Каб казіно пачало плаціць, трэба пагразіць тэхпадтрымцы казіно)))
Пагаворым пра жыццё
|
9 May 2023
ад
Serega_stream
|
29 Адказаў
|
1,289 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нікога вам гэта не нагадвае?))))
прычым пакуль раз сто ім не напішаш, што адключыце сваё абмежаванне, то нічога не пачне працаваць! думаеце супадзенне? не-не! Ужо не раз гэта праверана! пакуль злосныя паведамленні ў чате не пачнеш пісаць, нічога так і не будзе граць!
🔗
Думаю гэта поўная лухта)пакуль не напішаш ім у чат дрэнныя паведамленні слот не запрацуе ахахах))
Ну аўтар скаргі сцвярджае наадварот))))
Усё так, як ты кажаш! Любае казіно кіруе гульнёвым працэсам! Адзіная розніца – у софце ў меню! Калі слоты ліцэнзійныя, то тэхпадтрымка можа “круціць” шчодрасць у межах пакета ад вытворцы слота, як правіла ад 97 прац да 92 і даааже да 87-84, як мы даведаліся года лва назад дзякуючы інсайду па Play’n GO і іх “беспределу” пры продажы софту для казіно пры падключэнні! Таксама! Калі слоты на скрыпце, то казіно 100 працэнтаў кіруе гульнёвым працэсам! І ў тым, і ў тым выпадку, калі казіно маленькае, то гульца робяць дойнай каровай у 100 выпадках з 100! Памятайце пра гэта і не гуляйце ў бедных маленькіх казіно! Вы будзеце ў той падтрымцы казіно (і нават скажу Вам больш, што ў некаторых казіно нават супрацоўнікі сапорту могуць рэгуляваць Вам аддачу па Вашага акаўнта!) як на далоні і Вас будуць рэгулярна і цынічна і бяссавесна зліваць і дойваць! Ён Вам трэба?!))))))
Ну раз ужо праверана, я цяпер не буду гуляць у казіно, пакуль не напішу 100 дрэнных паведамленняў у чат. Хутка паходу ў Сочы жыць буду
Падтрымаю аўтара скаргі, расказаўшы пра тое, што ў 2018-2020 гадах шчыльна гуляў у роксе, фреше, сол казінах. Гуляў актыўна і шмат, кожны дзень, депаў па 30-100к штодзённа. І пасля няўдалых сесій, калі нават вышэй першапачатковага балансу не скача і ідзе тотальны сліў, заходзіў у чаты з трохпавярховымі матамі, наконт такой аддачы і альбо на наступную сесію, альбо праз адну, пачыналіся буйныя выйграшы. І гэта было не адзін раз, а больш за дзясятак выпадкаў і тады як-то ў адзін вечар, выказаў гэтыя думкі ўслых свайму таварышу, маўляў пакуль не наганяць, рубільнік на аддачу не ўключаць)
Працавала гэта толькі ў роялах, бо яны больш лаяльныя і цярплівыя да істырак сваіх прыхадняў. У іншых казіно маглі лёгка заблакіраваць чат і ўсё.
Нікога не заклікаю да такіх дзеянняў, будзьце ветлівыя і карэктныя, усё гэта адбывалася ў моцных залівах і моцнай дэзмаралі.
У ліцэнзійных казіно і правайдэраў казіно не можа ўмешвацца ў ход гульні, трансляцыя гульні ідзе з сервераў правайдэра. – а вось у гэта я асабіста ўжо даўно не веру!
што і казаць пра зніжаныя ртп, гэта ўжо ліцэнзіі на сухое высасыванне грошай.
Я тут кстати подумал: тыя хто рэальна такую залупу лічаць праўдай – вы б разам сабраліся ды абузілі ў казіно))) Ідзяце па спісе латэста і абсыраеце пагрозамі ў чаце кожнае казіно, потым дэпазіт і ў слоты дзе х100 000. Гэта ж (Слова выдалена сістэмай), залатая жыла!!!
Так, у мяне таксама было ў казіно. Пасля таго, як у чаце падтрымкі што-небудзь на эмоцыях выкажаш, то пасля гэтага адразу пачыналіся заносы.
Так, сустракалася такая пурга.
Не паверыш, пакуль сам не паспрабуеш.
Пагразіў у чаце, злаваўся, потым, праз гадзіну заліў яшчэ, у выніку вывад атрымаў x10 ад баліка.
Шчасце? Проста выпадковасць? невядома…
А яшчэ хутка прыляціць НЛА і выкрадзе.
Божа, як жа надакучыла чытаць гэтую дзіч
) а што як у псіхушцы)) бред шызафрэніка)
Так усё гэта бред! Табе альбо шанцуе, альбо не. Ты можаш нават на самым нізкім RTP выйграць шмат. Лепш увогуле не гуляць, каб так свой мозг не засіраць.
Коратка калі гульня не ідзе ў казіно,трэба зайсці ў чат і пагразіць аператару,тыпa я твой адрас ведаю,вечарам буду чакаць у пад’езда,і ведаю дзе і з кім тусышся і г.д.
Тады гульня пойдзе інфа 100%))
)
Дзіўна чуць такое ад самога….!Можа тады меркаванні і думкі зусім любога гульца і члена форума будзем калі трэба лічыць чытаннем “дзічыны”?!Або толькі мае думкі?!Не сорамна ?!..пісці такое ?!…ннн..даааа.
Нібы ўжо і ў чаце мяне заблакавалі ўвогуле))))))) гаварылі на 10 дзён…прайшоў ужо месяц)))я так разумею )))амаль назаўжды?!)))))ну ды ладна.я разумею што пагражаю сваёй Праўдай інтарэсам……))))і нават ужо не прашу разлакаваць чат.Дызлайкі асабіста ставіце на мае апошнія каменты заўсёды!))))Так цяпер яшчэ і такое асабіста пішаце ў адказ на думкі сваіх жа форумчан!Што адбываецца Вячаслаў!?Усё так дрэнна ўсюды і ва ўсім?!
Не, не сорамна, прычым цалкам. Толькі не калі “трэба”, а калі гэта сапраўды самая натуральная “дзіч”. Па блакаванні чата варта звярнуцца да мадэратараў. . Калі гэтыя думкі адэкватныя, форумчанам нічога дрэннага не гаворыцца
Думаю, усё ж сорамна Вам, Вячаслаў! Як мінімум, калі закрывалі маю скаргу ў працэсе спрэчкі бакоў))) па 1 икс слотсу ды ўвогуле… Вашыя словы “дзіч” – гэта непрыстойны тэрмін увогуле! У кожнага форумчаніна сваё меркаванне і сваё бачанне сітуацый па кожным з пытанняў і тэм, і называць гэта “Дзіччу” не дарэчна з Вашага боку ў прынцыпе! Проста скажыце, што мая праўда Вам вочы пячыць і наступае на нагі – і ўсё! А чуць такое> ды яшчэ і ад кіраўніка праекта… пагадзіцеся.. Вячаслаў! Гэта зусім не камільфо!
Ты дзе прападаў? Мы ўжо паскучылі па “шмат тэксту” ))
Ну не ведаю, я ўжо 4-ы год пішу табе, каб разблакаваў мяне ў чаце ў Telegram канале, але вынік адзін і той жа, нават не адказваеш ні ў Telegram канале, ні тут. Так каму пісаць цяпер па гэтым пытанні?? Госпаду Богу?
Ты хацеў сказаць………….”шмат тэксту” )) ……..і шмат шмат “Праўды”?!)))))
Ды нідзе, друг! Проста блакіроўку з чата так і не знялі праз дзесяць дзён як абяцалі)))! І ні праз 20-ці! І нават праз 30-ці ужо як з 3-га мая прайшло)))! Думаю і ніколі! ПРРРраўда то адміністрацыі не патрэбна рэсурсу! Як мы высветлілі ўжо даўно! Нічога ж асабістага, толькі бізнэс і грошы!)))
))) А “МЫ” гэта хто?
Мы гэта здаровыя гульцы, сябруючыя з галавой і жывуць па Сумленні і Праўдзе!Жывуць гульнёй ад нараджэння і да…закату!Неважна хто і як і чым займаецца, але Гульня ў нас гэта вялікая частка нашага жыцця!І вострае пачуццё да Справядлівасці ў нас таксама ад нараджэння і ў крыві прысутнічае!
Я зразумеў, Вас.. На гэтым скончым)))
Вячаслаў Ленін мне ўжо паспеў яшчэ адзін дэзлайк паставіць проста імгненна зараз!Вялікая ўдзячнасць Вам за гэта кіраўнік і Вождзь нашага форума!Будзеце ў нас у Маскве – пішыце і тэлефануйце,вып’ем у рэстаране і закусім і абмеркуем)))а не,так я ў Мінску пару разоў на год бываю,напішу Вам сам,прыглашу!Яшчэ і Марыю заадно запрасім – вып’ем, закусім,пра нашы гульнявыя справы пагуторым!Гляджу ў рэжыме перапіскі ў он-лайн вам Праўду не данесці ўжо ў прынцыпе!Хто б мог увогуле падумаць з форумчан,што сам Вячаслаў Ленін будзе прадубазнае адносіцца да аднаго з форумчан і падобным чынам сябе паводзіць і называць думкі і словы форумчаніна “дзічэй?!?!Але думаю,што Вождзь адаумаецца ўсё ж і адыдзе і Справядлівасць у яго сэрцы вернецца да яго назад і мы здзейснім рана ці позна рэвалюцыю ў он-лайн ру сегменце!