Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,670 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не рэальна, бро, першы раз гуляў у омаху хай-лоу – паверыш ці не, на смартфоне былі адкрытыя правілы)🙂
Фрыха ад мяне 1500
1-2 па 500
3 300
200 за галаву фрыдока
можа я пакуль не ў курсе, за што вы так фрыдока ўсе любіце? то 1к пойнтаў за галаву, і цяпер таксама
каб я не закахаўся таксама)))
Дзякуй за фрыху!! Усім жадаю ўдачы)
Добры дзень!Хацеў бы ўступіць у ваш клуб для будучых перамог.Падкажыце як гэта зрабіць,Яўкі,паролі там у HG.
правядзі некалькі месяцаў актыўна на форуме для пачатку
Прывітанне, трэба актыўна ўдзельнічаць і мець зносіны на форуме) Тады гэта стане магчымым)
Табе рана яшчэ,трэба быць актыўным на форуме!І з рэгай больш за 3х месяцаў,будзеш актыўным юзэрам прымуць!
Нічога сабе накінуліся.Дык у вас прама закрыты супер клуб?
Дзякуй за фрыху, Вождзь! Нервовая гульня атрымалася, але я, здаецца, паціху ачуняю – у любым выпадку ў покеры))))😁
Lenin дзякуй за фрыху …
я стараўся, але не атрымалася.
Слаўка дзякуй за фрыху…
ты цяпер пад прыцэлам, я цябе знайду, выехаў 👻, сцук затармазілі, карантын, табе фартанула, ну як на 8,4 прымаць?
Пераможцы ківі і свае месцы ў лічку ну і хто фрыдока выбіў
Чуйка была ды і ў выпадку прайгрышу ў мяне б яшчэ быў стэк адыграцца чыста логіка! А калі б я табе аддаў ББ то стэкі сталі б у нас амаль роўныя)
Дзякуй за фрыху)) Заносі пабольш)
Не, але клуб для актыўных форумчан і трэба быць трохі актыўней на форуме)
дзякуй за фрыху! непаганая размінка перад наступным туранірам)
Дзякуй за фрыху 🙂
ты гэта, соррян калі што…😁 за што ты мяне рыбу шмат разоў сёння абразіў, я ўжо інкасатараў выклікаў і давялося адменіць..😁
а ты што фішара ўсё на веліке катаешся, ніколі не падмахнеш…Яшчэ так нахабна аленя піхаеш з біг стэкам…😁
да блін , пераезды яны і ў Афрыцы пераезды , руганню толькі нервы сабе і астатнім сапсуем.
Згодзен Давайце Жыць Дружна! 🤩
😁 ладна ўсё гуд, на тое і мужыкі што б і папсіхавацца..🤩
Слава, дзякуй за фрыху, упершыню трэзвы ў покер ганяю, як і чакалася безвынікова