Фрыбет 5000 рублёў у новай афіцыйнай канторы.
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
29 September 2019
ад
loloffa6a
|
230 Адказаў
|
11,363 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
5000 ФРЫХА
«Расійскія каманды ў Лізе Чэмпіёнаў – Тэст ВулканБет і Sports.ru»
ТОЛЬКІ РАСІЯ!
Адказ:
ЦСКА, Спартак, Дынама, Лакаматыў, Зеніт, Аланія, Ростоў, Рубін, Краснодар. Верыфікацыя там праз кіўі, спасылка на правілы
Агульныя ўмовы
1. Удзельнік можа выкарыстоўваць фрыбет для спартыўных ставак тыпу ордынар (прымэтч і live) з каэфіцыентам ад 1.75
2. Максімальная сума выйгрышу па бонусе не можа перавышаць суму атрыманага фрыбета
3. Вейджэр на выйгрыш па фрыбету складае х15.
4. Тэрмін дзеяння актываванага фрыбета: 7 дзён.
5000 ПАЛУЧЫЎ
ужо выклалі гэты фрыбэт некалькі гадзін таму
Крутяк з ідэнтыфікацыяй, нумар мабільнага пацвердзіў і ўсё, цалкам ідэнтыфікаваны, усе даныя самі падцягнуліся.
Налепіў 5 ставак лайва наўгад, будзем перамагаць)
ты везунчык, мля, а тут па вуснах вядуць усё як звычайна, зарэгістраваўся – напісалі вам патрэбна відэа ідэнтыфікацыя, пазваніла тёлка зараз у скайп, сказала красавец усё ОК, і што-то я яе не зразумеў, сказала трэба ў нейкі, ілять, ЦУП ідэнтыфікавацца, рахунак так і застаўся на праверцы, стаўкі паставіць нельга, пытаецца – навошта яна тады мне ў скайп тэлефанавала..х.з
ты ўпершыню пра цупис чуваеш? як ты раней у бк рэгістраваўся?)
я ў нашых шарагах ніколі не ставіў, толькі забугорныя..Ну і што гэта за Цэнтр Кіравання палётамі..???))) І навошта яна мяне набірала, калі цяпер у якісьці яшчэ КукіЦ трэба лезці..
Ну тыпа нейкая кантралюючая фігня, калі там зарэганы, то амаль ва ўсіх легальных бк ідэнтыфікацыя аўтаматычна праходзіць пасля ўводу нумару тэлефона, прывязаннага да Ківі з максімальным статусам.
так а дзе гэтую фігню шукаць, у афлайне ці ў онлайне…???
І ўвогуле не разумею, адкуль нейкія Вулканы Пуканы, крутяць-верцяць нашымі пашпартнымі данымі, нумарамі мабільных, нібыта я ім на гэта дазволу не даваў..😁
чат увогуле іншую пургу нясе, увогуле напэўна ўсё як звычайна, школата з мультамі нахлынула , вось і пайшоў аблом сумленным людзям..😁
У іх там калі правільна памятаю ўсё звязана. Напрыклад, калі ў адной з БК, да якой цупіс прывязаны, прайсці верыфікацыю, то астатнія аўтаматычна верыфікуюцца.
Побач з домам выбяры БК са спісу цупіса і прагулляйся з пашпартам, пацвердзі акк. Маўляў так.
тая кантора, здаецца, не праз першы цупис, у цябе не прафесійны статус у ківі?
не трэба нікуды прагуляцца, трэба ў ЦУПІС рэгістравацца
Ківі ў мяне, толькі пас запоўнены і ІНН са СНІЛС..Так хутчэй за ўсё цябе і верыфікавалі, што ты ў іншай шаразе правераны, база адна ў іх напэўна руліць..
ў другой шаразе не трэба рэгацца, там нават сайта няма, трэба проста мець максімальны статус у Ківі
Ну пашпарт-то трэба камусьці паказваць… Хоць можа цяпер калі ківі пацверджаны, то аўтаматам і цупіс пацвердзіць.
Вось, здаецца даступна
Як зарэгістравацца ў ЦУПІС?
Рэгістрацыя ў Першым ЦУПІС. Гульню на сайце букмекерскай канторы звычайна пачынаюць з рэгістрацыі на гэтым сайце. Аднак калі вы хочаце рабіць стаўкі ў букмекера, які працуе праз Першы ЦУПІС, папярэдне можна зарэгістравацца менавіта на афіцыйным сайце Першага ЦУПІС (1цуп), а ўжо потым праходзіць рэгістрацыю на сайце букмекера.
Пасля рэгістрацыі на сайце Першага ЦУПІС і праходжання ідэнтыфікацыі асобы для яго (праверка дакументаў) можна бязперешкодна рэгістравацца на сайце любога букмекера, які працуе праз гэты ЦУПІС (спіс букмекераў крыху вышэй).
Рэгістрацыя ў ЦУПІС «КІВІ Банка». Кожны, хто заводзіў Ківі-кашалёк на афіцыйным сайце плацежнай сістэмы (ківі), а таксама прайшоў праверку дакументаў для ідэнтыфікацыі (патрэбны статус «Прафесійны»), лічыцца аўтаматычна зарэгістраваным і ў ЦУПІС.
Як толькі гэтыя дзеянні выкананы, можна рэгістравацца на сайце любога онлайн-букмекера, які прымае плацяжы і выплачвае выйгрышы менавіта праз гэты ЦУПІС. Іх спіс прыведзены на гэтай жа старонцы крыху вышэй.
менавіта так, калі ківі на максімалках, то ўсё аўтаматам праходзіць
Ну ўвогуле лагічна. У мяне проста наадварот атрымалася, ківі пацвердзіў праз нейкую БК, а потым усё разам звязалася.
так, я таксама так рабіў, перш за ўсё трэба ў бінга-бум рэгіцца, яны нейкім чынам Ківі да статусу прафесійнага пракачваюць, а далей амаль усюды ўсё аўтаматам ужо ідзе
@vasabi праз бингобум можна атрымаць проф-статус ківі, у іх у чаце напішы яны скажуць што трэба зрабіць і потым у любую падобную якая працуе праз другі цупіс, табе проста нумар тэлефона дастаткова будзе пацвердзіць.
зразумеў рэбяты..дзякуй за наводкі і падказкі…сёння няма часу, заўтра займлюся..Толькі навошта дзяўчынка ў скайп мяне набірала я так і не зразумеў..я і думаў ща ўбачыць маю морду з пашпортам і верыфікуюць рахунак..
Некаторыя бк бывае і праз скайп пацвярджаюць. Можаш паспрабаваць праз скайп пазней.
вось яна мяне з гэтага Вулкана і набрала па скайпу…а рэшту так і застаўся не верыфікаваным..я яшчэ яе спытаў усё нармальна ..спадабілася..яна сказала ўсё ГУД і ляпнула што-то пра гэты Цуп…вось я і спытаў на што яна тады мяне набірала калі паслала ў гэты Цуп…а чат увогуле цяпер свісціць чакайце..цяжкасці ў іх там нейкія і пра Цуп ні слова..