Джой і Ікс звар'яцелі!

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 8 снежня 2016 г. ад | 8 Адказаў | 1,157 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
1 592
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
30 вер 2015 г.

Увага!

Жыхары Украіны і Крыму, 

Казіно Х і Джой тэрмінова закрываюць і блокуюць усіх гульцоў з Украіны і Крыму, нават тых, хто стваралі свае акаўнты да ўвядзення абмежавання (нават трохгадовай даўніны). Усе

сродкі канфіскоўваюцца.

Калі ёсць такі працуючы акаўнт – было б крута сабраць як мага больш іх, каб потым падаць позву ў ліцэнзуючую кампанію, што яны дазваляюць гуляць людзям з забароненых юрысдыкцый.

Цяпер чысцяць вельмі хутка. У мяне ўжо два знаёмых залочана за суткі.    (С) Інфа не мая.

Што я яшчэ даведаўся:

Увесь гэты час да ўчорашняга дня, у людзей прымаліся дэпазіты і адпаведна праводзіліся выплаты. Пачалося адкрытае кідалава, з балансам або без – БЛАКУЮЦЬ

ПЕРМАНЕНТНА, без магчымасці вывесці свае грошы! Аргументуюць гэта тым, што нібыта “ліцэнзуючы орган Curacao” , не дазваляе прымаць гульцоў з забароненымі

юрысдыкцыямі! Калі пішуць, а як жа мае грошы, чаму не выплаціце? Адказ: Гэта рашэнне адміністрацыі.  Да гэтай падзеі, грошы ўсім выплочвалі і пачалося жорсткае чыстка!

У правілах пра Крым увогуле няма ніякай інфармацыі. 

На мой погляд, гэта чыстае ШАХРАЙСТВА .

Гэта тая інфармацыя, якой я валодаю на дадзены момант!

Сачыце за абнаўленнямі, будзе шмат інфармацыі.

p.s Тэма створана для тых, у каго там ёсць акаўнты, каб выводзілі хутчэй. Тых, каго ўжо заблакавалі, неабходна будзе пісаць ліцэнзіату.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
61
Публікацыі
1 371
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 жні 2015 г.
Judge, 8 снежня 2016 г.
Увага!   Жыхары Украіны і Крыма, 

Што?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Так яны ўжо даўно не плацяць Украіне. Яшчэ на Невере нехта скардзіўся, што папоўніць дазволілі, а выйгрыш анулявалі праз забароненую краіну. Увогуле з украінскага айпі і не пускае туды, толькі праз проксі.

Retyi, 8 снежня 2016 г.
  Дадзены рэсурс зачынены для наведванняў з Украіны, Партугаліі. Па ўсіх пытаннях, калі ласка, звяртайцеся ў службу падтрымкі [email protected]
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
747
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 кра 2016 г.

Гэтакога варта было чакаць ад іх,нават не здзіўлены

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
1 592
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
30 вер 2015 г.
Retyi, 8 снежня 2016 г.
Так яны ўжо даўно не плацяць Украіне. Яшчэ на Невере хтосьці скардзіўся, што папоўніць дазволілі, а выйгрыш ануліравалі з-за забароненай краіны. Увогуле-то з украінскім айпі і не пускае туды, толькі праз праксі.

Яны існуючых пачалі з учорашняга дня жорстка блакаваць(нават з балансам), хаця да гэтага прымалі і выплачвалі ДЕНЬГІ!

Таксама патрапілі пад раздачу людзі з Крыма! Якія адносяцца да РФ, пра што ў тэрмсах нічога не сказана.

Шахрайства на роўным месцы.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
39
Публікацыі
35