Форум гульцоў RedStar Казіно
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
20 January 2020
ад
MariyaKonor
|
124 Адказу
|
5,810 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@inkgra84 Як ні дзіўна, але ў мяне ўсе апошнія вывады толькі калі гэты рэлод бонус на выхадных бяру. Як проста на свае – так усё зжырае махам.
@mikrotik123 рэлаўд па выходных, я ў іх гуляла чыста толькі на бонусы і ўсё
@anutka89 а гэты рэлаўд як атрымаць? Які дэп патрэбны?
@godweles888 я не памятаю, дакладна ведаю, што толькі на выхадныя яго можна ўзяць
@anutka89 З такімі ж умовамі яшчэ можна браць па серадах, на дэпазіт крыптай.
@godweles888 Раздзел “Акцыі” у Рэдстары вам у дапамогу! Там усё распісана.
@reddog123 на той момант, калі я там гуляла, я яшчэ не ўмела карыстацца крыптай))
@anutka89 Паспрабуйце ў сераду, ён там аўтаматычна налічваецца, без зваротаў у падтрымку і г.д. З’яўляецца значок “Актываваць”, а далей або бераце, або адмаўляецеся. Ну, вы ж ведаеце, раз там гулялі. Можа, вас толькі ад бонуса па выхадных адключылі.
@reddog123 я там, здаецца, увогуле акаўнт заблакавала 😁
@reddog123 а як у іх цяпер з верыфікацыяй?
@godweles888 амаль год там гуляла і выводзіла на картку, ні разу не пыталіся
@anutka89 а цяпер жа вывады на карту вельмі строга з гэтым?
@godweles888 прабачце, канешне, тут не так шмат старонак, але вы наогул чытаеце?
@anutka89 я на картку не змог вывесці месяц таму, напрыклад
@godweles888 я ўжо вельмі даўно там блок паставіла, да гэтага ўвогуле без праблем выводзілі на картку
@godweles888 Хз, мы з розных краін, але на РФ па СБП вывожу без праблем. Верыф зрабіў толькі ў гэтым годзе, хоць гуляю там не адзін год, каб патрасці іх на бонусы ў ДР. Верыф – толькі два фота пашпарта адсылаў, асноўную старонку і з рэгістрацыяй. Зацвердзілі на наступны дзень.
@reddog123 рэд стар таксама часткамі выводзіць?)
@anutka89 Звычайна не, але адзін раз вывелі дзвюма сумамі, але, можа, сам вінаваты – крывую суму на вывад паставіў з нейкімі рублямі, можа таму. Але ў іх складана падабраць круглую суму, яны ж камсу за вывад бяруць! Лепш, канечне, крыптай дэпаць і выводзіць, тым больш што ў іх якой толькі няма!
@reddog123 у плане метадаў дэпу гэта адно з топавых казіно
@reddog123 трэба ў падтрымку напісаць, можа можна зняць блакіроўку))
@anutka89 Ну, калі ў плюсе і дэпалі выключна пад бонусы, то наўрад ці здымуць. Але паспрабаваць варта, ужо лепш гуляць у старых правераных, чым у гэтых новых шарагах.
@reddog123 Пардон, вы ж не пра бонусы, вы ж там увогуле акаўнт заблакавалі! Наўрад ці разблакуюць, гэта будзе грубае парушэнне з іх боку!
Рэгістраваўся ў 2019 г., даўно не гуляў, але ўсё нармальна, зайшоў без праблем і “В@Н” не патрэбны, і так загружае гульні, здзівіўся.