Greenspin Bet не выплачвае выйгрышы

Падтрымка прадстаўнікамі казіно | 2 верасня 2020 г. ад | 7 Адказаў | 959 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.

То-бок учора атрымаў прома ад Green Spin тыпу апытання прайшоў яго і вырашыў дэпнуць пад бонус код, у выніку бонус не налічылі я папіздзеў на іх у чаце і пачаў гуляць на свой дэп, далей я падняў крышачку і мне ўсё ж налічылі бонус на дэп які я адразу адмяніў і паставіў бабкі на выплату і тут пачаліся спектаклі спачатку мне проста адмянілі выплату сказалі пастаўце зноў прайшло яшчэ 2 гадзіны выплату зноў адмянілі і сказалі скіньце скрын кашалька і селфі я скінуў, прайшло яшчэ 2 гадзіны адмянілі сказалі скіньце прапіску, яе таксама скінуў, у выніку акк верыфікавалі і выплату не праводзілі на працягу 15 гадзін, зараз яе зноў адмянілі і кажуць выплата правяраецца менеджэрам…ну гэта канчаны цырк. Хлопцы адціскаюць па 100 баксаў выплаты, і я гляджу на іх тут ужо нямала скаргаў, можа ім пара ў чорны спіс? адказы ад саппорта гэта ўвогуле нешта з чымсьці

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.

Зараз напісаў менеджар нібыта праблемы з плацежнай сістэмай, маўляў яны выплату не прымаюць….як бы вывожу на ківі….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
vadimkinzzz, 2 верасня 2020 г.
Зараз адпісаў менеджар, быццам праблемы з плацежнай сістэмай, маўляў яны выплату не прымаюць…. нібы я вывожу на ківі….

Напалохай іх, што ты ўжо напісаў на нашым форуме, пакажы ім спасылку на тэму.  Калі будуць ігнараваць, то пішы на іх скаргу ў спецраздзел на нашым форуме,  Ленін, думаю, звяжацца з імі і дапаможа, калі ў яго ёсць доступ да тэлефонаў менеджараў казіно.  Цярпення табе і ўдачы. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
vadimkinzzz, 2 верасня 2020 г.
Рэбяты шэйвяцца на 100 баксаў выплаты, і я гляджу на іх тут ужо не мала скаргаў, можа ім пара ў чорны спіс ?

Та пакуль нібыта няма за што. З некалькіх скаргаў усё вырашылі, менеджары на сувязі, відавочных кідаў не заўважана. Хоць на днях таксама нейкая непаразумелка з імі была 🔗

Блакіроўка без тлумачэння. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
222
Публікацыі
1 368
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.

Смешна,але вясной мне яны таксама не выводзілі 300 баксаў неделю,якія -то праблемы ў іх былі з плацежнай сістэмай ! У выніку я выпадкова пачаў гуляць і ўсё зліў!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.

Дык самы фішка ў тым, што менеджар нібыта адэкватная напісала, што ўсё зараз вырашаць і што тыпа ўжо паслала саппортаў, але прайшло некалькі гадзін і цяпер і менеджар у пошце не адказвае ) а бабкі так і віснуць ) ну бля не сур’ёзна ў 2020 не знайсці кампрамісу пры выплате 200 баксаў,, гэта ну прама ўсё бред…

Прычым я ім сам прапанаваў ну раз праблемы з ківі мол давайце дэпну з карты і карту верыфікуем ) сказалі вырашаць і усё прапала )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21 кра 2015 г.

вывелі бабкі у выніку, пакуль чакаў падняў у 3 разы больш, чым было ) і ўсё вывелі, так бы і сказалі што тэхработы софтскафскія ідуць, яны платформу мянялі на новую… але сказаць сорамна, відаць, пра гэта, адмазваліся што ківі не прымае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...