Форум Банда Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
16 кастрычніка 2024 г.
ад
NataKaya
|
203 Адказу
|
7,433 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
гэта іх даход, ім усё роўна
Кароч, яны так і пакінулі камісіі за вывад сродкаў. Плюс у іх не максімальны ртп у слотах. Матэматычна ў выніку з камісіяй гуляць пры ртп 80% – гуляйце самі.
У іх на крыпту здаецца раней камса таксама была, пакінулі так сама ці прыбралі?
2 на ТРЦ і 0.4 на беп20
Я яшчэ ў той тэме пра лібет гэта пісал. Якая можа каміса за вывад на піастркис? Унутры яго няма ніякай камісі.
Яны па факце проста крадуць у цябе грошы. 5% у іх, 4% за вывад з самога піастрикса, вось у цябе ўжо няма 9к з выйгрышу 100к.
Па ртп глядаў толькі прагмат і хаксав, там было 96. Хз колькі ў іншых. Так у прынцыпе пафіг на ртп, тут нават гуляць няма жадання і нікому б не жадаў такі праект.
У прагмата і хаксава я глядзеў 95 (кекв зажалі 1%), а дуэлек ад хаксава ўвогуле 94. А ў пнг мяне не пусціла.
А што да камсы, максімізуюць прыбытак накладаючы існуючыя і неіснуючыя камісіі на саміх гульцоў. Насмотрэліся ў джойкі.
Учора глядзеў 96 было, яшчэ ўспомніў у тандэрэ глядзеў таксама 96 было. Ці сапраўды за дзень знізілі ахах
З такім падыходам ніхто не будзе гуляць і няма чаго будзе выціскаць.
Гэта проста крадзеж грошай.
Ну вось са банды скрын учора рабіў. 95.5, у іншых казіно 96+
Мне здаецца, там разлік зроблены не на слоты, а на дзяцей і на гульню падобную на авіятара, такая ЦА мала ў чым разбіраецца.
А тыя, хто ў здаровым розуме, і так разумеюць, што гэта за казіно.
Наўрад ці на дзяцей, бо патрабуюць верификацию. То, што яе не трэба, – хлусня.
Куча выпадкаў у каго яе запытвалі і скаргі, што не прымаюць яе і пішуць пра якіясь 5 дзён. Думаю, і да форума хутка дацягнецца.
Так у гэтым і сэнс, брацуха) купляем струмы ў розных мэллаў, крычым, што вэрыфікацыя не патрэбна – яны заходзяць і прайграюць, ну а калі не дай божачка выйгралі, тут жа просяць вэрыф і ўсё… прыплылі… да гэтага часу ўспамінаю гісторыю са школьнікам і заносам 17кк, якія, канечне, ён не мог вывесці) у іншым казіно канешне
Паставіў на вывад па збп райфайзен, хто выводзіў? За колькі прыкладна выводзілі
Падтрымліваю шматлікія пасты форумчан казіно такое ж як Лібет сырое, слоты ў мяне загружаюцца павольна ў адрозненне ад іншых казіно ў аналагічных слотах.
Чытаў на суседнім рэсурсе сам да гэтага , да выводу не дайшоў, на крыпту выводзяць хутка і нават без верыфікацыі, хоць па сутнасці яе здавалася б спачатку не патрабуе, па СБП улічваючы сучасныя рэаліі хз. І чат там мёртвы .
Думаю, усе ўжо созрелі да новага прыколу гэтага казіно. Калі вы раптам алігарх, то вы не зможаце купляць топавыя бонускі ў ноўліміце. Бо гэтая магчымасць адключаная як опцыя.
Баюцца сарваў максімалак, але зноў жа гэта не абароніць іх ад таго, што і ў прадтопавай людзі лавілі максімалкі. Я не здзівлюся, калі ў іх у Evolution у бакара максімалка 100-200к, калі ў сярэдніх казіно яна 500к-1лям
Яны пакінулі опцыю пакупкі рандомнай бонускі, таму адключэнне топавых выглядае нават дурна. Пра лайвы не ведаю, не глядзеў. Пра бонускі даведаўся на стрыме, чэл хацеў купіць, а няма.
У іх ноу-ліміт нейкі карявы. Некалькі разоў было, заходзіў у слот і альбо адразу “ой што-та пайшло не так”, альбо ў блакноце пасля 3-5 спінаў.
Раззлавіла пасля 3-4 спроб і не стаў у яго гуляць. Сёння яшчэ кажуць, што слоты з хаскава зніклі.
Не ўразіла мяне гэтае казіно.. вельмі мала правайдэраў, усё працуе праз адно месца, зато размоў і шуму вакол яго проста куча, ну не ведаю гэта асабіста маё меркаванне..
Усім Доброга Дня! кантора фрыкаў, сорры за такое! Адправіў больш за 50 селфі і пашпарт – усе адмовы! паверце мне, не першы год гуляю і праходжу верифікацыі! таксама адмены выплат! ім проста пафіг! на адказ што не так пішуць – не чысьцюткае фота ) хоць па гэтых новых фотках сёння праходзіў верифікацыю ў іншым казіно, адкуль прыйшлі гэтыя мэнэджары і падтрымка іх
Увогуле нават і час на гэта вось💩💩💩💩💩💩😁💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩не буду марнаваць!!!!!Відэа тут па тэме знайшоў,можа хто зразумее!А калі не – пішыце скаргу на сябе!Напрыклад у спортлотто ці бліжэйшы дыспансер,там павінны дапамагчы.
За прыкладна 4 гадзіны вывялі, дэпал з піастрыкса, вывелі па СБП райфайзен, казіно топчык у гэтым плане
Мне таксама не спадабалася казіно,правайдэраў вельмі мала ,ну можа гэта з-за таго што новае яшчэ не дадалі ,грузіцца доўга ,тормозіць чота ((