Казіно R7 маральна мяне забіла і не збіраецца спыняцца
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
7 сакавіка 2025 г.
ад
Ludkazlo
|
238 Адказаў
|
7,674 Прагляду
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вяртаюся да тэмы. Каты ўсё так сама цягнуць, у іх усё стабільна) Я вырашыла прыслухацца да некаторых удзельнікаў форуму, здабываць дафамін і эмоцыі ў іншых сферах, у выніку: аварыя на матацыкле)) ляжу ў бальніцы, думаю ці сапраўды мяне адміны катоў так праклінаюць 😁
Ё-маё, папраўляйся, канешне, але ты проста кардынальна падыходзіш да пытання, канешне, паберажы сябе
Мы не раілі разбівацца на матацыкле 😁
Калі ты так вырашыла пазбавіцца ад лудкі, то ўрэшце можа даходзіць, што будзеш з пераломамі круціць аматик у аркадзе 😁
гучыць весела)))
Мотик не шкодуе.🤣
Такі сабе спосаб, канешне.
Ну ты даеш, канешне! І смех, і грэх, ей-богу… вылечвайся
Можа табе варта было нешта менш траўманебяспечнае і затратнае выбраць, ці што..
Дзякуй 🫂
Выплацілі палову ад запытанай сумы, дамовіліся пра такое рашэнне з адміністрацыяй. Вячаслаў правёў велізарную працу, за што яму проста вялікая ўдзячнасць.
Маглі б дамагчыся поўнай кампенсацыі, але, на жаль, няма на гэта ніякіх рэсурсаў, ні маральных, ні фізічных. Яшчэ раз вялікі дзякуй адміністрацыі форума, усім удзельнікам і, канечне, катам, што ўсё ж саступілі і прыйшлі да кампрамісу)
Ох ты, нічога сабе! Сапраўды віншую! Я ўжо не верыў у такі зыход напрыканцы, хоць спачатку надзея была.. можа іску спалохаліся – ліцэнзіятар
У любым выпадку віншую, палова сумы ад гэтага недавернага казіно – ужо выдатна.
Аброднае рашэнне з боку казіно, ой недоказіно і такое ж недаразваязанне. Рэпутацыю сваю яны гэтым рашэннем не папраўілі ні на кроплю. Ну, з паршавай авечкі хоць воўны клок, як кажуць. Рада за цябе! Ачуняй хутчэй, і не тумачь так з дафамінам больш😄
Вялікі дзякуй 🫂
Дзякуй вялікі)🫂
Мяне ўсё роўна на іх рэпутацыю – яна ўжо забіта, галоўнае што яна хоць нешта з іх атрымала назад (хаця б палову) яна ўжо не разлічвала нават на такое як, я зразумеў, а так – поўнасцю праўда – з паршывай авечкі як кажуць ….
Ёсць яшчэ шанец, што і бабушцы штосьці вернуць, таму форум у асобе Вячаслава і актыўным удзельнікам – сіла)
актыўных*
Вельмі спадзяюся на такі зыход!
І спадзяюся, што калі так і будзе – карыстальнікі форуму будуць яшчэ актыўней! Па-іншаму быць і не павінна.
Перш за ўсё скарга + гарачае абмеркаванне на форуме, пасля гэтага калектыўны пазоў ліцэнзіятару ад усіх пацярпелых!
Перш за ўсё што хочацца сказаць – канешне, віншую, усё ж гэта нейкі прагрэс.
У нейкай ступені я чакаў нешта падобнае, або 50% дадуць, або ўсе дэпазіты, але як бачыш, мой 99% прагноз спраўдзіўся, у падобных гісторыях самае лепшае, што можна зрабіць – проста тупа чакаць, не ведаю навошта яны гэта робяць, але, відаць, гэта працуе, галоўнае з галавой паднятай і цвярозай, усё гэта перачакаць.
А цяпер да аўтара, ад усяго сэрца, КАЛІ ЛАСКА НЕ ЗАГРУЗЬЦЕ гэтыя грошы назад у казіно, столькі часу, эмоцый, час нашага каардынатара патрачаны. Таму чыстага розуму і КАБ мы цябе тут больш не бачылі з нюнямі…
Жартую, канешне, проста крыху стрыманасці і вазьмі сябе ў рукі.😁
P.S. што да бабулі, нічога не выплацяць, бо яны адразу адмову далі, у цябе ж, калі не памыляюся, казалі, што вернуць спачатку.
Не. Я пісаў яшчэ з самага пачатку, што іх правілы сапраўды былі парушаныя. Таму ўжо дакладна не вернуць, я ўпэўнены
Вялікі дзякуй) Вядома)
Аднаго дзякуй пры вяртанні мільёна, як кажуць нашы браты беларусы, любімай фразай сваёй -“Ні пра што!”
Каля 30 тысяч разыграць на форуме для форумчан – самае тое будзе, ну або менш🤣 гэта не мне вырашаць, я так…гучна выказаў думку толькі. Напрыклад турнір праз дэма-версіі слотаў на форуме арганізаваць, хто больш за ўсіх набярэ балаў або нейкую віктарыну ўсталяваць для ўдзельнікаў форума!
Ну і Вячаславу Ільічу, Леніну нашаму і Вождзю бутэльку віскі Jameson 0.75 л, напрыклад 16-гадовай выдержкі, хаця б проставіць……. кур’ерскай дастаўкай у “Дубай”🤣👍
Калі падкажыце, як арганізаваць Вячаславу гэты падарунак, буду ўдзячная, ён мужчына сціплы)))))
Калі падкажыце, як арганізаваць Вячаславу гэты падарунак, буду ўдзячная, ён мужчына сціплы)))))
І да слову!Я бы асабіста,калі бы атрымаў вяртанне хаця б на мільён па скарзе ў нас на форуме,абавязкова б апублікаваў скрыншот атрымання сродкаў са свайго асабістага кабінета Каза для агляду ўсяму гульнявому сообству,каб увогуле ўсе сумневы былі рассеяны!
Гэта было б правільна!
Выплацілі ёй усё да капейкі і гэта праўда, 4 месяцы гэты дурдом цягнуўся і хаця не дарма.
Што да разыгрышаў і г.д., яна пра гэта нічога не пісала, захоча зробіць, не захоча не зробіць, гэта яе выбар. Ды і выплачаная там сума значна пахудзела, са стартовых 40к$ да 10к$.
Чакаем другога фіналу па бабулі.
Віншую з такім зыходам і дазволам! Удачы ! 🍀
Ну хоць так, таксама прагрэс. Без форума і скаргі, зусім нічога б не вярнулі.
Увогуле потымку вырашаюцца праблемы, могуць і Валянціне такім чынам вярнуць хаця б дэпазіты.
І пра некрасівага не забудзьце, лям таксама чалавек чакае)
Саюсь, рабіць нейкія розыгрышы па ўказцы – такое сабе.
Ды і наляцяць тыя, каму наогул было напляваць увесь гэты час, з тэмы – абмеркаванне бонус-кодаў 😁
Разыгрыш такое сабе, прыбягуць адразу чайкі, хто зусім не звязаны і людзі-аднадзёнкі, гэта выключна рашэнне чалавека нешта рабіць, але мне здаецца не трэба нічога паказваць, толькі для пруфа калі трэба. А ўжо тым больш рабіць розыгрышы, поўная сума ў выніку не была атрымана.