Карацей, не піце Фанту і ўсякую дрянь
Пагаворым пра жыццё
|
6 снежня 2015 г.
ад
Feya_Line
|
17 Адказаў
|
937 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пяць дзён назад, раніцай купіў фанту, калбаскі і сырка. Зрабіў бутеры і пачаў хаваць, выпіў фанту, пахаваў і пачаў жудасна чухацца.
Сёння даведаўся, што гэта ўсё з-за праклятай фанты.
Не піце яе, у дэталі не буду ўдавацца.
(Слова выдалена сістэмай) дзёрнула мяне купіць гэтую херню.
Зараз гэтыя напоі страцілі сваё так сказаць якасць , відаць што-то новае сталі дадаваць ! Калі п’еш смак іншы !
у мяне ў гаражы валялася бутэлька з колай з мінулага года,так вось бутэлька пацямнела знутры
Ужос. У мяне пайшла алергічная рэакцыя па ўсім целе. Пузыры такія. Мабыць іншыя часткі цела пачалі расці, хрэн яго ведае якія. Вушы распухлі. Я думаў, можа, гэта ад нерваў. А не. Ад праклятай Фанты. цяпер не буду яе піць увогуле, блін, ніколі ў жыцці. І не толькі яе. Праблема была ў тым, што заставалася гр 20, толькі на Фанту хапала 2 літры, а ў АТБ за сокам было ляніва ісці. Вось і купіў…
што значыць гэта ад фанты ? можа гэта ад сыркоў ?
Сыр купіў. Не сыркі а сыр, не памятаю які. Нармальны сыр. Не Мороженка ўсякае .
ну адзін палавы орган,
ды і дзіўны ў цябе харчовы набор
Фанту, канешне, не апраўдваю, але калі ў дарозе, у мяне самога ад колы вельмі круціць жывот
Я стараюся не піць усю тую дрэнь, тыпу колы, Фанты, Спрайта і іншай лухты, якую прадаюць.
Аднак грошай хапала толькі на Фанту. Да і крамa, блін, дарагая. Цэны занадта высокія, я ў шоку. Той сыр, што я купляў, каштаваў 140 гр за кіло, а звычайна ён каштуе 90-95 гр за кіло.
А што дзіўнага?
Я сядзеў у покер-клубе і часу не было гатаваць сабе што-небудзь. Рашыў хутка ў бліжэйшую збегчы
у вас яшчэ нармальныя цэны, я звычайна бяру хлеб, каўбасу ну і сыр (рэдка, асабліва яго люблю) і кава альбо 3 у 1, альбо тая, што дома ёсьць
не, я па пачках купляю цэлымі. Кавамашыны няма. Заварваю праз спец хрэнь, якую там купляў. Пачка на тыдзень. Каву п’ю. тонамі. Проста па 6-7 кубкаў за 12-14 гадзін.
Мы раней кока-колай дыскі натіралі на машынах)
Тэма старая, усім прывітанне, але я дадам!!! \Нядаўна купіла фанту, вельмі раптам захацелася))). І калі піла, нечакана праліла сабе на скураны пінжак)))) Пашкодзіла)))))Цяпер пляма вылучаецца, як быццам кіслату праліла на пінжак.)))) Але было смачна. Мда, не чухалася, жывот пабаліў.)))Каротка выжыла. а пінжак не)))))))
І ад мяне ўсім прывітанне! Якраз сёння калега на працы расказвала, як нячаяна праліла на скурную спадніцу Фанту… На спадніцы застаўся апёк😖😏…
Увогуле п’ю толькі заварную каву і чыстую ваду, ну чай часам ).
У мяне сяброўка фантай свае ўпрыгажэнні чысціць😄
Найшкоднейшая ежа, якая існуе ў прынцыпе на нашай матулі Зямлі. Гэта любыя салодкія газіроўкі і чыпсы. Праводзіліся сур’ёзныя даследаванні на гэту тэму. Калі да першага я раўнадушны, то з другім у мяне праблемы 😁
Дарэчы, Кока Кола была вынайдзена ў канцы 19 стагоддзя і з’яўлялася лекавым сродкам для нервовай сістэмы, асноўнымі інгрэдыентамі былі лісце коки і арэхі трапічнага дрэва Кола, адсюль і назва, праўда з сучасным прадуктам не маючае нічога агульнага!
😁нафіг кока колу..піце балтыйскі чай😁 і не толькі пачнеце чэсацца