Гульнявыя пастаўшчыкі, якіх можна ўзламаць і злоўжываць

Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно | 20 сакавіка 2020 г. ад | 2 Адказу | 473 Прагляду | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 057
Падпісчыкі
38
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Карацей, нядаўна быў суперкаліцкі занос у Surf казіно, чалавек зарэгістраваўся і гуляў толькі ў слот Happy Birds ад IsoftBet, далей ён выйграе і выводзіць, потым трапляе па 25 еўра – 55 тыс і нібыта ўсё ок, але мы вырашылі перестрахавацца і напісаць правайдэру IsoftBet. На што сёння прыйшоў такі адказ:

PavelFredooc, 20 сакавіка 2020 г.
We’ll provide the incident report today. It’s a bug in Happy Birds – a very rare scenario. The winnings are not valid. The game is set under maintenance on our side anyway. We’re working on the fix to be deployed no later than tomorrow.

Хто не ведае англійскую, то правайдэр напісаў, што гэта РЭДКІ ГЛЮК І БАГ і што нібыта выйгрыш не сумленны.

Я, канешне, проста ахуел. Як бы іх «баг» ледзь не каштаваў 55k еўра. Точней ён абышоўся ў 10 тыс еўра, якія гулец ужо паспеў вывесці.

Канечне, я прыняў рашэньне адключаць нахуй гэтага правайдэра, чаго жадаю і іншым казіно. Гэта ўжо не першы выпадак, за апошнія 2 гады ўжо былі глюкі ў гэтага правайдэра, праўда не на такія сумы. Я так разумею, аперуе банда ашуканцаў, якія выкарыстоўваюць гэтыя ўразлівасці. Таму што дэпаяць з біта і гуляюць менавіта ў гэтага правайдэра.

Далей, ёсць яшчэ цікавы правайдэр BetSoft, у якога таксама шмат багаў у яго гульнях. Думаю многія чулі пра слоты Max Quest: Wrath of Ra і Max Quest 2. Гэта нібыт гульні-слоты, у якіх можна было адмываць любы вагер у любым казіно без рызыкі і набіваць там купу рэйка, вагера, лаяльнасці, выйграваць гонкі і г.д.

І гэта таксама не адзіны выпадак.

Увогуле, з моманту напісання гэтага паста – у TTR і Surfе абодва гэтыя правайдэры адключаныя і ўключаныя болей не будуць. Больш за тое, я дапускаю, што ўсе гэтыя дзіркі і глюкі зроблены наўмысна праграмістамі, каб потым з дому эксплойціць гэтыя слоты. Калі будзе больш падрабязная інфа пра слот Happy Birds – я напішу, а пакуль раю ўсім казіно як мінімум прыбраць гэты слот з казіно.

ttrblog

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
402
Публікацыі
3 594