Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
139,797 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А бывают сессии, когда бонусы ставит один за одним (до 100 спинов между бонусами), ред кап раньше часто так играл.
Не знаю, как именно рассчитывается ртп: в одну сессию делаются миллионы спинов или куча сессий играется одновременно. Но если попасть вот на такую сессию где первые 2400 без бонуса, будет ли он вообще, за условный миллион спинов, и какое ртп покажет в итоге.
Жаданне яшчэ засталося дажымаць эндорфіну?)
Што мёртвае, дажать не можа)
Ну, так. Але я гуляю толькі ў кніжныя слоты і 15 х3 часам)
У сесіі на 2к спінаў апынуўся ў норм плюсе
Вось літаральна ўчора ў мяне была неадэкватная сесія, па 1 лініі ў кніжках ва ўсіх слотах бонусы амаль кожныя 30-40 спінаў (яшчэ і х120-х150 у сярэднім), пры гэтым такое чыста ў кніжных было, заходзіў у инджаз‑ гейшу – гладыятары і г.д. пусто і ўсё) Ред кап, дарэчы, у гэтым плане зусім неадэкватны, не забуду, як за 200 спінаў бонусаў было штук 10 дакладна (прама не паспяваеш пачаць круціць – адразу падае), але яны былі паўмертвыя.
Мне цяжка гаварыць пра слоты, упэўнены, што для выйгрышу ў іх, як і ў латарэю, патрэбны толькі фарт. Напэўна таму ў іх граў толькі на “зацеп”, а вось “руль” гэта зусім іншае… І гэта пры ўмове, што казіно не ўмешваецца ў вынік спіна(раунда)
Раней вельмі любіў Endorphina асабліва з-за гульняў са зменай лініі, але ў нейкі момант зразумеў, што гэта не ёсць добра: пакуль знойдзеш, на якіх лініях гуляе слот і на якой стаўцы, гульня ўжо ўсе сродкі з’есць. Самы вялікі рабіў каля 4к спінаў пакуль баланс трымала – гуляў, варта было змяніць лініі і стаўку, як увесь баланс быў выдаткаваны. Ну магу сказаць, цяпер асабліва не гуляю ў гэтага правайдэра.
Калі хачу нешта выйграць, то нават не заходжу сюды, а так, калі ведаю, што ўсё роўна прайграў усё і чыста патэставаць новы Арарат, то перыядычна залітаю ў гэтага правайдэра.
Не вельмі падабаецца Эндорфіна
Перастань паўсюль флудзіць. Вядома, фарміць балы добра, але за гэта могуць і падбаніць.
Так ён піша нават не па 50 знакаў) Думаю, заўтра яго заблакуюць або паставяць папярэднюю мадэрацыю, школьнік выйшаў на сцежку заробкаў.
Яшчэ б ён па 50 сымвалаў пісаў. Ад яго і трох слоў хапае, нават тэмы 16-га года дзе-ніадзе дастаў.
а, вось у чым сакрэт))) я думаю, што адбываецца, а чэл проста фарміць балы)
галоўнае на Рамене і иксе не гуляць у эндорфіну, там і прабіць магчымасці няма) , але ўвогуле эндорфіна гэта топавы правайдэр, вось калі ўзяць усіх правайдэраў, то, напэўна, толькі ў ёй я ў плюсе
Усім прывітанне!! Па-мойму, у Эндорфіны гуляць можна толькі таму, што яшчэ ёсць шанец і на падваенне з карт, як, уласна, і ў старым добрым Ігрософце!)
Сумніўная перавага)
І што кепскага вы знайшлі ў эндорфіне, я амаль толькі ў яе і гуляю, рэдка, калі ў эндорфіне нельга адмываць бонус, гуляю ў іншых правайдэраў.
Нууу,калі яна ліцэнзійная,то яна часта насыпае вельмі нават нядрэнна так,гэта факт!Выратаванне хіба Мінотаўр🫢💯🤣яго ва ўсіх ру казіках закруцілі ў нуль даўно яшчэ 💯таму ў яго і заходзіць сорамна лічу.
Я ў асноўным гуляю ў слоты тыпу шанс машына, лаки страйк, ну і радзей у astатнія.
Не ведаю як што ды як – але факт: калі круціш Endorphina ў аўтамаце аддача ніжэй, чым калі ўручную – але гэта проста назіранні – так заўважыў – тое ж самае і з Nolimit і Progmatic пра астатніх правайдэраў не ведаю)
Саюся, назіранне правільнае, думаю, праграмна гэта рэалізавана 100%, для атрымання максімальнага прыбытку. Зразумела, калі гэта ліцэнзаваны слот з трансляцыяй ад самой Endorphina.
Я ў асноўным, калі і кручу Endorphina, то вуду, ён калі дае – то дае, ну а калі не – то хоць выпісяйся🤣 без варыянтаў, зліе любы баланс да нуля.
Nolimit жа ўвогуле перастаў паўсюль гуляць, дарэчы.
У мяне наадварот, прагматик бывала сыпаў бонускі запар на аўтаспінах, асабліва олімпус. 🤷
А дзе,сыпаў?!
Я б лепш зрабіў тэму *Пнг вас з’ясе* бо колькі правайдэру гадоў ужо, а ён нават звычайна палову ад максімалкі ніколі нікому не даваў (акрамя кніг) Хоць хто-небудзь таблічку з максвіном бачыў у Пнг? я думаю такой і няма ў прынцыпе.. хаця максвін ёсць
Падтрымліваю. Гэта яшчэ тое 💩💩💩, толькі скрыпты ў мелкіх казінах і выдаюць, калі 🤣 заносік асабліва салодкім гульцам.
Ага, пг софт туды ж запішы) з іх намаляванымі максвінамі па сто тысяч іксоў) вось ужо сапраўды ніхто не бачыў)
Я, дапусцім, па гульнях адразу разумею – скрыпт ці сумленна. Допусцім узяць гульню Ретроманию: там у гульні нават 200 рублёў па лініі не асабліва зловіш, а гэта кажа, што гуляе па скрыпце. Таксама так грае і Игрософт – у правайдэра там потолак 200, а больш злавіць вялікая рэдкасць. Допусцім у Нетент можна лёгка злавіць і 1000 і максімалку. А ў Игрософте – не, і ў некаторых гульнях Эндорфинии.