Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 кастрычніка 2024 г.
ад
NataKaya
|
203 Адказу
|
7,415 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Трэба ж заспаміць рэальнасць тупога чата, які адказвае па гадзіне, днішчэнскае RTP 92 і г.д.
Ды ж
Агіднае ўвогуле казіно, падтрымка ніякая, аддача такая ж
Ну мне падтрымка даволі хутка адказвае і па справе. Цяпер пакуль адзін негатыўны момант – што затрымліваюць верыфікацыю і я не магу вывесці лям.
А так у цэлым больш нічога дрэннага сказаць не магу. Паглядзім, як выведуць.
У выніку рахунак верыфікавалі цалкам , прайшоў маніторынг , удалося вывесці крыху ( прыкладна тую ж суму пры якой папрасілі верыфікацыю ) і заблакавалі за мультыаккаунт , якога няма. Вось вам і банда .
На рахунку засталося тысяч 900
Скінь, калі ласка, спасылку на скаргу – цікава, якія яны пруфы прадставяць, мяне таксама яны абвінавацілі, прыпісалі мультык, я не стаў даказваць процілеглае, бо ні дэпазітаў не было, ні сродкаў на рахунку, проста не разумею трохі: што за мульце абвінавачваюць – я нешта прапусціў у іх там, што не чортовы прывітальны пакет бонусаў?
🔗
так, там бонусы – дно, па 10р за спін плюс вялікі вейджар, нейкая шляпа. Пагуляў пару разаў па бонусах і ўсё ) самае цікавае, што вэрыф быў і маніторынг, тыдзень ішоў і мультыка не было, потым як пачаў выводзіць – адразу стаў мультык ) супадзення дзіўныя
Дык я іранізую наконт іх бонусаў і нібыта мультамі, сэнс у гэтай шаразе мультык то, на парадак вышэй, ёсць казіно значна з лепшымі бонусамі.
Так ты зноў жа пачакай адказу ад аф. прадстаўніка казіно ў раздзеле скаргаў, ён быццам не абвінавачваў у мультыакунцінгу і з гульнёй бы прытормозіў – магчыма ў гэтым уся справа як ты і напісаў: з-за таго, што яшчэ выйграў або проста таму, што працягваеш гуляць, вось яны ўсімі спосабамі цягнуць час, чакаюць пакуль зальеш усё, пачакай адказу паглядзім што ён скажа.
Мне на пошту прыйшло паведамленне, што мяне заблакавалі за мультык, у ўліковы запіс цяпер не ўвайсці. Чакаю пакуль ён адкажа ў тэме, увогуле чакаю якіх-небудзь навінаў.
Ды гуляць больш не хацеў, мне сказалі, што трэба адкруціць вейджар.
«
Для магчымасці высновы Вашых сродкаў Вам засталося зрабіць ставак на суму 120 000 RUB. Без адыгрышу вейджара Ваш запыт на вывад будзе адхілены.
Калі ласка, азнаёмцеся з Правіламі і Палажэннямі нашага праекта, а менавіта пунктам Правіл 9.2,»
я пачаў круціць у тым жа слоце і зноў выйграў паў мільёна.
Але пункт 9.2. Камісія за вывад сродкаў не спаганяецца, калі вы пракруціце (адыграеце) дэпазіт як мінімум 3 разы. У адваротным выпадку мы маем права ўтрымліваць камісію ў памеры 20% з мінімальнай сумай 5 долараў (ці эквівалент у валюце вашага рахунку) у мэтах барацьбы з адмываннем грошай.
дэпазіт мой быў 15 тысяч, я яго адыграў даўно (калі я выйграў мільён) коратка ўсё было накіравана на тое, каб я зліў грошы.
і мультыаккаунт прыпісалі таму ж
@pokerface як думаеш , шанцы на справядлівасць ёсць ? Ці бываюць выпадкі калі адмяняюць блакіроўку ?
Так, поўная лухта гэта ўсё пра абарот, вэйджар дэпазіту х3, ты яго як мінімум 50 разоў ужо пракруціў, ды і ў момант праходжання вэрыфікацыі і маніторынгу, праверкі гульняў на акнеце не думаю, што ў той момант СБ не зацікавілася і не праверыла твой акк на мульты.
Так, калі ты сапраўды не мульціў Слава і ўвогуле форум справядлівы, бесстаронні ў гэтым плане.
Спадзяюся на Славу і гэты форум, выпадкова форум знайшоў, дзе пра банды напісаць, пра яго на іншай пляцоўцы ўспомніў, я пачаў гугліць і трапіў сюды . Ужо многа вывучыў скаргаў, форум прама як «суд», «вага» і рэпутацыю сваю маюць.
Ды ладна б там банда існавала 5-10 гадоў, тады я мог бы забыць, што ствараў акаўнт і г.д., але зарэгістраваўся там у снежні месяцы, прыкладна ў той жа час і банда пачала існаваць, быццам.
спадзяюся на лепшае, але наладжваюся на горшае, каб не так балюча было потым
Цікавы паварот падзей.
Калі сапраўды мульты рабіў, то лепш адразу прызнайся і не марнуй час Леніна. Гэта ўсё роўна выплыве і ўсё даведацца.
Калі ўсё чыста, то памучуць максімальна і не выплацяць. Для іх гэта нармальна, плаціць такія праекты не вельмі хочуць. Ды там і па лімітам відаць і па тэрмінах верыфікацыі. Усё зроблена, каб гулец прайграў.
Што да Леніна – не сумнявайся.
Калі вывядуць, пакінь хаця б водгук пад самім казіно. Проста ўсё распішы, як яны прапускаюць гульцоў праз 7 колаў пекла, а не гэтыя іх накручаныя водгукі 9 з 10.
Так, гэта зразумела) мой дзень пачынаецца і заканчваецца тым, што я абнаўляю старонку скаргі , каб убачыць новае паведамленне ад прадстаўніка , так што я б дакладна не займаўся хуцёй , казіно – гэта бізнес , у іх ёсць тэхнічны доступ ўсё гэта праверыць, таму займацца такой хуцёй – дакладна не пра мяне.
Так, вядома, так і зроблю, мне ўжо прапанавалі зняць ролік і расказаць пра ўсё гэта, з далейшай публікацыяй на розных пляцоўках. Пакуль чакаю, спадзяюся, што ў іх адбыўся «збой» і таму забанілі.
Штосьці ўсё зацягнулася
Ууу гэта ты не маеш рацыю, я так разумею 14 дзён мінула? крыху менш? для такіх шарашак як банда гэта цалкам нармальна!
Тут скаргі ў нармальных казіно затягваюцца на 1-2 месяцы, а банда – гэта ўвогуле жэст) так што ты, канешне, спадзявайся, што скаргу вырашаць хутка, але не разлічвай на гэта. У любым выпадку Ленін цябе без увагі не пакіне, а вось банда можа адказваць доўга. Сам разумееш, занятыя людзі, гульцоў у іх мільён (я, канешне, з сарказмам!)
Якія прагнозы ?) колькі давядзецца чакаць ? Я проста не разумею, што там такога можна высвятляць і столькі часу )) гэта ж абсурд ) быццам у іх серверы як у найвялікшых кампаній
Я звычайны карыстальнік форума і не змогу табе гэтага сказаць!
Я толькі заўважыў, што 13-14 дзён – гэта яшчэ не затягнулася) асабліва калі гэта банда казіно.. можа і заўтра вырашыць пытанне, а можа і месяц-два хто ведае, але ты лепш рыхтуйся да таго, што давядзецца яшчэ пачакаць) тыдзень/две/тры тут ужо не ведаю) і не сумнявайся – Ленін (адмін ад форуму, хто займаецца тваёй скаргай) ён дакладна ёй займаецца, а вось што робіць банда – аднаму богу вядома) кстати не раю гуляць на либет (маўляў іх праект)
Так, усе пра Славу адзываюцца станоўча .
банда проста цягне час , толькі навошта ? Не зразумела ! Калі рахунак заблакаваны то і грошы з балансу не прайграць, нейкая логіка, напэўна, ёсць але я яе не ведаю. Пра либет чуў . Так, я зараз увогуле нідзе не гуляю )
Лібет так, гэта сетка банды. Дзве помыйкі па факце
аналагічна мяне дынаміў Либет,толькі сума 200$,кожны дзень новае сэлфі ім трэба было,не верифікавалі,скаргу тут жа пісаў на форуме…Ты праз каго рэгістраваўся-націскай гэтага афіліята,нехай менеджараў ганяе
Я рэгістраваўся за сябе ) я адзіночка, таму так
Чым гісторыя скончылася ?
выплацілі пасля скаргі,дзякуй форуму і Леніну