Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі

Абмеркаванне анлайн-казіно | 16 кастрычніка 2024 г. ад | 203 Адказу | 7,415 Праглядаў | 0 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 116
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
pokerface, 3 сакавіка 2025 г.
Апошнім часам мода асабліва прыкметна пайшла ад сеткі катоў запускаць сваіх “ботаў” на форум хз за якія яны плюшкі гэта робяць пакідаць пахвальныя каментары, паведамленні.

Трэба ж заспаміць рэальнасць тупога чата, які адказвае па гадзіне, днішчэнскае RTP 92 і г.д.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Misha55, 3 сакавіка 2025 г.
Надо же заспаміць рэальнасць тупога чату, які адказвае па гадзіне, днішчэнскае RTP 92 і г.д.

Ды ж

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
170
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 лют 2022 г.

Агіднае ўвогуле казіно, падтрымка ніякая, аддача такая ж

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
sergojojo, 4 сакавіка 2025 г.
Адвратнае ўвогуле казіно, падтрымка ніякая, аддача такая ж

Ну мне падтрымка даволі хутка адказвае і па справе. Цяпер пакуль адзін негатыўны момант – што затрымліваюць верыфікацыю і я не магу вывесці лям. 

А так у цэлым больш нічога дрэннага сказаць не магу. Паглядзім, як выведуць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Nekrasivi39, 4 сакавіка 2025 г.
Ну мне поддержка достаточно быстро отвечает и по делу . Сейчас пока что один негативный момент , что затягивают верификацию и я не могу вывести лям .  А так в целом больше ничего плохо сказать не могу. Посмотрим как выведут 

У выніку рахунак верыфікавалі цалкам , прайшоў маніторынг , удалося вывесці крыху ( прыкладна тую ж суму пры якой папрасілі верыфікацыю ) і заблакавалі за мультыаккаунт , якога няма. Вось вам і банда .

На рахунку засталося тысяч 900

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.
Nekrasivi39, 6 сакавіка 2025 г.
У выніку рахунак верифікавалі цалкам, прайшоў маніторынг, удалося вывесці трохі (прыкладна тую ж суму, пры якой папрасілі верифікацыю) і заблакавалі за мультыаккаунт, якога няма. Вось вам і банда. На рахунку засталося тысяч 900

Скінь, калі ласка, спасылку на скаргу – цікава, якія яны пруфы прадставяць, мяне таксама яны абвінавацілі, прыпісалі мультык, я не стаў даказваць процілеглае, бо ні дэпазітаў не было, ні сродкаў на рахунку, проста не разумею трохі: што за мульце абвінавачваюць – я нешта прапусціў у іх там, што не чортовы прывітальны пакет бонусаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
pokerface, 6 сакавіка 2025 г.
Скінь, калі ласка, спасылку на скаргу – цікава, якія яны пруфы прадставяць, мяне таксама абвінавацілі, прыпісалі мультык, я не стаў даказваць наадварот, бо ні депаў не было, ні сродкаў на рахунку, проста не разумею – што такое, што ў мульце абвінавачваюць, я нешта прапусціў у іх там, што не ў* [...]

🔗

так, там бонусы – дно, па 10р за спін плюс вялікі вейджар, нейкая шляпа. Пагуляў пару разаў па бонусах і ўсё ) самае цікавае, што вэрыф быў і маніторынг, тыдзень ішоў і мультыка не было, потым як пачаў выводзіць – адразу стаў мультык ) супадзення дзіўныя

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.
🔗     так там бонусы – дно, па 10р за спін плюс вялікі вэйджэр, шляпа якойсьці. Паграў пару разаў па бонусах і ўсё ) самае цікавае што вэрыф быў і маніторынг, тыдзень ішоў і мультык не было, потым як пачаў выводзіць, адразу стаў мультык ) супадзення дзіўныя 

Дык я іранізую наконт іх бонусаў і нібыта мультамі, сэнс у гэтай шаразе мультык то, на парадак вышэй, ёсць казіно значна з лепшымі бонусамі.

Так ты зноў жа пачакай адказу ад аф. прадстаўніка казіно ў раздзеле скаргаў, ён быццам не абвінавачваў у мультыакунцінгу і з гульнёй бы прытормозіў – магчыма ў гэтым уся справа як ты і напісаў: з-за таго, што яшчэ выйграў або проста таму, што працягваеш гуляць, вось яны ўсімі спосабамі цягнуць час, чакаюць пакуль зальеш усё, пачакай адказу паглядзім што ён скажа. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Ды я іранізую наконт іх бонусаў і нібыта мультаў, сэнс у гэтай шаразе – мультык жа, на парадак вышэй, лепш ёсць казіно значна з лепшымі бонусамі. Так ты зноў жа пачакай адказу ад афіц. прадстаўніка казіно ў раздзеле скаргаў, ён жа нібы не абвінавачвае ў мультыакунтынгу і з гульнёй бы прытор [...]

Мне на пошту прыйшло паведамленне, што мяне заблакавалі за мультык, у ўліковы запіс цяпер не ўвайсці. Чакаю пакуль ён адкажа ў тэме, увогуле чакаю якіх-небудзь навінаў.

Ды гуляць больш не хацеў, мне сказалі, што трэба адкруціць вейджар.

«

Для магчымасці высновы Вашых сродкаў Вам засталося зрабіць ставак на суму 120 000 RUB. Без адыгрышу вейджара Ваш запыт на вывад будзе адхілены.

Калі ласка, азнаёмцеся з Правіламі і Палажэннямі нашага праекта, а менавіта пунктам Правіл 9.2,»

я пачаў круціць у тым жа слоце і зноў выйграў паў мільёна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Так мне на пошту прыйшло паведамленне, што мяне заблакавалі за мультык, у акаўнт цяпер не ўвайсці. Чакаю пакуль ён адказвае ў тэме, увогуле чакаю якіх-небудзь навін. да гуляць больш не хацеў, мне сказалі што трэба адкруціць вейджер  « Для магчымасці вываду Вашых сродкаў вам засталося [...]

Але пункт 9.2. Камісія за вывад сродкаў не спаганяецца, калі вы пракруціце (адыграеце) дэпазіт як мінімум 3 разы. У адваротным выпадку мы маем права ўтрымліваць камісію ў памеры 20% з мінімальнай сумай 5 долараў (ці эквівалент у валюце вашага рахунку) у мэтах барацьбы з адмываннем грошай.

дэпазіт мой быў 15 тысяч, я яго адыграў даўно (калі я выйграў мільён) коратка ўсё было накіравана на тое, каб я зліў грошы.

і мультыаккаунт прыпісалі таму ж 

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

@pokerface як думаеш , шанцы на справядлівасць ёсць ? Ці бываюць выпадкі калі адмяняюць блакіроўку ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 525
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.
Але пункт 9.2. Камісія за вывод сродкаў не спаганяецца, калі вы пракруціце (адыграеце) дэпазіт хаця б 3 разы. У іншым выпадку мы маем права ўтрымаць камісію ў памеры 20% з мінімальнай сумай 5 долараў (ці эквівалент у валюце вашага рахунку) у мэтах барацьбы з адмываннем грошай. дэпазіт мой б [...]

Так, поўная лухта гэта ўсё пра абарот, вэйджар дэпазіту х3, ты яго як мінімум 50 разоў ужо пракруціў, ды і ў момант праходжання вэрыфікацыі і маніторынгу, праверкі гульняў на акнеце не думаю, што ў той момант СБ не зацікавілася і не праверыла твой акк на мульты.

@pokerface як думаеш , шанцы на справядлівасць ёсць ? Бываюць ці выпадкі калі адмяняюць блок ?

Так, калі ты сапраўды не мульціў Слава і ўвогуле форум справядлівы, бесстаронні ў гэтым плане.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Ды гэта ўсё, вядома, бред пра абарот, вэйжэр дэпазіту х3, ты яго як мінімум 50 разоў ужо пракруціў, ды і ў момант праходжання верыфікацыі і маніторынгу, праверкі гульняў на акаўнце не думаю, што ў той момант СБ не зацікавілася і не праверыла твой акк на мульты.     Ды калі ты сапраўды не [...]

Спадзяюся на Славу і гэты форум, выпадкова форум знайшоў, дзе пра банды напісаць, пра яго на іншай пляцоўцы ўспомніў, я пачаў гугліць і трапіў сюды . Ужо многа вывучыў скаргаў, форум прама як «суд», «вага» і рэпутацыю сваю маюць. 
Ды ладна б там банда існавала 5-10 гадоў, тады я мог бы забыць, што ствараў акаўнт і г.д., але зарэгістраваўся там у снежні месяцы, прыкладна ў той жа час і банда пачала існаваць, быццам.

спадзяюся на лепшае, але наладжваюся на горшае, каб не так балюча было потым 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 116
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Спадзяюся на Славу і гэты форум, выпадкова форум знайшоў, дзе прадставіць банды напісаў пра яго на іншай пляцоўцы, я пачаў гугліць і патрапіў сюды. Ужо шмат вывучыў скаргаў, форум проста як «суд», «вага» і рэпутацыю сваю маюць. Ды ладна б там банды існавалі 5-10 гадоў, тады я б мог забыцца, [...]

Цікавы паварот падзей.

Калі сапраўды мульты рабіў, то лепш адразу прызнайся і не марнуй час Леніна. Гэта ўсё роўна выплыве і ўсё даведацца.

Калі ўсё чыста, то памучуць максімальна і не выплацяць. Для іх гэта нармальна, плаціць такія праекты не вельмі хочуць. Ды там і па лімітам відаць і па тэрмінах верыфікацыі. Усё зроблена, каб гулец прайграў.

Што да Леніна – не сумнявайся.

Калі вывядуць, пакінь хаця б водгук пад самім казіно. Проста ўсё распішы, як яны прапускаюць гульцоў праз 7 колаў пекла, а не гэтыя іх накручаныя водгукі 9 з 10.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Misha55, 6 сакавіка 2025 г.
Цікавы паварот падзей. Калі сапраўды мульты рабіў, то лепш адразу прызнайся і не марнуй час Леніна. Гэта ўсё роўна выплыве і ўсё даведацца. Калі ўсё чыста, то памучаюць максімальна і выводзяць. Для іх гэта нармальна, плаціць такім праектам не вельмі хочуць. Так там і па лімітах бачна і п [...]

Так, гэта зразумела) мой дзень пачынаецца і заканчваецца тым, што я абнаўляю старонку скаргі , каб убачыць новае паведамленне ад прадстаўніка , так што я б дакладна не займаўся хуцёй , казіно – гэта бізнес , у іх ёсць тэхнічны доступ ўсё гэта праверыць, таму займацца такой хуцёй – дакладна не пра мяне. 
Так, вядома, так і зроблю, мне ўжо прапанавалі зняць ролік і расказаць пра ўсё гэта, з далейшай публікацыяй на розных пляцоўках. Пакуль чакаю, спадзяюся, што ў іх адбыўся «збой» і таму забанілі. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.

Штосьці ўсё зацягнулася 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 634
Публікацыі
4 738
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Nekrasivi39, 9 сакавіка 2025 г.
Што ж усё затягнулася

Ууу гэта ты не маеш рацыю, я так разумею 14 дзён мінула? крыху менш? для такіх шарашак як банда гэта цалкам нармальна!

Тут скаргі ў нармальных казіно затягваюцца на 1-2 месяцы, а банда – гэта ўвогуле жэст) так што ты, канешне, спадзявайся, што скаргу вырашаць хутка, але не разлічвай на гэта. У любым выпадку Ленін цябе без увагі не пакіне, а вось банда можа адказваць доўга. Сам разумееш, занятыя людзі, гульцоў у іх мільён (я, канешне, з сарказмам!)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
oopsant, 9 сакавіка 2025 г.
Ууу гэта ты не правы, я так разумею 14 дзён прайшло? крыху менш ? для такіх шарашак як банда гэта цалкам норма! Тут скаргі ў нармальных казіно зацягваюцца на 1-2 месяцы, а банда – гэта ўвогуле жах) так што ты, канечне, надзейся, што скаргу вырашаць хутка, але не разлічвай на гэта. У любым [...]

Якія прагнозы ?) колькі давядзецца чакаць ? Я проста не разумею, што там такога можна высвятляць і столькі часу )) гэта ж абсурд ) быццам у іх серверы як у найвялікшых кампаній 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 634
Публікацыі
4 738
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
Якія прагнозы ?) колькі давядзецца чакаць? Я проста не разумею, чаго там такога можна высвятляць і столькі часу )) гэта ж абсурд ) быццам у іх серверы там найбуйнейшых кампаній

Я звычайны карыстальнік форума і не змогу табе гэтага сказаць!

Я толькі заўважыў, што 13-14 дзён – гэта яшчэ не затягнулася) асабліва калі гэта банда казіно.. можа і заўтра вырашыць пытанне, а можа і месяц-два хто ведае, але ты лепш рыхтуйся да таго, што давядзецца яшчэ пачакаць) тыдзень/две/тры тут ужо не ведаю) і не сумнявайся – Ленін (адмін ад форуму, хто займаецца тваёй скаргай) ён дакладна ёй займаецца, а вось што робіць банда – аднаму богу вядома) кстати не раю гуляць на либет (маўляў іх праект)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
oopsant, 9 сакавіка 2025 г.
Я звычайны карыстальнік форума і не змагу табе гэтага сказаць!  Я толькі заўважыў што 13-14 дзён гэта яшчэ не затянулася)  асабліва калі гэта банда казіно..   можа і заўтра вырашаць пытанне а можа і месяц-два хто ведае, але ты лепш рыхтуйся да таго што прыйдзецца яшчэ чакаць) тыдзень/дзве/ [...]

Так, усе пра Славу адзываюцца станоўча . 
банда проста цягне час , толькі навошта ? Не зразумела ! Калі рахунак заблакаваны то і грошы з балансу не прайграць, нейкая логіка, напэўна, ёсць але я яе не ведаю. Пра либет чуў . Так, я зараз увогуле нідзе не гуляю ) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
668
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
Так, усе пра Славу адзываюцца станоўча .  банда проста цягне час , толькі для чаго ? Не зразумела ! Калі рахунак заблакіраваны то і грошы з балансу не прапіць, нейкая логіка напэўна ёсць але я яе не ведаю. Пра Лібет чуў . Так я цяпер увогуле нідзе не гуляю ) 

Лібет так, гэта сетка банды. Дзве помыйкі па факце

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
222
Публікацыі
1 373
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.
Nekrasivi39, 4 сакавіка 2025 г.
Ну мне падтрымка даволі хутка адказвае і па справе . Зараз пакуль што адзін негатыўны момант , што затрымліваюць верифікацыю і я не магу вывесці лям .  А так у цэлым больш нічога дрэннага сказаць не магу. Паглядзім, як выведуць 

аналагічна мяне дынаміў Либет,толькі сума 200$,кожны дзень новае сэлфі ім трэба было,не верифікавалі,скаргу тут жа пісаў на форуме…Ты праз каго рэгістраваўся-націскай гэтага афіліята,нехай менеджараў ганяе

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Appolo, 9 сакавіка 2025 г.
аналагічна мяне дынаміў Лібет, толькі сума 200$, штодзень ім патрэбнае было новае селфі, не верыфікавалі, скаргу адразу пісаў на форуме… Ты праз каго рэгістраваўся – напруж гэтага афілята, няхай менеджараў ганяе

Я рэгістраваўся за сябе ) я адзіночка, таму так

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
74
Публікацыі
406
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 лют 2025 г.
Appolo, 9 сакавіка 2025 г.
аналагічна мяне кінулі ЛібеТ, толькі сума 200$, кожны дзень ім патрэбнае было новае сэлфі, не верыфікавалі, скаргу адразу пісаў на форуме… Ты праз каго рэгістраваўся – напружвай гэтага афілейта, няхай мэнэджэраў ганяе

Чым гісторыя скончылася ?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
222
Публікацыі
1 373