Хто такі Азартплей?
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
24 мая 2018 г.
ад
macur666
|
24 Адказу
|
980 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чарговы швырок. Цяпер прыйдуць зашкварнікі з адміністратараў або ўвогуле прамоўцяць, нармальныя пацаны не скажуць ні слова. Карацей, гэта кідлаконтра закідвае новы зашкварняк. Тыпа супер-акцыя, у вас фрыспіны ў фугаснай гульні, прычым звоняць па тэлефоне, Без вагера!! Па факце—вывесці не даюць, тыпа депай яшчэ раз, хоць вось асабіста ў мяне гэтых дэпазітаў было не адна тысяча ДОЛАРАЎ!!! Дэпнуў. Цяпер фота карты, з якой дэпнуў занадта поўнае, то бок я не замазаў лічбы пасля шостай і не да чацвёртай. Ну вы мяне зразумелі…..Нічога не адказвайце ў гэтай тэме нармальныя ребяты…
ну і што далей то? ты вырашыў абурыцца ці ўсё ж такі даслаў ім карту яшчэ раз?
пачух ты інтэлегент ты калі лічыш адміністрацыю зашкварнікамі то навошта ты уя дагэтуль тут знаходзішся?:
азарт плей сьмецішча але з такім адказам табе б трэба было рукі паламаць і засунуць іх табе ж каб адчуў
😁Макур…а што ты чакаў то? Ты пайшоў у помыйку, і думаў, што ўсё будзе проста? Я ўвогуле з цябе здзіўляюся…у цябе быццам клімакс пачынаецца перыядычна, ну або крэцінскія дні😁 і ты пачынаеш несці нейкую бредавую няясную лухту…А ўвогуле, з такім вось зваротам я б на месцы адміністрацыі паслаў цябе на йух, далёка і надоўга каб ты ўключыў галаву і думаў, што праблемы так не вырашаюцца😮
ён сам проста сметніца таму і гуляе ў такіх установах і сябе так паводзіць
пля, чувак, ну што мне табе адказаць…? … калі ты иплан – то гэта не лячыцца. Як мінімум зашквар – ты сам. Як максімум – табе ўжо напісалі вышэй: бараны альбо рогі ламаюць, альбо лоб.
Скаргу ніяк не напісаць? не?
Штось ты нейкі агрэсіўны.(
ну тс таксама гусак яшчэ той. ладна, нешта сур’ёзнае здарылася б і яму не дапамаглі. а тут лічбы замазаць трэба і ўсё.
Ну гэта так, але адказаць можна было б больш лаяльна. Тым больш адміну форума.
Та гэта Іван агрэсіўны ? 😁 Ты проста не ведаеш яго слаўную гісторыю. Калі раптам цікава паглядзі ў ягоным профілі. Пачні спачатку 😁
😁Так, сапраўды..грама(дз)яніну начальніку яшчэ трэба медаль за цярпенне выдаць…Калі б я быў на яго месцы я аль хто-небудзь іншы, хто менш цярплівы, ужо даўно валіў бы тлумачальны слоўнік рускага мата😁
вось і я пра тое ж!
я буду называць цябе Макарэвіч
той таксама супраць усіх
З Макарэвічам нічога агульнага не маю. Ён гне сваю лінію, нібыта за абражаных ўкраінцаў.
З Макарэвічам да. Не маеш. Згодны. Але вось Макарэнка ў табе не-не, ды і праскоквае 😁
Мне здаецца, Макур пра Адмінаў ( саппорт ) менавіта казіно. А не пра Адміністрацыю рэсурсу latest
не чувак ён менавіта пра Латэст ты ж не зразумеў тэкст?
Не бачу, каб ён пра Латэст пісаў.
🤔Хм, ну тут не складана здагадацца, бо падобныя запісы Макура перыядычна высплываюць… А тэкст у перакладзе на больш зразумелы гучыць так – Мне далі спіны, але выводзіць не хочуць без дэпа цяпер, вы, адміны, мчэйцеся і разруліце гэту праблему, ибо прыйшоў йа, сам Макур!!!!😁
Тэкст выглядае так – ***(тут любое казіно ) сметніца. ЙА МАКЮР, ЙА МАГЮ, Адміны казіношныя не МАГЮЦЬ. я УШЮЛь. –
😁ну так таксама можна, але ўсё-такі ён разлічвае бабосікі атрымаць, так што мой варыянт будзе правільней😁
ён меў на ўвазе адміністратароў з казіно 😏 проста падколаў за помыйку азартплей, а вам толькі б пасрацца з кімсьці, што за людзі 😏 ён жа нават напісаў – Нічога не адказвайце ў гэтай тэме, нармальныя хлопцы… 😏
дзякуй дзякуй
так я не за latest то, а за тое, што ў прынцыпе не трэба такія выпады рабіць. Па меркаванні Макура, чмок яго ў вуха))) , усе, хто яму не дае бабла, підарасы))) . Ну так таксама нельга ж. Усе мы людзі.
Лепіў я гэты пост будучы адкрыта п’яны,але ўсё ж рады,што хоць каго-небудзь раззлавіў