Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
139,815 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@reddog123 так, асабліва апошнім часам, калі звычайныя дрэнна гуляюць. Там пагуляць хвілін 10 і вочы прывыкаюць. Адзінае – часта блытаеш 4 і 5, у іх кропкі аднаго колеру і колькасць кропак амаль аднолькавая.
Нядаўна ў водцы спаткаў мноства бонусаў у розных слотах ад эндорфина, што само па сабе вельмі добра, бо бывае і аднаго бонуса не дачакаешся за сотню спінаў. Але ўсе бонусы аказаліся як пад капірку – каля x20. Што яшчэ крыўдна, стаўкі былі нядрэнныя, непрыемна глядзець на такія бонусы, калі па мінімальных стаўках і то больш выйграваў. Але на фоне хаска, эндорфина аказалася яшчэ не дрэнна, там увогуле не мог выбіць ніводнага бонуса, потым вырашыў купіць і проста тры бонусы запар менш за x10. Заўважаў такую тэндэнцыю, што калі бонус доўга не выпадае, збіраешся купіць, ён ніколі нічога добрага не дае, максімум акупіць куплю, потым натуральна зноў купляеш і сліў, прычым сліў такі жорсткі, што-небудзь у раёне x3 дасць напрыканцы)
Дзіўна, гуляючы ўвесь вечар і частку ночы, ды і ўчора, здаецца, таксама, пастаянна даводзіцца ўключаць віпік, што за дурні, 🤦♂️ цяпер так заўсёды будзе! Хутка гуляць будзе няма дзе :((((
@gans2115 О, як! А я думаў, што гэта толькі ў мяне такая фігня!
@reddog123 а я думаў, што ў мяне так:)))) вось і кажу, трэба больш размаўляць! Параіцца, казаць «хлопцы, я там зняў – туды не лезьце» ну і ўсё ў тым жа духу! Я заўсёды гуляю тут на паралелі. Асабліва апошні тыдзень, падхварэў, дома сумна:))))
Сёння, дарэчы, у чансе 40-м упіймаў семёрак па 20 руб, там ліній было на х350:)))) нават не стаў скрыніць. Навошта гэтыя скрыны паўтараць, у мяне іх ўжо, напэўна, штук 500, толькі ад х1000 больш за 250 штук. Яны ўсе ўжо паўтараюцца:((( таму і не выкладаю ўжо… Навошта, напрыклад, выкладаць х2000, калі я х8000 макс він выкладаў у адной з гульняў, ну ў такім духу:))))
Зараз гуляў у burning hell 3000, вось гэта сметніца, напісаў пра яе водгук :))) гуляў па 10 рублёў, не злавіў далей за 30 рублёў, гэта ўвогуле ….. а можа мне проста так не пашанцавала.
@gans2115 Гуляю ў шанцы некалькі гадоў, спінаў зроблена ў розных казіно дзесяткі тысяч, а можа і сотні. НІ АДНОГА РАЗУ я не лавіў нават аднаго скрыну з тваіх 250. Максімум лавіў амаль паляну звончікаў.
@lemonad83 ну яны то часта даюць, то месяцамі не даюць нічога! Амаль паляна гэта не паляна:)))) Так, я лавіў гэтыя звончікі, 🔔 толькі цалкам, канюшына таксама цалкам лавіў і сямёркі, каб цалкам былі адзін раз, а так звычайна 2-3 штучкі не дастае, каб х3000 не плаціць:))))
Часцей за ўсё ў ауф, анлим і крипто босс бывае! Ну і ў сукааа казіно таксама! У водке толькі пару раз. У роял ах шмат разоў было, але там не фулл.
Нафіг гэта казіно, 🎰 пайшоў я спаць, хлопцы, пакуль назад не заліў:)))) Сёння ў водцы толькі павінен быў кешбэк забраць і за пару гадзін да гэтага ўсё адбіў, за няўдалую тыдзень! Потым зверху яшчэ 30 набіў, але зняў толькі 20, ну і плюс 20 прайграныя за тыдзень! Карацей забраў у водкі з працэнтамі, калі зараз не закончу, думаю яна зноў у мяне забярэ і таксама з працэнтамі:))))
Усім удачы і пакуль! Сраная водка сёння хоць гуляла на дзіва! Сукааа зусім маўчыць, джет таксама не пашанцавала, хаця дагэтуль ён толькі і выратоўваў! Карацей усё есць сёння, акрамя водкі, звычайна наадварот!
@gans2115 Ха, аналагічна, толькі дзёнкам (18.04) таксама ў ім лавіў сямёрак, але мала, усяго х398 атрымалася.
@lemonad83 Я, канешне, не такі спец па іх, як “Ганс”, але паспрабуй круціць іх даўжэй. Раней я таксама ў іх нічога не лавіў, бо заходзіў на спіны каля 200, не больш. А цяпер змяніў тактыку і кручу да сліва – х200 ад стаўкі, але звычайна (выключэнні былі пару разоў на тыдні ў 40-лінейным, пра што пісаў вышэй) да такога не даходзіць, а вось х100 часта сліваецца, а потым усё вяртае і зверху падсыпае. Ну і сямёркі сталі з’яўляцца ў шэраг.
@reddog123 кінуў бы ты, які я там спец, ну проста больш шанцавала і ўсё :)))
а можа я ведаю тайну і не кажу :))))
да речы, што ўспомніў, вельмі часта ў пінко лавіў і якось там лёгка заўсёды ішло. Аднойчы я 11 вывадаў зрабіў, яны потым, відаць, паглядзелі, у што я гуляю, і адключылі адмыўку ў гэтым слоце, гуляць можна, але не адмываецца і яшчэ прабой адключылі :))) яшчэ так выходзіла заўсёды па адным сцэнарыю, бяру бонус на дэпазіт 💵, дэп адразу зліваю стабільна, на літаральна пару тысяч, за гэты час ужо частка ваегера адбіваецца з велізарнага, потым на бонусныя ўжо ідзе нармальная гульня і я даадбіваю вагер і здымаю тысячу 10-15 і так 11 разоў :))) прычым амаль заўсёды я даводзіў гэтую гульню да амаль поля семёрак, ну не поўнага, канечне. Пасля як адключылі, я перастаў гуляць, з плюсам у іх :))), праз месяца 4-5 патэлефанавалі, пагаварылі, потым зайшоў і ўсё ўключана, але ўжо ў душу нас… і я так і не гуляю амаль :))) нібы ў плюсе так і знаходжуся.
Толькі адзін раз мне ў пінко пашанцавала, каб я адразу падняў, гэта было вінынкілімя, бонус за бонусам у гэтых з супрацьгазам, не памятаю назву гульні. Так я зняў і бонус страціў, ён жа там не ліпкі. А так заўсёды менавіта на бонусныя чамусьці, не ведаю, супадзенне ці не! Думаю, так.
Яшчэ такая фішка ёсць, вось злавіў поле, значыць праз тыдзень, ну дзён 5 прыкладна, зноў будзе і так разы 3-4 за месяц, як быццам на вяртанні. Потым можна забыць на пару месяцаў. Карацей галоўнае трапіць у яго першы раз, потым прыкладна падлічваеш, людзі паднабілі яму банкрол і зноў.
Дурна гучыць, так, але гэта факт правераны! Ну альбо сапраўды гэта такія супадзенні па дзесяць разоў:)))
Я думаю, уся эндорфіна працуе па падобных прынцыпах. Вось з минотавром я амаль заўсёды разумею, калі трэба граць, таму і калі ў яго гуляю, то ў 90% заходаў выхаджу плюсавым. Ну адпаведна і са слотамоджы тое ж. Але!!! Звычайна калі адзін іграе, у другі можна не марнаваць час! Зноў жа можа быць супадзенне, я ж не дакажу гэтага:))) а можа я проста параноік хворай:))( 🤒 я ж як Акоп казаў Мент поганы і наркаман:))) а ў наркоў параноя часта да старосці, а я ўжо стары, для нарка 40 год гэта ўжо ўсё, вельмі шмат! Так, Акопчык мой добры!
@gans2115 ды куды ты стары) Мне 43 і сіл яшчэ бясконца)
@gans2115 Падкажы, якім В@Н ты карыстаешся? У мяне Ростелеком – загружаюцца толькі тры правайдэры, эндорфина, дарэчы, лепшая за ўсіх ……..
@luda010676 ды калі шчыра, трэба мяняць, напэўна (ф3 толькі па-англійску), там бясплатна 10г у месяц, пакуль хапала. Ну, я яго адключаў пастаянна, калі не патрэбны.
Вось думаю, вадочны купіць паспрабаваць.
@lemonad83 вось у чым праблема: сіл было куча, я спартыўны чалавек калі што заўжды быў:))) , а тут апошнім часам вар’яцкая слабасць, я думаю печань у ж*пу пасадзіў! Уже думал заразу какую-то подцепил что ли, ну знаешь наверно обычно слабость от ВИЧа или гепатитов, сдал кровь на всякий, дети же дома и жена, слава богу ничего нет такого ! Ну проблема то есть, не в голове же !
@gans2115
Х8000 дзе гэта так наваліла? 😏
Учора Endorphina на жэтоне з’ела ўвесь баланс, нічога не гуляла. Я не разумею, быццам усе слоты падкручаныя
@selivan1990 х8888 у Belatra, сайбер гіпсіс
@godweles888 там валатыльнасць завышаная, у джеттоне! Але часта дае буйныя выйгрышы!
@gans2115 Ну хз, у мяне на жэтоне эндорфіну нават не спрабуе. На водцы толькі купныя, але купляць замучышся.
@railrunner1 так іх параўноўваць не трэба, я пра гэта і кажу, гуляюць зусім па-рознаму, валацільнасць іншая, бо пры аднолькавым rtp. Я гуляю і там, і там у адныя і тыя ж слоты і бачу добра розніцу. Які сэнс, што ў водцы часцей дае! Ты тыдзень семак не поймаеш, а ў джеттоне цішыня так, але кідае іх раз на пару гадзін. Калі вам трэба яшчэ цікавей, ну паспрабуйце ў Котаўскіх памоях, там увогуле не 1000 з’еў і 900 вярнуў, там увогуле пастаянна дае і стаіш на адным месцы, нічога вялікага ўвогуле не злавіць, вельмі рэдка толькі па святах!
@railrunner1 спачатку джеттон зусім не падабаўся, потым я зразумеў, як ён гуляе, і стаў адносіцца да яго па-іншаму! Туды трэба заходзіць з нормальным дэпазітам. А па-пачатку ён мяне проста бесіў, думаў якая гэта яма такая.