Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
142,584 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kalendula
дзе пачаўся ў каго? Ці гэта ты за Софію кажаш?
@artem2801 чаму ўсіх можна нармальна чытаць, а твая лицемернасць так брыдка 🤢 Уяві, калі б ты хаця б быў нармальным, ці ж не хапае розуму задаваць хоць бы нармальныя пытанні! Ці гэта так цяжка. Так выдзяляецца твая тупасць!
Шкада, цяпер нельга перакладаць пойнты, я б табе проста іх пераклаў, каб тут гэтай тупасці не было! Ну ўсё, засраў ліцэмерствам сваім, сваімі пытаночкамі, на якія ты сам ведаеш адказы! Колькі табе там засталося, каб хапіла на пакупку, даб’еш ужо ў гэтай тэме і ці з богам, а…
NataKaya, неўжо вам патрэбная гэтая актыўнасць, вось такая вось!!!! Усандальце яму балаў за вось гэта… Колькі можна, гэтая актыўнасць ідзе ў шкоду рэпутацыі сайта жа!
@gans2115, не звяртай увагі, заўсёды будуць фармiлы, якія не думаюць, перш чым адпраўляць каментары, на гэты конт парзіцца бяссэнсоўна, думаю. Галоўнае – самім такімі не быць. Ну і ўвогуле, калі быць шчырым, шмат хто тут за балы)
@brabrobrob ды шкада, што сайт губляе нармальных разумных хлопцаў, а вось такое, як гэты Артёмка і Ігарок, застаецца! За гэтыя 2 месяцы толькі 2 класныя чалавекі сышлі, якія рэальныя гульцы з досведам і з розумам!
@brabrobrob Згодзен, але ёсць тыя, хто “фарміць” койны і адказвае хаця б па сутнасці і не ўлезае ва ўсе тэмы. А ёсць такія, хто ў любой зусім тэме каменты піша, асабліва вока рэжа ў тэмах новых казіно, быццам яны там ужо гулялі на поўную: “Чт0-то казік не вельмі!”, “Дрэнна дае!”, “Не дрэнная аддача” і г.д. Так і хочацца спытаць: “А вы ўвогуле ў ім гулялі?!
@reddog123 так, я яму пра гэта 100 разоў кажу! Ну вядома, зарабляй, але нармальна камунікуй, а ён жа пастаянна пад дурочку косіць! Я пра гэта, бро, і кажу, прычым яму таксама гэта казаў.
Што да шанцаў – нешта зусім дрэнна стала! Сябар, можа ты мае сямёркі ўсюды зрываеш:)))) А ў джокер па пайшоў, пасля твайго паведамлення ў асабістае, класна даваў, я граў пераважна па 40-80, ну ён рэальна іграў, паднімваў, але топаў паляны так і не даў:))) два дні ён класна мяне выцягваў, але паўтаруся, без топаў!
@gans2115 Не, я на гэтай тыдні не гуляў. А ў мінулыя выхадныя вырашыў ад “Шанс машин” адпачыць і дарма, пайшоў у Тандер (даўно ў яго не гуляў) і Хаксав. Усё з’ела і бонускі былі проста пляўкі х20-х60, я такія і ў “шансах” лавлю. Толькі “шансы” хоць баланс трымаюць.
Нядаўна з прынцыпу вырашыў кручваць кібервульфа – патраціў 896 спінаў)))00 бонуской х21
@yell0wcumber Да ў яго трэба заходзіць чыста на ўдачу, спінаў на 100. Даў бонуску, паглядзеў на яе і на выход, не даў бонуску – таксама на выход. У доўгую, у надзеі на крутую бонуску, усё сольеш, прынамсі ў мяне ён жрэ як вар’ят, баланс увогуле не трымае.
@yell0wcumber мне мінотавр аддаўся х800 – упершыню за 5 гадоў. праўда стаўка была мінімальнай. book of santa пакупныя паспрабаваў – з’ела ўсё
@gans2115 Вось па парадах з гэтага абмеркавання таксама зходзіў у джокер ра. Дзела было на вадцы. Ну, можна сказаць, хайроліў. Спачатку па сотцы яго, быццам гуляў. Потым 250 крыху. Потым стаўлю 500р і першы спін – паляна топаў. Ну, не зусім паляна, нешта кшталту 2 або 3 на першым барабане, 2 – джокер, 3 – 1 топ сімвал, 4 – джокер і 5 дублюе першы. 198к. Вось такая тэма. Першы спін! Увогуле, прыемна так лавіць. Мне эндорфінка па грошах больш дае, чым хаксав, прагмат і іншыя “топы”. Ужо месяц прайшоў з заносу ў Слотомоджи ў ваваде. Амаль х1000 па 250р, потым сядзеў увесь вечар хайроліў у Вавадцы. А Слотомоджи пайшоў пасля мінотавра, бо ўбачыў, што мінотаврык жа гуляе. У выніку ў ваваде вярнуў усё залітае за гады гульні. І нават у плюс выйшаў. А ўсё дзякуючы эндорфінцы. Калі б не было заносу ў Слотомоджи, не было б бонусаў у гізе па стаўцы 2.000 і камбека.
@opt1ust Усе кажуць пра хаксав – тыпа добры правайдэр. Ну, так, патэнцыял у слотаў быццам нядрэнны, але колькі ў яго круціў і кручу – нічога путнага, нават на топавых бонусках, спойманых з рукі. Не мой правайдэр, хоць трэсні.
@reddog123 у Хаксаве ў мяне была максімалка, за тое х10000, а эндорфіне таксама лавіў х5000, book of santa усе дзяды аддаў у бонусе.
@reddog123 Хаскав, топавы, але вельмі цяжкі)
Я асабіста лавіў х 8к у Chaos Crew 2, і пару знаёмых лавілі макс-він, але ў іншых слотах. Ды і многа лавіў па дробязях да 3к х, але канкрэтна макс-вінаў не бачыў, на жаль.
Да і правайдэр жа ад Endorphina кардынальна адрозніваецца)
У Эндорфины ўвогуле стаўкі невялікія, так што можна пагуляць даўжэй)
@valeravolk5 па-мойму ў тым жа прагмате лягчэй злавіць! Я лавіў у прагмате амаль макс вин! Лавіў у нетент і белатре, але гэта занадта цяжка! У хаксаве ўсё да х2500 і не больш:(((
@judel
Як у ўсіх правайдэраў адны слоты гуляюць, іншыя не, заходзіла ў 4 слоты 3 з’елі, апошні вярнуў прайгрыш, пагуляць можна)
@lylia Мне падабаецца эндорфинов толькі калі яна гуляе
@gardere 😂😂😂😂😂 ну гэта так, лагічна:))) Любы, нават самы бязтолковы слот класны па аддачы, якім бы ён ні быў правайдэрам:)))
@gans2115 часам і бесталковыя добра страляюць
@gardere
Так пра любы слот любога правайдэра можна сказаць
Учора ў кэшбэку капейны прыйшоў, эндорфін здзівіў. Падумаў, ну можа раз у год пагуляла)
Не, цуду не сталася, усё злілася ў наступных 3-4 слотах па 50)
Праўдэр зусім сапсаваўся, як дабавілі купленыя бонусы(,