Казіно R7 маральна мяне забіла і не збіраецца спыняцца

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 7 сакавіка 2025 г. ад | 238 Адказаў | 7,674 Прагляду | 17 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.

Вяртаюся да тэмы. Каты ўсё так сама цягнуць, у іх усё стабільна) Я вырашыла прыслухацца да некаторых удзельнікаў форуму, здабываць дафамін і эмоцыі ў іншых сферах, у выніку: аварыя на матацыкле)) ляжу ў бальніцы, думаю ці сапраўды мяне адміны катоў так праклінаюць 😁

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 ліс 2024 г.
Ludkazlo, 26 сакавіка 2025 г.
Вяртаюся да тэмы. Каты ўсё так жа цягнуць, у іх усё стабільна) Я вырашыла прыслухацца да некаторых удзельнікаў форума, даставаць дафамін і эмоцыі ў іншых сферах, у выніку: аварыя на матацыкле)) ляжу ў бальніцы, думаю, ці сапраўды мяне адміны катоў так праклінаюць 😁

Ё-маё, папраўляйся, канешне, але ты проста кардынальна падыходзіш да пытання, канешне, паберажы сябе

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 113
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Вяртаюся да тэмы. Каты ўсё так сама цягнуць, у іх усё стабільна) Я вырашыла прыслухацца да некаторых удзельнікаў форума, здабываць дофамін і эмоцыі ў іншых сферах, як вынік: аварыя на матацыкле)) лежу ў бальніцы, думаю ня можа быць, што мяне адміны катаў так праклінаюць 😁

Мы не раілі разбівацца на матацыкле 😁 

Калі ты так вырашыла пазбавіцца ад лудкі, то ўрэшце можа даходзіць, што будзеш з пераломамі круціць аматик у аркадзе 😁 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
Misha55, 26 сакавіка 2025 г.
Мы не параілі разбівацца на матацыкле 😁  Калі ты так вырашыла пазбавіцца ад лудкі, то ў канцы канцоў можа дайсці да таго, што будзеш з пераломамі круціць аматик у аркадзе 😁 

гучыць весела)))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
252
Публікацыі
1 056
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

Мотик не шкодуе.🤣

Такі сабе спосаб, канешне.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Вяртаюся да тэмы. Каты ўсё так сама цягуць, у іх усё стабільна) Я вырашыла прыслухацца да некаторых удзельнікаў форуму, здабываць дофамін і эмоцыі ў іншых сферах, у выніку: аварыя на матацыкле)) ляжу ў бальніцы, думаю неўжо мяне адміны катоў так праклінаюць 😁

Ну ты даеш, канешне! І смех, і грэх, ей-богу… вылечвайся 

Можа табе варта было нешта менш траўманебяспечнае і затратнае выбраць, ці што..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
oopsant, 26 сакавіка 2025 г.
Ну ты даеш, канешне! І смех, і грэх, ей богу… папраўляйся  Ты б можа нешта менш траўмабяспечнае і затратнае выбрала, ці што..

Дзякуй 🫂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.

Выплацілі палову ад запытанай сумы, дамовіліся пра такое рашэнне з адміністрацыяй. Вячаслаў правёў велізарную працу, за што яму проста вялікая ўдзячнасць.

Маглі б дамагчыся поўнай кампенсацыі, але, на жаль, няма на гэта ніякіх рэсурсаў, ні маральных, ні фізічных. Яшчэ раз вялікі дзякуй адміністрацыі форума, усім удзельнікам і, канечне, катам, што ўсё ж саступілі і прыйшлі да кампрамісу)

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Ludkazlo, 4 красавіка 2025 г.
Абнаўляю тэму. Выплацілі палову ад запытанай сумы, дамовіліся пра такое рашэнне з адміністрацыяй. Вячаслаў зрабіў велізарную працу, за што яму проста велізарная падзяка.  Магчыма было дамагчыся поўнай кампенсацыі, але, на жаль, няма для гэтага ніякіх рэсурсаў, ні маральных, ні фізічных. Яшч [...]

Ох ты, нічога сабе! Сапраўды віншую! Я ўжо не верыў у такі зыход напрыканцы, хоць спачатку надзея была.. можа іску спалохаліся – ліцэнзіятар  

У любым выпадку віншую, палова сумы ад гэтага недавернага казіно – ужо выдатна. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
67
Публікацыі
73
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29 лют 2024 г.
Абнаўляю тэму. Выплацілі палову ад запытанай сумы, дамовіліся на такім рашэнні з адміністрацыяй. Вячаслаў прадурыла вялікую працу, за гэта яму проста вялікі дзякуй.   Маглі б дамагчыся поўнай кампэнсацыі, але на жаль, няма на гэта ніякага рэсурсу, ні маральнага, ні фізічнага. Яшчэ раз вялік [...]

Аброднае рашэнне з боку казіно, ой недоказіно і такое ж недаразваязанне. Рэпутацыю сваю яны гэтым рашэннем не папраўілі ні на кроплю. Ну, з паршавай авечкі хоць воўны клок, як кажуць. Рада за цябе! Ачуняй хутчэй, і не тумачь так з дафамінам больш😄

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
oopsant, 4 красавіка 2025 г.
Ох ты нiчога сабе! Віншую рэальна! я ўжо не верыў у падобны зыход пад канец, хоць спачатку надзея была.. можа, іскі пабаяліся ў ліцэнзіятара   У любым выпадку віншую , палова сумы ад гэтага недоказіно -ужо выдатна. 

Вялікі дзякуй 🫂

Kselia03, 4 красавіка 2025 г.
Адвратнае рашэнне з боку казіно, ой недоказіно і такое ж недарэчнае рашэнне. Рэпутацыю сваю яны гэтым рашэннем не паправілі ні на кроплю. Ну, з паршавай авечкі, хоч клок шэрсці, як кажуць. Рада за цябе! Выдараўляй хутчэй, і больш не тумачся з дафамінам😄

Дзякуй вялікі)🫂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Kselia03, 4 красавіка 2025 г.
Адвяротнае рашэнне з боку казiно, ой недакaзіно і такое ж недарэшэнне. Рэпутацыю сваю яны гэтым рашэннем не паправілі ні на кроплю. Ну, з паршывай авечкі, хоць шерсьці клочак, як кажуць. Рада за цябе! Аднаўляйся хутчэй, і не тумач так з дафамінам больш😄

Мяне ўсё роўна на іх рэпутацыю – яна ўжо забіта, галоўнае што яна хоць нешта з іх атрымала назад     (хаця б палову)  яна ўжо не разлічвала нават на такое як, я зразумеў, а так – поўнасцю праўда –  з паршывай авечкі як кажуць ….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
oopsant, 4 красавіка 2025 г.
Мяне плюваць на іх рэпутацыю – яна ўжо забітая, галоўнае што яна хоць нешта з іх атрымала назад (хаця б палову) яна ўжо нават на такое не разлічвала, як я зразумеў, а так так поўнасцю праўда – з паршавай авечкі, як кажуць ….

Ёсць яшчэ шанец, што і бабушцы штосьці вернуць, таму форум у асобе Вячаслава і актыўным удзельнікам – сіла)

Ёсць яшчэ шанец, што і бабушцы штосьці вернуць, таму форум у асобе Вячаслава і актыўным удзельнікам – сіла)  

актыўных*

Ёсць яшчэ шанец, што і бабушцы штосьці вернуць, таму форум у асобе Вячаслава і актыўных удзельнікаў – сіла)
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Яшчэ ёсць шанец, што і бабулі нешта вернуць, таму форум у асобе Вячаслава і актыўным удзельнікам – сіла)   актыўных*

Вельмі спадзяюся на такі зыход!

І спадзяюся, што калі так і будзе – карыстальнікі форуму будуць яшчэ актыўней! Па-іншаму быць і не павінна.

Перш за ўсё скарга + гарачае абмеркаванне на форуме, пасля гэтага калектыўны пазоў ліцэнзіятару ад усіх пацярпелых! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
252
Публікацыі
1 056
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

Перш за ўсё што хочацца сказаць – канешне, віншую, усё ж гэта нейкі прагрэс.

У нейкай ступені я чакаў нешта падобнае, або 50% дадуць, або ўсе дэпазіты, але як бачыш, мой 99% прагноз спраўдзіўся, у падобных гісторыях самае лепшае, што можна зрабіць – проста тупа чакаць, не ведаю навошта яны гэта робяць, але, відаць, гэта працуе, галоўнае з галавой паднятай і цвярозай, усё гэта перачакаць.

А цяпер да аўтара, ад усяго сэрца, КАЛІ ЛАСКА НЕ ЗАГРУЗЬЦЕ гэтыя грошы назад у казіно, столькі часу, эмоцый, час нашага каардынатара патрачаны. Таму чыстага розуму і КАБ мы цябе тут больш не бачылі з нюнямі…

Жартую, канешне, проста крыху стрыманасці і вазьмі сябе ў рукі.😁

P.S. што да бабулі, нічога не выплацяць, бо яны адразу адмову далі, у цябе ж, калі не памыляюся, казалі, што вернуць спачатку.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
379
Публікацыі
1 237
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.
Ёсць яшчэ шанец, што і бабулі нешта вернуць, таму форум у асобе Вячаслава і актыўным удзельнікам – сіла)

Не. Я пісаў яшчэ з самага пачатку, што іх правілы сапраўды былі парушаныя. Таму ўжо дакладна не вернуць, я ўпэўнены

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
dvk12, 4 красавіка 2025 г.
Першае, што хочацца сказаць, гэта, канечне, віншаванні – усё ж такі гэта нейкі прагрэс. У нейкай ступені я меркаваў нешта падобнае: ці 50% вернуць, ці ўсе дэпы, але як бачыце, мая 99% прагноз спраўдзіўся. У падобных гісторыях самае лепшае, што можна зрабіць – гэта тупа чакаць; не ведаю, нав [...]

Вялікі дзякуй) Вядома)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Вялікі дзякуй) Вядома ж)

Аднаго дзякуй  пры вяртанні мільёна, як кажуць нашы браты беларусы, любімай фразай сваёй    -“Ні пра што!”

Каля 30 тысяч разыграць на форуме для форумчан – самае тое будзе, ну або менш🤣 гэта не мне вырашаць, я так…гучна выказаў думку толькі. Напрыклад турнір  праз дэма-версіі слотаў на форуме арганізаваць, хто больш за ўсіх набярэ балаў або нейкую віктарыну ўсталяваць для ўдзельнікаў форума!

Ну і Вячаславу Ільічу, Леніну нашаму і Вождзю бутэльку віскі Jameson 0.75 л, напрыклад 16-гадовай выдержкі, хаця б проставіць……. кур’ерскай дастаўкай у “Дубай”🤣👍

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 4 красавіка 2025 г.
Адно дзякуй пры вяртанні мільёна, як кажуць браты беларусы нашы, любімай фразай сваёй    -“Ні пра Што!” Тысяч 30 разыграць на форуме для форумачан самае тое будзе, ну або менш🤣 гэта не мне вырашаць, я так… агучыў думку ўслых  толькі. Напрыклад турнір праз дэма-версіі слотаў на форуме арган [...]

Калі падкажыце, як арганізаваць Вячаславу гэты падарунак, буду ўдзячная, ён мужчына сціплы)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
159
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
14 сне 2024 г.
Адзін дзякуй пры вяртанні мільёна, як кажуць браты беларусы нашы, любімай сваёй фразай   -“Ні пра Што!” Тысяч 30 ть разыграць на форуме для форумачанаў самае тое будзе, ну або менш🤣 гэта не мне вырашаць, я так….агучыў думку ўслых толькі. Напрыклад турнір праз дэма-версіі слотаў на форум [...]

Калі падкажыце, як арганізаваць Вячаславу гэты падарунак, буду ўдзячная, ён мужчына сціплы)))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

І да слову!Я бы асабіста,калі  бы атрымаў вяртанне хаця б на мільён па скарзе ў нас на форуме,абавязкова б апублікаваў скрыншот атрымання сродкаў са свайго асабістага кабінета Каза для агляду ўсяму гульнявому  сообству,каб увогуле ўсе сумневы былі рассеяны!

Гэта было б правільна!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
І да слова!Я б асабіста,калі б хаця б атрымаў вяртанне на мільён па скарзе на нашым форуме,абавязкова б апублікаваў скрыншот атрымання сродкаў з майго асабістага кабінета Каза для агляду ўсяму гульнявому супольніцтву,каб увогуле ўсе сумневы былі рассеяны! Гэта было б правільна!

Выплацілі ёй усё да капейкі і гэта праўда, 4 месяцы гэты дурдом цягнуўся і хаця не дарма.

Што да разыгрышаў і г.д., яна пра гэта нічога не пісала, захоча зробіць, не захоча не зробіць, гэта яе выбар. Ды і выплачаная там сума значна пахудзела, са стартовых 40к$ да 10к$.

Чакаем другога фіналу па бабулі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

Віншую з такім зыходам і дазволам! Удачы ! 🍀

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 113
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Ну хоць так, таксама прагрэс. Без форума і скаргі, зусім нічога б не вярнулі.

Увогуле потымку вырашаюцца праблемы, могуць і Валянціне такім чынам вярнуць хаця б дэпазіты.

І пра некрасівага не забудзьце, лям таксама чалавек чакае)

Andrey_777, 4 красавіка 2025 г.
Выплацілі ёй усё да капейкі і гэта праўда, 4 месяцы гэты дурдом доўжыўся і хоць не марна. Наконт розыгрышаў і г.д., яна пра гэта нічога не пісала, захоча зробіць, не захоча не зробіць, гэта яе выбар. Ды і сума выплачаная там значна паменшылася, з пачатковых 40k$ да 10k$. Чакаем другога ф [...]

Саюсь, рабіць нейкія розыгрышы па ўказцы – такое сабе.

Ды і наляцяць тыя, каму наогул было напляваць увесь гэты час, з тэмы – абмеркаванне бонус-кодаў 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
252
Публікацыі
1 056
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

Разыгрыш такое сабе, прыбягуць адразу чайкі, хто зусім не звязаны і людзі-аднадзёнкі, гэта выключна рашэнне чалавека нешта рабіць, але мне здаецца не трэба нічога паказваць, толькі для пруфа калі трэба. А ўжо тым больш рабіць розыгрышы, поўная сума ў выніку не была атрымана.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...