Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 August 2017
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,360 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тут можаце ствараць свае фрыролы ў нас у клубе Home Games Pokerstars
1. У галоўным лобі адкрыйце ўкладку “Home Games”.
2. Націсніце кнопку “Уступіць у покерны клуб”.
3. Увядзіце нумар майго клуба: 2009538
4. Увядзіце код запрашэння: Код можна атрымаць у асабістых паведамленнях у Леніна
пры выкананніі ўсіх параметраў удзельніка
Пасля таго, як мэнэджар клуба прыме заяўку, мы зможам разам гуляць у нашым клубе.
Праз паўгадзіны ў нас у клубе фрірол на 500 RUB ад Экспэрта Феі! Не прапусціце!
😌
Дзе галоўны дабрачыннік гэтай тэмы ааа-ааа?
Прывітаем мецэнатаў любых рангаў 😁
Ой тыж ё маё, а я так і не разабраўся там з хоумгеймсамі. Трэба тэрмінова паглядзець/разабрацца. Халява не цярпіць нябрэжнага падыходу.)
п.с. Фея – красавчык.)
На самой справе мецэнатам 1xBet. Я гуляў у слоты ад Amatic. Рызыкаваў на апошнія бабкі. дэп быў не вялікі. ІР нічога не даў. у 3 слотах катал ён залагалі, я пайшоў у чацвёрты. Захожу значыць, катаю, катаю оп зноў залагаў(бабіны круціліся без прыпынку) ну я перазагрузіў слот, бо хацеў у яго яшчэ пакатацца. І бачу бонуска. адыграў. думаю, дайка зайду ў іншыя слоты, там таксама залагалі. Захожу, а там у кожным бонуска вісь)
Фіга сабе, хіба не цуд)
Не прыбядняйся.) Баксы ў тваёй кішэні, значыць твае. Не кожны возьме і пяцісотку на агульны кашалёк зарадзіць.
Фрирол прайшоў. Пераможцам быў Домініён. Усім дзякуй. Бабкі яму адаслаў )
Фрыролл ад Фридока на 5 баксаў. Пераможца – Домініон
Фридок кінуў мне 5 баксаў, каб я аддаў пераможцу… Але гэтыя 5 баксаў трэба адыграць. Таму чакайце, пакуль Фридок прыйдзе і яшчэ 5 баксаў кіне вам. Я гэтыя 5 баксаў адаслаць не магу.
![]()
Нічага не ведаю😁 я Фее скінуў цяпер гэта яго праблемы 😎
дадаю к фрыроллу 500 рублёў за 1-е месца,як голдфишка выведзе грошы перавяду пераможцу на вебмани.Ёсць адно ўмова,каб рэга на форуме была ў гэтага чалавека ад года,ну і актыўны,а не з 20-30 паведамленнямі.
Эх! Ну тады я не ў тэме, трохі не хапае да года. Хаця б напісаў 6 месяцаў што лі 😁
не, толькі старэнькія ў тэме
У гэтай тэме пішыце пацаны))))))))))))) Я стаміўся пераносіць кожнае паведамленне з той вашай тэмы)))
Ну тады трэба было напісаць хаця б рэга ад 11 месяцаў і 10 дзён 😁
ну ок,няхай рэга будзе ад 11 месяцаў
Avangard55 выграе 500 рублёў,як вывядуць,надзеюся заўтра(сцукі),перакідваю
дзякуй) прыемна было пагуляць!
ўзаемна
баблбою лепш
не ну ужо всё вырашана,респекту трэба было лепш гуляць)
Я што дрэнна гуляў? 🙄
не, але трэба было лепш)гэта проста карма,за тое што выбіў рубіка😆
Нічога, гэта зусім не карма, КК на фіналцы ды яшчэ і на ББ – гэта вялікі фарт і трэба перамяшаць шмат лайна 😁
Вось РУБІК вылецеў якраз з-за кармы, таму што сказаў на мяне, што я зараз вылечу 🙂