Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд
Агульныя пытанні
|
9 снежня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
196 Адказаў
|
17,360 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я, здаецца, не вельмі правакую, але калі так, то падпісваць толькі мяне, нікога іншага не трэба.
апаю тэму – абнавіў шапку – унясенне зменаў у правілы сайта.
Смешна, калі троліш менеджара- спамера, які выяўляе з сябе гуру, а сам двух словаў звязаць не можа) Больш за тое, такіх трэба троліць пры ўсіх, каб маладняк не трапляўся на любую дзічыну. За такое ж не пакараюць?) Добрая справа ж)
Па якім email я магу звязацца з адміністрацыяй сайта?
У ЛС мне пішыце.
На жаль, мне недаступная функцыя прагляду профілю і адпраўкі ПП. Прашу звязацца са мной па пошце [email protected]
Усе разборкі,на Данбасе нам напляваць,навіщо пальцамі па кнопках ……!!! 🙂 🙂 🙂
Ствары асобную тэму тут:
🔗
Гэтая гілка зробленая менавіта для гэтых мэт – не проста тэма, а цэлы раздзел па скаргах.
Навошта ты постыш гэта ва ўсе магчымыя тэмы?!…..//
прывітанне.у мяне перастала адкрывацца казіно golden star тыпу памылка 503….скажыце гэта спампоўвальнае казіно і ці ёсць прамая спасылка на спампоўку!?
Паспрабуй вось гэтую спасылку
goldenstar
А ўвогуле гэта не тая ветка. Вось патрэбная ветка
🔗
Не разумею, чаго ты патрабуеш ад форумчан, калі ў цябе мадэры такія ж. Ты спачатку склад мадэраў замяні, калі ўжо сам як ттр не можаш за форумам сачыць, а потым форумчан вучы паводзінам. Хаця я з табой і на ўсе 100% згодзен і ў кожнага ёсць свая галава, але ўсё ж… як кажуць, з ваўка жыць і г.д. А мадэры якраз ролю ваўкоў і выконваюць. Працвітання.
ну вось роўненька таму і пайшлі Фею, фридока … хто яшчэ? …
і хто табе сказаў, што тыр “сам” сочыць за форумам?)))))
Форум стаў святочны ўвесь у лямпочках. Цяпер заўсёды, зайшоўшы на форум, не забываю лямпочкі пабіць, дзякуй!😁
Не забывай, што ў адной з лямпачак ёсць 100 поінтаў штодзённа, так што часцей бі і абнаўляй старонку 🤠
я цябе ненавіджу🤐😁
лепш бы напісаў что ў лямпачцы мільён,толькі быў бы пытанне наступнае,мільён чаго???!!!))))
Лёха, ты прама як у фільме «взрыв из прошлого» 😁 Часам глядзі на даты. А то флудэра**ш тут.
Эх, Лёха, Лёха…. Вясёлы ты хлопец…)
УБАЧЫЎ І НАПІСАЎ ШТО МНЕ ДАТЫ ТО???
гэта ж не прадукты якія маюць свае тэрміны прыдатнасці)))))))
адміністрацыя прыміце меры для пакарання хамла. калі не пакажаце мы ўсе будзем думаць што так можна камунікаваць на форуме і гэта нарм і чат яму зачыніце ён ужо надакучыў адзін негатыў ад яго пазітыву 10 працэнтаў ад агульных паведамленняў
–Ідзі на х** гремлін. Паведамленні што ці набіваеш за мой кошт? Пшоў вон, не цікавы.
–Во-во) Вось такіх як ты ліга і прыцягвае) Клуб папрошайак і незразумелых вясёлых хлопцаў задротаў)
–Усё вылічылі хто ёсць хто. Хулі працягваеш ныць?) Ідзі калядаў далей у іншых месцах)
–Ты хто ўвогуле такі?) Бачыў што нешта пісаў, не захацеў нават адказваць) Чарговы папрошайка, як там і пісаў, што ў клуб не прынялі)
Ааа, во як.
Ну так я табе скажу смрадлівая папрошайка, што я цябе круціў на х.й. Ты мразь навошта сюды прыпёрлася? Відавочна грошы нажыць, не змог і не ўтрымаўся ў калектыў уліцца, а тут гніда ты пралез.
Ты відаць дурны што ці…) Ідзі на х** разам са сваёй лігаю, не цікава гэта ўсё.
Толькі ўнатуры знаўцы покера можа зацікавіцца, але ты сайт памыліўся. А так у асноўным папрошайкі.
–
🔗
Адміністрацыю форума прашу прыняць меры супраць @seregelio ! Усе ўжо стаміліся ад неабгрунтаваных абразаў і срача, які ён разводзіць!
😁 Што, усіх забаніць, хто лічыць вашу лігу гаўном? Мяне, Вождзя..Айдара і г.д 😁 пачаў усю гэтую тэму ты, спачатку паклаў куй, і ўпарта працягваеш гэта рабіць далей
Што я зрабіў проціпраўнага? Тое, што не падпарадкаваўся чыёйсьці жадлівасці? Якая не аргументавана нічым!
Прашу адміністрацыю мець на ўвазе пасажыра @mike, які ўносіць разлад у наш, я б сказаў, непаганы і дружны калектыў.
Яго ліга частцы форуму не патрэбна НАХ. Ён жа на яе спрабуе падсадзіць усіх. Што да мяне, разам з лігай калі б пайшоў, было б класна.
лічы ў сваёй галаве . навошта вы прыходзіце ў тэму і хаміце як сяўкі падзаборныя.