Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
142,794 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Памятаю, як калісьці спакойна адмывала бонусы ў эндорфине. Паціху, паступова, але і х40 можна было адмыць, і разыграцца, і пайсці.
Але апошнія паўгода – выцягнуць бонус нерэальна ў любым слоце, у любым праекце. Бонусы нічога не даюць.
Вельмі прыкметна, як правайдэр проста занізіў РТП.
@katerinkins, такая сітуацыя на эндорфине далёка не паўгода, мне здаецца, гадоў 2?? І карты вельмі дрэнна гуляюць, відаць.
@faksan91, у іх асаблівага сэнсу і няма, насамрэч) У карты на выйгрыш не пагуляеш.
@yell0wcumber, гэта яшчэ нічога, а вось калі Минотавра не дае 500 спінаў, гэта ўвогуле смех. 1 сімвал, здавалася б.
@lylia, ну асабіста мне хаксав падабаецца з-за дызайну некаторых слотаў, нават калі ён не гуляе) Пра энду такое не скажу.
@brabrobrob галоўнае не дызайн, галоўнае каб давала)
@saranman Ага, бывае зайдзеш у нейкі новы для сябе слот, прыгожы-прэпрыгожы, аж жах, і карціна і гукі, заліпнеш – і на балансе – нуль! Сядзіш і галаву чухаеш: “Лепш бы пайшоў лавіць званочак са семёркамі!”
@brabrobrob нешта ў іх вось не хапае, быццам і прыгожыя і зразумелыя слоты, ну нешта не так! Асабліва шмат дзе вось гэтыя выплаты па 2-3 рублі за лінію, можа ў гэтым справа, мінімалка занадта маленькая, не разумею, ну нешта ім не хапае!
Зараз эндорфина здзівіла – дала па пятай лініі 5 сямёрак з вілдамі на 2-м і 3-м барабанах, у выніку выйграла па двух лініях. У шансе 20-ы. І праз пяць хвілін дакладна такую ж лінію з вілдамі на тых жа месцах. Ну цалкам тое ж самае поле :)))))
Я бачыў аднолькавыя палі, напрыклад на Макс вине, але тут на працягу пяці хвілін :)))
@opt1ust даўно я ў ім поляны не лавіў, напэўна паўгода ўжо :(((( ну кепска, што адзін на трэцім барабане, ён усё і сапсаваў, тое бокам х400 у вас атрымалася. Таксама ён часта дае поляны, не поўныя, без 2,3 сімвалаў.
неплоха, віншую. мне ендорфина ўжо больш за месяц не дае
Падсеў на іх слоты з адной і той жа механікай Bad Santa, 3 Royal Dracos, Cockroach Fortune. Усё спрабую выбіць Ultra Jackpot на вялікай стаўцы.
Як вам гэтыя слоты ад гэтага правайдэра ?
што з іксамі не балуе…
@nuk0s
Дадай у пул слот 2025 hitslot, там і ікс папрыятней, да і сам перыядычна гуляю ў падобныя слоты, але Ultra там толькі лавіў
@selivan1990 дадаў, дзякуй. Паспрабую на днях.
@selivan1990 у іх нейкі фетыш на слоты з падобнай механікай 😀 Апошнім часам толькі такія і выходзяць ад іх.
@katerinkins
Добры дзень!
Дзякуй, што падзяліліся меркаваннем і вопытам гульні. Аднак хочам запэўніць, што RTP у нашых гульнях застаецца стабільным. Усе нашы слоты праходзяць абавязковую сертыфікацыю ў незалежных лабараторыях, уключаючы GLI, і ліцэнзуюцца аўтарытэтнымі рэгулюючымі органамі, такімі як MGA/ONJN/ISO. Гульнявы працэс цалкам заснаваны на надзейнай матэматыцы, і RTP адпавядае заяўленым паказчыкам. Шчыра спадзяёмся, што ў будучыні ў Вас будзе больш удалы гульнявы досвед з частымі бонусамі.
Дзякуем за водгук і за тое, што гуляеце ў нашыя слоты.
Сапраўды, у іх новыя слоты ўвогуле толькі жруць.
@endorphina
Што азначае «стабільным»?) калі на розных пляцоўках ён адрозніваецца
@nuk0s
Так, новыя механікі скончыліся🤣Witch pot яшчэ нядрэнны, у асноўнай гульні ён можа неплоха паставіць у адрозненне ад многіх падобных
Вось, дарэчы, ультра, нечакана калі вылятае 😀
@selivan1990 так, у гэтай гульні яна часта вылятае, заўважаў гэта, прычым адначасова з іншымі. У мяне, па-моему, як-то 3 адначасова сабраліся. І так, таксама з ультрай.
@selivan1990 прыемна 🙂 Я ў Bad Santa толькі па норм стаўцы 140р+- лавіў Ультру
@gans2115 20-лінейка некалькі дзён нядрэнна гуляе і 5-лінейны таксама, прынамсі ў мяне і ў Редстаре, а вось 40-лінейны, як уключылі – проста жаў, па х200 ад стаўкі зʼеў за заход і ніфіга нічога назад не вяртае, далей не спрабаваў яго круціць, бо ўжо па вопыту, калі так жауе, то не верне нічога (можа, канешне, і памыляюся, хз, але яшчэ больш зліваць за сесію і спадзявацца на цуда не хочацца).
@reddog123 відаць, хтосьці нармальна нагрэў яго.
@gans2115 Дарэчы, усё забываю спытаць: “А ты “кубічныя” версіі “Шанс машин” круціш?” Я не, мне як-то цяжка для зроку, вочы хутка стамляюцца.