GarryPotter запрашае ў госці)
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
5 мая 2026 г. у 12:27
ад
GarryPotter
|
34 Адказу
|
640 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Топік для ўсіх сяброў, каб не флудзіць у іншых тэмах пра казіно.
Калі шчыра, падумаў, што нейкі бонус-колаб з Гарри Поттером і 4LUCK, хахаха
Абяцаў я калісьці расказаць сваю гісторыю, звязаную з казіно Casumo.
Турніры там былі проста песня! Ці хто памятае такія?))
Гуляць я там пачаў у 2016 годзе. Не вельмі так шанцавала, і я гэтую справу кінуў.
Часам заходзіў, і вось мне некалькі разоў пашанцавала ў турнірах, і капнула з іх 1000 еўра. Гэта ўжо бліжэй да 2018 года. Можа, нават і некаторыя скрыны захаваліся. Шкада, не ўсе. Я тады купіў новы ноўт, і асноўныя моманты засталіся на тым новым.
@garrypotter
заўсёды прыемна ўспомніць мінулае, выйгрышы, пакупкі
@garrypotter
забыўся спытаць, а ў цябе 5 і 10% прыбралі ў JetTon ці толькі 10%?
@kalendula Так, знялі 5% і 10% ад менеджара
Не бачыў гэтую тэму раней, класна прыдумаў)!
@kalendula
Увогуле ў тым 2018 годзе мне так нямала пачало сыпаць у турнірах Казумо, і я там абавязкова адзначаўся амаль штодня. Але было і так, што месяц, а то і два я туды толькі дэпаў.
На Новы 2019 год ён мне добра аддаваў, вывеў пару касароў. Усё сыпала. І турніры таксама, пару на 500 еўра.
Ну ў 2019 годзе CASUMO працягвала мне выдаваць базу. За красавік-сакавік 2019 года я там вывёў у плюс не менш за 5к еўра.
Машыну абнавіў…
Вось гэта з турніраў яшчэ вясной
@garrypotterнармальна ты так дужыў па 10 еўра) у мяне ў казумо быў адзін-адзіны дэп, як-небудзь не зайшло мне гэтае казіно)
@lemonad83 Вось па 10 еўра я ў аналізы і злавіў потым свой самы вялікі ікс….
Пасля такога вываду грошы атрымалася прыстроіць нармальна. Невялікую крамку адкрыў. У жонкі жывотык пачаў расці. Улетку ездзілі на адпачынак сям’ёй. У верасні нарадзілі… Не вельмі ўжо да гульні было.
Да лістапада я ўцягнуўся працаваць сам і зноў стаў зазіраць у CASUMO…
Памятаю, што пачаў з таго, што дэпнуў апошнюю сотку і зліў яе . Рэальна дало з апошняга і пачало сыпаць бонускамі
І зноў цягну турніры.
А далей я тады ў пачатку снежня купіў новы ноўт і шмат скрыншотаў засталося там
А вось цікавы скрын… Я потым праз пару тыдняў злавіў дакладна такую ж бонуску, але па 10 еўра.
Усе камбінацыі, выніковы скрын, усё было адзін у адзін.
Як аказалася, не толькі я адзін лавіў аднолькавыя бонускі ў гэтых слоічках…
х1500 па 10 еўра… Я да 10 снежня 2019 года вывёў у плюс каля 20к еўра.
У 2015 годзе я выйграў 3500 баксаў, казіно не памятаю як называлася, Betcity ці Betsoft, ну нешта такое) карацей, замежнае. Дэп быў 40 дол. +40 на першы дэп. Памятаю, у Immortal падняўся да 300. Далей у NetEnt гуляў як не ў сябе) Space – крышталі амаль фулпаляна па 2 баксы, быў такі слот Aliens, цяпер яго ўжо няма, я там за 10 баксаў злавіў бонус і ў ім прайшоў да канца ікс 200. дало. Гуляў жа з бонусам на першы дэп, падумаў, што перавысіў стаўку, макс можна было па 5 баксаў круціць, думаў, не вывядуць праз гэта, але вывелі ўсё да капейкі. На сённяшні дзень гэта мой максімальны выйгрыш за адну сесію.
І вось каб грошы рабілі грошы, я вырашыў адкрыць добры такі магазін. Закупіўся таварам, абставіў яго новай мэбляй, вітрыны, уся гэтая хрэнь. Людзей наняў… Спяшаўся адкрыць перад Новым 2020 годам!!!
2020 год… ёпаны КОВІД. Абнуліў ён мне ўвесь мой бізнес… Банк мяне кінуў на крэдытную лінію ў 10к еўра, і мне давялося браць гэтыя грошы ў мікрафінансавай арганізацыі.
Каб карыстацца імі без працэнтаў, трэба было раз на 2 месяцы перазакрываць. А потым я з іх зноў разлічваўся з заробку, таварам, камуналкай, арэндай.
Але ў разгар ковіду банк вырашыў перастрахавацца і пры перазакрыцці проста-напроста забраў бабкі і закрыў крэдытную лінію…
Я так праляцеў, што па выніку года я застаўся вінен за арэнду, тавар, зарплату … І не гуляў я ў казік увогуле больш за год, але пры гэтым умудрыўся раскруціць мікрафінансавую кабалу больш чым на 10к еўра.
І ўжо ў 2021 годзе я зазірнуў у казік зноў вясной у сакавіку-красавіку і ўнёс у турніры на Вялікдзень, там галоўны на 10к еўра і яшчэ адзін на 5к еўра.
Разлічыўся з людзьмі па зарплаце і за тавар. А мікрафінансаўцаў проста паслаў нахрэн. І правільна зрабіў. Крыху пазней тыя грошы, што проста ляжалі на электронным кашальку, выдатна мяне выручылі, як пачаліся баявыя дзеянні. Патроху абналічваў, як выпадала магчымасць, і за кошт адкладзеных бабак з казіно мы і выжылі.
А магазін быў вельмі хутка разрабаваны марадзёрамі. Потым усё згарэла, і дом таксама разам з майстэрняй, дзе аднаго абсталявання на 10к было. І гараж з 2 машынамі. Усё да чорта згарэла… Нават мае дакументы… Нічога не паспеў схапіць
@garrypotter эх, брацішка, сумная гісторыя, асабліва другая частка…
@garrypotter
А ты не даведваўся? Атрымліваецца, ты ў плюсе? Проста я цяпер у мінусе прыкладна на 3 к, і колькі ні пісаў, усё роўна нічога, менеджары нічога не ведаюць, як толькі з’явяцца – паведамяць, у сэнсе бонус
@garrypotter
Гісторыя не з лепшых, многіх гэтыя 6-7 гадоў патузалі, хто з’ехаў, каго ўжо з намі няма, многія і пачынаюць з нуля без нічога, увогуле ў вясёлы час закулісных дамоўленасцяў жывём, толькі цана – жыцці людзей,
@kalendula Хочаш прыкол? Сёння раніцай мне напісала менеджарка і сказала, што 10% зноў даступныя. Дэпнуў ужо з бонусам)) Ну і так, я ў плюсе, у нядрэнным такім. Пакуль што))
@garrypotter
Цікава, а які перыяд калі памятаеш канечне, адключылі і ўключылі
@kalendula Проста праз касу паглядзеў, калі дэп ужо быў без 10%. З 21 мая прыбралі атрымліваецца
@garrypotter
у мяне ўжо месяца паўтара((
@kalendulaатрымліваецца, у сэнсе не даюць бонус на дэпазіт 10% на Jeton?
@kalendula
@kalendula Аказваецца, менеджарка ўчора памылілася. Хоць як бот можа памыліцца…
Увогуле яна пастаянна піша, што гэтыя 10% менеджарскія даступныя. Нават пасля таго, як у першы раз напісала, што іх адключылі, яна ўсё роўна пісала, што дасць мне 10%. А калі скінеш скрын папаўнення – правярае і кажа, што сёння бонусу няма… І я проста перастаў на яе звяртаць увагу. А ўчора я адрэагаваў і скідаў ёй скрын папаўнення. і яна налічыла 10%.
А сёння кажа – што зноў гэтая акцыя недаступная. дбл блд…
А агляды на Гары Потэра будуць 😁