Greenspin Bet не выплачвае выйгрышы
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
2 верасня 2020 г.
ад
vadimkinzzz
|
7 Адказаў
|
959 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
То-бок учора атрымаў прома ад Green Spin тыпу апытання прайшоў яго і вырашыў дэпнуць пад бонус код, у выніку бонус не налічылі я папіздзеў на іх у чаце і пачаў гуляць на свой дэп, далей я падняў крышачку і мне ўсё ж налічылі бонус на дэп які я адразу адмяніў і паставіў бабкі на выплату і тут пачаліся спектаклі спачатку мне проста адмянілі выплату сказалі пастаўце зноў прайшло яшчэ 2 гадзіны выплату зноў адмянілі і сказалі скіньце скрын кашалька і селфі я скінуў, прайшло яшчэ 2 гадзіны адмянілі сказалі скіньце прапіску, яе таксама скінуў, у выніку акк верыфікавалі і выплату не праводзілі на працягу 15 гадзін, зараз яе зноў адмянілі і кажуць выплата правяраецца менеджэрам…ну гэта канчаны цырк. Хлопцы адціскаюць па 100 баксаў выплаты, і я гляджу на іх тут ужо нямала скаргаў, можа ім пара ў чорны спіс? адказы ад саппорта гэта ўвогуле нешта з чымсьці
Зараз напісаў менеджар нібыта праблемы з плацежнай сістэмай, маўляў яны выплату не прымаюць….як бы вывожу на ківі….
Напалохай іх, што ты ўжо напісаў на нашым форуме, пакажы ім спасылку на тэму. Калі будуць ігнараваць, то пішы на іх скаргу ў спецраздзел на нашым форуме, Ленін, думаю, звяжацца з імі і дапаможа, калі ў яго ёсць доступ да тэлефонаў менеджараў казіно. Цярпення табе і ўдачы.
Та пакуль нібыта няма за што. З некалькіх скаргаў усё вырашылі, менеджары на сувязі, відавочных кідаў не заўважана. Хоць на днях таксама нейкая непаразумелка з імі была 🔗
Блакіроўка без тлумачэння.
Смешна,але вясной мне яны таксама не выводзілі 300 баксаў неделю,якія -то праблемы ў іх былі з плацежнай сістэмай ! У выніку я выпадкова пачаў гуляць і ўсё зліў!
Дык самы фішка ў тым, што менеджар нібыта адэкватная напісала, што ўсё зараз вырашаць і што тыпа ўжо паслала саппортаў, але прайшло некалькі гадзін і цяпер і менеджар у пошце не адказвае ) а бабкі так і віснуць ) ну бля не сур’ёзна ў 2020 не знайсці кампрамісу пры выплате 200 баксаў,, гэта ну прама ўсё бред…
Прычым я ім сам прапанаваў ну раз праблемы з ківі мол давайце дэпну з карты і карту верыфікуем ) сказалі вырашаць і усё прапала )
вывелі бабкі у выніку, пакуль чакаў падняў у 3 разы больш, чым было ) і ўсё вывелі, так бы і сказалі што тэхработы софтскафскія ідуць, яны платформу мянялі на новую… але сказаць сорамна, відаць, пра гэта, адмазваліся што ківі не прымае