якую Вы сабе на пустым месцы створыце,замест таго,каб у больш-менш надзейным месцы гуляць,якія мы супольна даўно выявілі і ў нас іх аж увесь топ-спіс на форуме ёсць.Але любоў да адрэналіну і незнаёмага ў большасці гульцоў на першым месцы😄і з гэтым нічога не параіш.
Напісаў ім на пошту пра гэта, што таксама патрэбна кампенсацыя і я яе заслужыў бо актыўны гулец і мяне ўвялі ў зман – паглядзім, што адкажуць, калі адмахнуцца таксама буду ствараць скаргу бо ў свой час вавада зрабіла кампенсацыю і яны АБАВЯЗАНЫ бо ўвялі гульцоў у зман, паглядзім, можа па пошце адразу вырашаць – калі вырашаць, напішу што сказалі, але ёсць адчуванне, што мяне пашлюць бо звычайна казіно без скаргаў не асабліва хочуць рухацца. Ёсць яшчэ пытанне, не памятаеце які rtp быў у madness пазначаны і па факце? зараз там 96 з капейкамі, але, здаецца, быў менш, у мяне 90% спінаў у ім зроблена было. У любым выпадку тым, хто падымаў гэтую тэму, вялікі респект і маладцы, што не застаецеся ўбаку пры такой несправядлівасці! Паўтару яшчэ раз – МЫ ГУЛЬЦЫ і так у любым выпадку ў мінусе і ў ЛЮБЫМ раскладзе дзелім грошы казіно, але казіно АБАВЯЗАНА хаця б даваць адэкватны і добры сэрвіс сваім гульцам.
На конт маднеса дакладна сказаць не магу. Але колькі глядзеў, калі з’явілася гэтая сітуацыя, супадаў ртп толькі ў новых слотах ад пнг, якім спачатку паставілі нармальны ртп. У ўсіх старых быў ртп паказаны вышэй, чым ёсць на самой справе.
Ну як я памятаю, у маднэсе было штосьці каля 94%, цяпер жа 96 з капейкамі, шкода, не зрабіў скрыншот – але спадзяюся, водка стане на маю бок, у любым выпадку чакаю адказ на пошту, а там ужо скардзіцца буду, бо лічу, што кампенсацыю заслугоўваю, дэпаў усё ж не на 50 баксаў, а больш за год у гэтым казі кручу
Можна паспрабаваць, хоць какую-мі суму могуць з “барскага пляча” даць. Таму што я ўвогуле не чакаў, што хоць нешта дадуць. А тут расшчадзіліся (шкада што казіно не гуляла).
Як і меркавалася па пошце адказалі нявнятным скрыптом што тыпу *мы з’яўляемся ліцэнзіяй і не можам паўплываць на аддачу і бла-бла-бла* у цэлым стварыў скаргу, паглядзім вынік.
Як дрэнныя і добрыя паліцэйскія😅 у мяне ў іншым казіку персанальны менеджар быццам адзін, а заўсёды з розным настроем
з 15к адкруціў 39к, ну гэта ртп дакладна паднялі😁