Джой і Ікс звар'яцелі!
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
8 снежня 2016 г.
ад
Judge
|
8 Адказаў
|
1,157 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увага!
Жыхары Украіны і Крыму,
Казіно Х і Джой тэрмінова закрываюць і блокуюць усіх гульцоў з Украіны і Крыму, нават тых, хто стваралі свае акаўнты да ўвядзення абмежавання (нават трохгадовай даўніны). Усе
сродкі канфіскоўваюцца.
Калі ёсць такі працуючы акаўнт – было б крута сабраць як мага больш іх, каб потым падаць позву ў ліцэнзуючую кампанію, што яны дазваляюць гуляць людзям з забароненых юрысдыкцый.
Цяпер чысцяць вельмі хутка. У мяне ўжо два знаёмых залочана за суткі. (С) Інфа не мая.
Што я яшчэ даведаўся:
Увесь гэты час да ўчорашняга дня, у людзей прымаліся дэпазіты і адпаведна праводзіліся выплаты. Пачалося адкрытае кідалава, з балансам або без – БЛАКУЮЦЬ
ПЕРМАНЕНТНА, без магчымасці вывесці свае грошы! Аргументуюць гэта тым, што нібыта “ліцэнзуючы орган Curacao” , не дазваляе прымаць гульцоў з забароненымі
юрысдыкцыямі! Калі пішуць, а як жа мае грошы, чаму не выплаціце? Адказ: Гэта рашэнне адміністрацыі. Да гэтай падзеі, грошы ўсім выплочвалі і пачалося жорсткае чыстка!
У правілах пра Крым увогуле няма ніякай інфармацыі.
На мой погляд, гэта чыстае ШАХРАЙСТВА .
Гэта тая інфармацыя, якой я валодаю на дадзены момант!
Сачыце за абнаўленнямі, будзе шмат інфармацыі.
p.s Тэма створана для тых, у каго там ёсць акаўнты, каб выводзілі хутчэй. Тых, каго ўжо заблакавалі, неабходна будзе пісаць ліцэнзіату.
Што?
Так яны ўжо даўно не плацяць Украіне. Яшчэ на Невере нехта скардзіўся, што папоўніць дазволілі, а выйгрыш анулявалі праз забароненую краіну. Увогуле з украінскага айпі і не пускае туды, толькі праз проксі.
Гэтакога варта было чакаць ад іх,нават не здзіўлены
Яны існуючых пачалі з учорашняга дня жорстка блакаваць(нават з балансам), хаця да гэтага прымалі і выплачвалі ДЕНЬГІ!
Таксама патрапілі пад раздачу людзі з Крыма! Якія адносяцца да РФ, пра што ў тэрмсах нічога не сказана.
Шахрайства на роўным месцы.
ca
Адной фразай, казіно на літару Х… 😵
З разраду , мы гатовы прымаць грошы ад насельніцтва і… І ўсё , Ё 😣
ашалець – беспредельшчыкі