Гэта баг ці што?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
28 красавіка 2024 г.
ад
Misha55
|
39 Адказаў
|
1,594 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У слоце ад Quickspin сакура, круціў проста спіны і выпадаюць 3 сакуры на 2-ім, 3-ім і 4-ім барабанах. Яны запаліліся і павінны былі з’явіцца, але чамусьці не ўсе тры, а толькі дзве.
Два разы запар такое поймаў з інтэрвалам 3-5 хвілін.
На скрыншотах бачна, што іх тры, а выйшлі толькі дзве і прысуджана 2 кручэння, замест 3-х і 3-х вілдаў.
Гэта графічны баг? Ці што гэта?
Слот, канечне, шмат бы не даў, але як мінімум у два разы менш атрымаў.
Так не заўсёды ўсе сакуры вылязаюць (калі на барабане тры сакуры, то не факт, што ўсе тры стануць на ўвесь барабан), а анімацыя, што сакура загарэлася – гэта можа быць эфект сыграўкі.
Не, яны калі выпалі, як звычайна ўверх-уніз падцягнуліся і актываваліся, г.зн. гэта не сыгроўка, што загарэлася.
Як не ўсе вылазяць? Заўсёды было ўсё, а тут раптам не ўсе 😂 Тады б і з двума так было, але калі выпадаюць дзве, то заўсёды дзве і вылазяць.
Яны нават калі задрыгаліся, то не факт, што вылезуць – табе проста пашанцавала, што да гэтага яны заўсёды вылазілі.
Зразумела, што яны рандомна вылазяць, бывае не актывуюцца і ні адзін не вылазіць. Але калі функцыя актывавалася, яны павінны ўсе вылезці, яны пачкай павінны вылазіць, калі функцыя спрацавала. Я табе пра гэта.
Па-мойму, больш схіляюся да таго, што гэта баг! А што кажа саппорт казіно, ці маўчыць як рыба аб лёд?
таксама адчуванне, што яны павінны выскокваць пачкай, можа ў “інструкцыі” слота напісана?
калі любыя два вайлды ў поўны рост выпадалі, а трэці карлікам, не факт што ён вырасце, тады будзе два спіны і два барабаны з вайлдам – трэці можа выпасці за гэтыя два респіны але таксама не факт што ён вырасце.
быў бы скрын у момант выпадзення трох вайлдаў дзе відаць што яны не на ўвесь барабан а пасля срабатывання функцыі два з трох выраслі а трэці застаўся карлікам – іншая справа.
Я цябе зразумеў, так, гэта, здаецца, бага
Я так зразумеў, што меркаванні падзяліліся, значыць трэба запрасіць прадстаўніка ў студыю і няхай ён… Гледзячы на… На гэтыя скрыншоты патлумачыць, як гэта ФСЕ трэба разумець🐽
М-да, поймаць тройку, і такі аблом, не ведаю, баг ці не баг, але прама ад душы твае перажыванні ўяўляю…
У апісанні слота напісана “Кожны раз, калі выпадае 2 або больш замяняючых сімвалаў прынцэсы ёсць шанец, што яны ссунуцца ў поўны рад.” Напісана “яны” т.е. як я разумею усе. Выпала 2, спрацавала функцыя і яны вылезлі абодва. Выпала 3, спрацавала функцыя і яны вылезлі тры. Іншых умоў там няма, што калі выпала 3, то 1 можа не выйсці, ды і заўсёды было, што ўсе выходзілі.
Яны не ў поўную вышыню ўпалі, менавіта ўпалі краямі, спрацавала функцыя і вылезла толькі 2.
Нажаль, скрына да няма, я не ведаў, што слот так схадыць і заскрыніў калі вось гэта адбылося. Праз 5 хвілін на другім скрыне здарылася зноў і я проста не паспеў адрэагаваць.
Тут патрэбен экзорцыст, прычым японскі)
Калі б гэта рублёў па 200 было, то можа яшчэ і перажываў, а так нават пафіг) Проста першы раз такое сустрэў і незразумела баг гэта ці не, можа яны сапраўды пры выпадзенні трох вайлдаў і срабатыванні функцыі могуць вылазіць 2 з 3 або 3 або 3 выпадкова.
Тады ўпершыню такое чую. Магчыма графічны баг, тады чацвёрты барабан усё роўна б насыпаў матэматычна.. увогуле – магія.. xD
Вось і мне б ведаць дакладна, графічны гэта баг, што нібыта яна выпала, але на самай справе яе няма. Ці баг самой функцыі, што трэцяя не вылезла. Калі 2 выпадае, заўсёды ж 2 вылазіць, а не 1. Следавальна і калі 3 падае пры срацоўванні функцыі павінна 3 вылазіць.
У падтрымцы ўвогуле паходу не разумеюць, пра што я)
Кажуць, усё нармальна, мы не ведаем, калі вам пашанцуе, і яны не ўплываюць на вынік гульні😂
Ну пакуль памятаю, гэта слот Сакура, я лавіў на прайзслоіс у турніры некалькі разоў 3 дамы і там яны выходзілі дакладна ўсе 3…
Лавіў 3 сакуры ў іншых казіках, функцыя спрацоўвала – таксама ўсе выходзілі, ці то 2 ці 3.
Атрымліваецца анлим нешта накруціў
Так.
Выняткам можа быць, калі выпалі тры вайлды і два з трох на поўную вышыню, а трэці – не, тады ёсць шанец, што трэці не вырасце, але респіны спрацаваўваюць, бо два ж вайлды выпалі.
У тваім выпадку было па-іншаму.
Пра накрутку малаверагодна, я бачыў падобнае ў стрэмера ў іншым казіно і тут сам з гэтым сутыкнуўся. Хутчэй у слоце баг.
Дык калі на афіцыйным сайце напісана, што пры выпадзенні трох прынцэс ёсць шанец, што яны стануць ў поўны рост, адпаведна ёсць і шанец, што яны не стануць ў поўны рост. Дзе тут баг?
Калі патрэбны японскі…, то самы пераканаўчы ў гэтым быў Абэ-но Сэймэй, але ён, на жаль, даўно “аўт…” 😉
Думаю, што “дэманам” тут не да справы, гэта сучасная рукадзельная работа. І назва гэтаму ёсць – “махл..ры”)
здаецца, яны павінны ўстаць ва поўны рост альбо ўсе, альбо ніводная
Я яшчэ днём казаў, што могуць уставаць з трох дзве. Можаце пайсці і паглядзець у Ютубе запісы гульні ў сакуру – іх вельмі шмат. Слоту мільён гадоў і шанец, што менавіта цяпер з’явіўся баг, прыкладна нуль.
Не сустракаўся з такім. Раней часта ў яе гуляў. Стрымаў не гляджу.
Атрымліваецца, што шанец, калі з трох устаюць дзве, вельмі малы? Хоць павінна быць наадварот)
Заўсёды так думаў)