Гульнявыя пастаўшчыкі, якіх можна ўзламаць і злоўжываць
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 сакавіка 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
2 Адказу
|
473 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Карацей, нядаўна быў суперкаліцкі занос у Surf казіно, чалавек зарэгістраваўся і гуляў толькі ў слот Happy Birds ад IsoftBet, далей ён выйграе і выводзіць, потым трапляе па 25 еўра – 55 тыс і нібыта ўсё ок, але мы вырашылі перестрахавацца і напісаць правайдэру IsoftBet. На што сёння прыйшоў такі адказ:
Хто не ведае англійскую, то правайдэр напісаў, што гэта РЭДКІ ГЛЮК І БАГ і што нібыта выйгрыш не сумленны.
Я, канешне, проста ахуел. Як бы іх «баг» ледзь не каштаваў 55k еўра. Точней ён абышоўся ў 10 тыс еўра, якія гулец ужо паспеў вывесці.
Канечне, я прыняў рашэньне адключаць нахуй гэтага правайдэра, чаго жадаю і іншым казіно. Гэта ўжо не першы выпадак, за апошнія 2 гады ўжо былі глюкі ў гэтага правайдэра, праўда не на такія сумы. Я так разумею, аперуе банда ашуканцаў, якія выкарыстоўваюць гэтыя ўразлівасці. Таму што дэпаяць з біта і гуляюць менавіта ў гэтага правайдэра.
Далей, ёсць яшчэ цікавы правайдэр BetSoft, у якога таксама шмат багаў у яго гульнях. Думаю многія чулі пра слоты Max Quest: Wrath of Ra і Max Quest 2. Гэта нібыт гульні-слоты, у якіх можна было адмываць любы вагер у любым казіно без рызыкі і набіваць там купу рэйка, вагера, лаяльнасці, выйграваць гонкі і г.д.
І гэта таксама не адзіны выпадак.
Увогуле, з моманту напісання гэтага паста – у TTR і Surfе абодва гэтыя правайдэры адключаныя і ўключаныя болей не будуць. Больш за тое, я дапускаю, што ўсе гэтыя дзіркі і глюкі зроблены наўмысна праграмістамі, каб потым з дому эксплойціць гэтыя слоты. Калі будзе больш падрабязная інфа пра слот Happy Birds – я напішу, а пакуль раю ўсім казіно як мінімум прыбраць гэты слот з казіно.
ttrblog
запісаў слоты ў нататнічак) такая ўжо паганая яго морда – асабліва шыя 😁