Казіно Playfortuna і іх шлях на дно і ў скам
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
8 March 2025
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
47 Адказаў
|
2,080 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Спадзяюся, што нашы гульцы знайшлі ўзаемапаразуменне паміж сабой і гэта цудоўна, як і сама жыццё!
🔗
Улічваючы як скача біток і тое, што вы хайроліце і дэпаяце па 20-30-40т…што перашкаджала дэпнуць адразу 30-ку тым жа.
Нават скачок бітка ў моманце наўрад ці б зьеў 3к за пару хвілін.
А так у цэлым ПФ мог бы пайсці насустрач і актываваць бонус на макс узровень. Там недастача то 300р выйшла. Ці ж ім хочацца губляць гарбуз і атрымліваць раззлаваныя камэнты праз 300р?) Відавочна – так…у наступны раз падумаю, калі крыптай захачу дэпнуць. Можа і не варта.
Ну розніцу вярнулі, хаця маглі і адразу бонус налічыць, як за поўны дэп.
Пф скам?:) Жа ну перастаньце. Пф практычна эталон надзейнасці 🙂
@pafflik PlayFortuna раней многія лічылі эталонам казіно, а цяпер, на жаль, не
Раней так, пакуль не забанілі
А ўвогуле нармальна, што пф на ўласны разсуд адключае бонусную праграму?
Калі з пункту гледжання плацежаў – казіно не кіне! Выплаціць любую суму! Па іншых параметрах – зараз усюды ў разы горш гуляць стало! Бонусная палітыка тут сярэдняя, ды і ніколі яна прама добрай тут не была!
@inkgra84 проста я не так шмат промакодаў там уводзіў, і не так шмат выводзіў, а яны проста адключылі бонусы і сказалі, што мы па сваім меркаванні можам выключыць у любы момант.
паспрабаваў папытаць людзей, дык яны многім так адключалі, эх, а пад квесты было цікавей дэпіць.
@technosamuraj Добры дзень, так па артыкуле мне пф актывацыю прамо таксама адключылі, хаця дэпазітаў было дастаткова, не ішла гульня на адныя бонусы, дзіўная ў іх палітыка, а буй увогуле сказалі назаўсёды вырубілі.
@chupa521 ну буй і пф у адной сетцы, не здзівлюся, што па адной базе адключаюць
@technosamuraj да я гэта ўжо пазней зразумела, ну ў пф хаця б на деп пакінулі і дасылаюць раз у месяц там 50 фс без вэйджара, а буй зусім выключыў і няхай з ім.
@chupa521 так а мне наадварот пф адрубіў цалкам, нават на деп не магу выкарыстоўваць акцыі, дэпныя квесты таксама.
а на буе проста промікі сапсаваліся, вэйджары канскія, вывады макс 1500р, перастаў там гуляць. Джоз толькі ратуе, таксама іхняя сетка, там бонусамі нядаўна насіпала 25000 з вэйджарам х5
Скаціўся і ператварыўся ў скам казіч, аддача нуль
@grin1986 цяпер у СНД гэта адзін з самых аддаючых казікаў, як па словах знаёмых, так і з асабістага вопыту
@pavel555 год спрабаваў у іх гуляць. Поўнейшы адстой гэта ПФ
Амаль год там перастаў гуляць, бо адключылі бонусы 🙂 Хоць усе ведаюць, што вагер адмываецца рэальнымі грашыма. А так, па сутнасці, за 5 гадоў узнаваў сваю стату, прыкладна нават быў у невялікім плюсе, па мне так праблем з ім не было
А я адразу вырашыў сысьці ад гэтага казіно, як толькі яны пачалі нешта там за рэала адыгрываць і яшчэ ўсюкую ф***ню прыдумляць
@bodiart
Заўсёды дзівіла такая палітыка казіно. Адключаць бонусы, якія гулец адмывае за свае грошы. Па сутнасці, ніякай халявы: ты ж таксама рызыкуеш грашыма. Пры гэтым падобныя бонусы стымулююць гуляць.
Самі сабе руку рубаюць)
@misha55