Форум Bet4Win Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
10 June 2025
ад
NataKaya
|
71 Адказ
|
2,373 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
НЕ ВЫПЛАЧВАЮЦЬ
Старт быў шыкоўны, але хлопцы абасраліся, гэты праект як і банда і гізбо і флагман застануцца проста нікім, стриміць іх перастануць і проста забудуць. З першых прома ўдалося вывесці капейку, дзякуй хлопцам. Вывеў і забыў. Занадта шмат негатыву ў іх бок, праект памрэ.
Ну не ведаю. Вывялі з дэпа, як і з фрыспінаў. Негатыўнага стаўлення да сябе ад мяне дакладна не заслужылі.
@faber Негатыў, бо яны самі дазволілі сябе аб’юзіць жорстка. І цяпер церпяць нармальныя гульцы, хто нават не думаў аб’юзіць. Плюс у іх там купа недахопаў у софце, што таксама ўплывае на настрой гульцоў. Той жа вагер на дэпазіт х3, які мыецца далёка не ўсюды. І гэта стварае нязручнасці і негатыў. Так быць не павінна.
Нагадвае казіно ArtSpin
Тое ж самае было, як і тут
А яны ўвогуле скаргі апрацоўваюць? Хоць як-небудзь рэагуюць на іх?
@olga773 Быў такі казік ArtSpin, рухі ў іх былі такія ж, як і ў Bet4win, таксама пісалі, што выплаты за 1 гадзіну, у выніку народ скамілі і пайшоў у закат
Блакіравалі рахункі таксама без прычын, як і тут, падтрымка таксама на сувязь не выходзіла, казалі тыдзень і купяць ліцэнзію, і тут тое ж самае, казіно ўвогуле без ліцэнзіі
Ды ім не варта было рабіць такую акцыю ,усе падзарабіліся ,цяпер і людзі заблякавалі акаўнты !
@lenok123 ну вось ArtSpin тое ж самае рабіў, потым аккаунты блакаваць пачалі, грошы не выводзяць, і тут тое ж самае атрымліваецца што і ў ArtSpin
@olga773 Не
@evgenys018 зразумела, ну ў мяне яшчэ 30 гадзін на іх рэакцыю на латесте, праўда, я не ведаю, што будзе далей, калі яны, напрыклад, проста праігнаруюць
@olga773 закроюць скаргу так как не вырашана і ўсё
ArtSpin таксама так рабіў, прадстаўнік спачатку выходзіў на сувязь, а потым кінуў на ўсё і проста сышоў у закат, тут тое ж самае паўтараецца.
@eduard065 Такі сапраўды быў, і заманілі яны дакладна так жа, у выніку ўсіх заскамiлi і скаргі проста закрывалі
@dron280 так, менавіта так і ёсць, паўтарэнне тое ж самае ідзе, блакіруюць без прычыны на разблакіроўку, тп маўчыць
Усім добры дзень. Тэж зарэгістравалася на гэтым праекце, але пазней (калі спіны без вагера скончыліся). Увяла промік ROFLANWIN. Але дзе прачытаць умовы бонуса? Бачу, што прапануюць спіны за дэп, але які вагер? х10 будзе? дае гэты промік % да дэпазіту і які вагер? падтрымка маўчыць ужо пяты дзень.
І яшчэ пытанне да тых, хто ўжо гуляў. Падкажыце, у мяне грузіць толькі з ВИНИ, праект да гэтага нармальна ставіцца ці акк потым адваліцца?
Дзякуй за адказы і ўдачнай гульні)
@olga0807 будуць проста спіны за дэпазіт з вэйджэрам х25. Да ВИНИ быццам нармальна ставяцца, усе так заходзім
@olga0807 Я б на вашым месцы не лезла туды, калі нервы дарагія. Але гэта ваша справа.
@evgenys018 Дзякуй Вам) думаю, што прыслухаюся да парады і абыйду гэты праект бокам
@lexa2000 дзякуй вялікі. х25 канешне не х10 але і не такі высокі як на іншых праектах. Хоць, канешне, пачытаўшы ветку ўжо няма такога жадання уда рабіць дэп
@olga0807 калі прачытаць водгукі на праекце , узнікаюць пытанні навошта рэгістравацца лішні раз ) а пра вагер гэта кветачкі 🥴
@rustem777102 ну я рэгістравалася, спадзяючыся, што паспею на промік без вагера) з сучаснымі ўмовамі запал прайшоў)
З дэпазітам у першай хвалі ўсё вывялі. Правайдэраў мала, канечне, але тыя, што былі, гралі проста выдатна.
@archangel0701 ну, заманіць-то патрэбна было людзей, а потым пайшоў масавы бан