Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 кастрычніка 2024 г.
ад
NataKaya
|
203 Адказу
|
7,436 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Самая помыйная ўстанова з усіх, што можна было сустрэць . дэпазіту няма трэція суткі . Саппорт проста тупа зачыняе чаты і корміць шаблонамі . На канкрэтныя пытанні зусім не адказваюць . НІКОМУ І НІКОЛІ не раю сюды нават блізка заходзіць . Благо дэп маленькі і першы ў гэтую помыйку , стане і апошнім .
Добры дзень, ёсць такія, хто выводзіў з гэтага казіно?) доўгі працэс вываду?
На старце рабіў мінімальны дэпазіт і вывёў х2 ад яго, тады хутка было… Але я б не рэкамендаваў там гуляць увогуле
А гэта ж казіно?!)
Я думаў што проста ба…не,не банда ,а шайка памойная якая-то,нуу месца тыпу гульнявога сайта……..
…”Попахивает” часам пахне пасляваеннымі гадамі альбо 90-мі). Мне ўспамінаецца адзін выпадак, калі кіраўніцтва на адным заводзе правяло збор сродкаў на куплю аўто. Прайшло пару-тройку месяцаў і ніхто нікуда не паехаў, людзі пачалі задаваць правільныя пытанні – і тады… Адзін маёрышка з гэбеншных тады сказаў тыпу, пасылайце ўсіх на…Й або да мяне, што адно і тое ж, і даў нумар тэл з “гербам”)
Добры дзень, у снежні 2024 зарэгістраваўся на казіно банда , гуляў , прайграваў , зноў гуляў , то быў у плюсе то ў мінусе . 26 лютага , вырашыў зноў зрабіць дэпазіт на гэтым праекце , бо да таго два месяцы амаль былі злівы на іншым праекце.
Заліў у агульнай складанасці 15к , заставалася рублёў 600 , калі я пачаў заносіць . Калі на балансе было каля 300к , я паспрабаваў вывесці 223к , выплату адхілілі і папрасілі вэрыфікацыю . У выніку пакуль ішла вэрыфікацыя я прайграў да 90к і падняў да 1 млн. Спачатку фота дакументаў і селфі . Я загрузіў, з другой ці трэцяй спробы ў мяне атрымалася патрэбнай якасці . На наступны дзень папрасілі яшчэ селфі з дакументам у руках і ліст А4, з айдзі і датай , назвай праекта . Гэта я таксама зрабіў . Тады мне паведамілі, што вэрыфікацыя пройдзена, але грошы я не магу вывесці , бо акаўнт знаходзіцца на маніторынгу . Чаму здарыўся гэты маніторынг незразумела , у правілах праекта нічога не сказана .
На шчасце падтрымка адказвае хутка , але што гэта за маніторынг незразумела , напэўна, спецыяльна каб я зліў увесь баланс.
Хочацца даведацца колькі доўжыцца гэты маніторынг і ці ёсць канкрэтныя тэрміны ?
Гатовы прадаставіць усе відэа-пацверджанні аперацый з банка , копію дагавора з мабільным аператарам і іншае
Прывітанне! Калі не ўдаецца вырашыць пытанне з казіно, падавайце скаргу на сайце. Адказны яе разглядзе!
Ужо падаў , дзякуй
«Як вы яхту назавёце, так яна і паплыве!» -Капітан Врунгель 😁
Добра са старта “мульт” знайшлі і неапраўдана заблакавалі аккаунт толькі за гэта банде дзякуй!
Чакаю і спадзяюся на цуд! Зараз знойдуць прычыну, каб не выплачваць
Калі за табой няма “косякаў” усё будзе нармальна, галоўнае раю табе не гуляць зусім, нават адзін спін не рабіць, яны на гэта і спадзяюцца і чакаюць пакуль ты зліеш баланс .
Паўезла як працягнуў гуляць цудам да ляма падняў усё проста набірайся цярпення і чакай адказу, форум па максімуме дапаможа разабрацца ў справе.
Скаргу напісаў ?
Не гуляю з таго моманту як падняў , нават спіна не роблю . Ведаю, што яны настроены на тое , каб зліў пакуль ідзе «праверка».
скаргу напісаў , але яшчэ не апублікавалі .
Гэта так . Проста пашанцавала
мультырахункаў няма . Гуляць можна ж з любой кропкі свету ?
У мяне дакладна так было, каля тыдня мурыжылі, верыфікавалі, правяралі, але ў выніку вывялі.
Гэта яшчэ адна праблема, потым яны табе яшчэ лям па лімітам будуць выводзіць.
Калі не памыляюся, самы вялікі ліміт 2500 баксаў у дзень, пры ўмове, што ты ўнёс 300+к. Калі менш, то і ліміт меншы. Т.е. выводзіць лям будуць яшчэ тыдзень.
Ты галоўнае – не злівай. Злівам ім горш не зробіш, толькі сабе.
А калі хочаш зачыніць аккаунт і вывесці ўсё адразу ? Так нельга ?
За раз навряд ці выведуць. Прачытай у іх у правілах ліміты, успомні колькі заліў і прыблізна зразумееш, колькі зойме выплата.
Можа можна абмежаваць гульню на час выплат, тут дакладна не ведаю. Звяжыся з падтрымкай, спытай.
У мяне проста няма такой праблемы: калі выйграў, то прынцыпова чакаю выплату.
Калі ў цябе лудаманія, то лепш абмежавацца, калі ў іх ёсць такі функцыянал. Калі няма, старайся проста нават не заходзіць. Ні аднаго спіна не рабі, нават не дапускай думкі «Вось на дзесяточку пракручу, пакуль выводзяць». Гэта канец – зліеш дзесяць, потым 20к, потым 50к, а там ужо трэба іх апраўдваць. У выніку будзе нячога выводзіць. Дачакайся выплат, не будзь дурнем. Потым нічога прадʼявіць не будзе – яны дзейнічалі па правілах, ні ў кога не было прымусу зліваць.
Ты правы ) Адзін раз ужо такое было ) гэта спецыяльна накіравана на тое, каб зліць ) прынцыпова чакаю вываду )
Будзем чакаць, каб маніторынг паспяхова прайшоў )
Так, калі падчас праверкі, ты можаш рабіць стаўкі і траціць баланс, то хутчэй за ўсё гэта для зліву.
Чакай, іншых варыянтаў няма.
Можа, і сапраўды правяраюць гульню. Такое рэальна здараецца, тым больш калі заносы былі шчодрыя.
Провайдар не адразу адказвае. Я, напрыклад, ад Квікспіна месяц чакаў адказу.
Да там стаўка была па 2500р в удар)
Вось ты сам і адказаў на сваё пытанне.
Пагадзіся, дзіўна, калі гулец круціў па 20-30р і раптам рэзка пачаў па 2500)
Да я катаў па 64, потым занёс крыху, павысіў
калі баланс быў 700к, пачаў па 2500к)
@natakaya @vyacheslavlenin
Апошнія водгукі відавочна накручаныя аднадзённымі акаўнтамі.
Рэга і водгук за адзін-два дні і больш не заходзілі.
Прошу праверыць і пачысціць, каб не ўводзіць гульцоў у зман. Іх ацэнкі 9 з 10 проста падман.
Рэальнасць у гульца Nekrasivi39
Нават нікнэймы дзіўныя
У апошні час мода пайшла асабліва прыкметна – сеткі катоў запускаюць сваіх “ботаў” на форум хз за якія яны плюшкі гэта робяць пакідаць лестныя каментары, паведамленні.
Адна з хвароб форума, купа такіх водгукаў пад многімі казіно. Як і накрутка мінусаў.
Чаму “новайсы” могуць пісаць водгукі, я не разумею. Рэальныя водгукі апускаюцца ўніз і іх проста не відаць. Вісіць вось такі, рэга 16 лютага, водгук 16 лютага і больш не заходзіў.